Wpisy 3 474 440 – 3 474 539
25 stycznia 2019 00:05 → 25 stycznia 2019 01:58, 100 wpisów
Czekamy na Arcziego
Coś mu net zrywa
Coś mu net zrywa
krzys3355 pracujesz w Niemczech?
Myślałem że tam pracujesz
Bo mam tam pracę gdybyś chciał
Wstawianie okien - potrafisz?
Koło Lipska
Blisko granicy. Zakwaterowanie zapewnione
Ok tak tylko zaproponowałem.
pare dni temu napisalem na czacie ze wole 70 w ciemno, dzis 70 BYŁA PEWOLEM nawet za 200zl
z liczby 70> 32,43,52,74* i jeszcze inne nie wylosowane Ale od tego sa statystyki i reszta giełd, dopiero zaczne typo w lutym bardzo tego chce.
to tyle na dzis
a teraz spadam dokonczyc reszte gield
z liczby 70> 32,43,52,74* i jeszcze inne nie wylosowane Ale od tego sa statystyki i reszta giełd, dopiero zaczne typo w lutym bardzo tego chce.
to tyle na dzis
a teraz spadam dokonczyc reszte gield
Nie bo mnie tam nie ma. Ale gdybym był to bym grał .
makler trzymam za Ciebie
A gdybyś chciał coś zrobić razem to możemy działać
A gdybyś chciał coś zrobić razem to możemy działać
krzys3355 zakład kosztuje 1 EURO tak ?
A gdzie jest łatwo?
a było 1 co się stało ?
te 0.20 to dodają nawet do 10 zakładów ?
czy jak 10 to 12 EURO ?
krzys3355 to masz taniej niż w Polsce
I to jest dziwne że u nas 1 zakład kosztuje 12.50
Powinien kosztować max 10 zł
Tak gram w Eroinę
Sebastian..............DZIĘKI !!!
jestem na takim etapie ze mogę sobie pozwolic samemu, byc moze pózniej cos Tobie, chce pomóc koledze bo pis zabral jemu rente
jestem na takim etapie ze mogę sobie pozwolic samemu, byc moze pózniej cos Tobie, chce pomóc koledze bo pis zabral jemu rente
w listopadzie typowalem 5/5 raz nie powtórzyłem i wpadła 30,38,44,57,77 , 8.XI
Jeszcze nie mam na razie myślę
makler miło że komuś pomagasz
Może jutro wpadnie 30,38,44,57,77
krzys3355 ok dobrej nocy
wiesz Seb ze u mnie liczby cos musza znaczyc to nie sa takie z latawca
Pozdrawia Was ciule MalpaZielona. Czule ma być.
makler wiem
Malpazielona
Blondynka zaprasza koleżankę blondynkę do siebie na kawę. Zaproszona siada w salonie, załącza TV i woła do gospodyni w kuchni, parzącej kawę.....oooo oooo Benedykt XVI-ty a ta z kuchni ...a Kubica który ?
GABRIEL
I kto zwyciężył Kubica ?
I kto zwyciężył Kubica ?
Wersja druga Te same koleżanki stoją na balkonie Gospodyni wzdycha i mówi...JP Józwa znów targa cwiety i będę musiała dać mu du.....a koleżanka...to nie mata w domu flakona ?
GABRIEL no tak jestem brunet już wszystko rozumiem
Powiem wam, że podczas ostatnich promocji szło mi tak dobrze że aż prawie wyeliminowałem farta ale teraz po zmianie niewiem czego czy tzw. "algorytmu", czy ont-u czy
"trendu" jak to matematyczne umysły nazywają.. zwyczajnie mi cholera nie idzie..!!
Nocną porą GABRIEL nocną
Gonzig, to powiem trzeci, średnio świeży. Seba na pewno się pogubi Mąż wraca do domu z delegacji tramwajem. Straszny tłok a przed nim stoi barczysty mięśniak z kwiatami i nie ma jak dopchać się do kasownika . Zaczyna dedukować...zaraz zaraz , gość z cwietami na moje osiedle ? pewnie jedzie do jakiejś dup...a najlepsza dupa to moja kochanka , ale ona na wczasach no i moja Zośka a Zośka też ma Kochanka Gienka . Trąca mięśniaka pod żebro i woła ...teeee Gienek weź skasuj mi bilet
I skasował mu ten bilet czy złapał go kanar ?
Sherlock Holmes i Watson spędzają nockę na biwaku. Sherlock budzi Watsona w środku nocy i pyta....Watsonie, co to może oznaczać spójrz , czyste niebo , gwiazdy, księżyc...Sherloku jutro będzie ładna pogoda...nieeeee ty idioto, zajumali nam namiot
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nareszcie opowiedziałeś kawał do końca bo tamte urwałeś w środku opowiadania
Idę doglądnąć film "Kamerdyner" Świetny film i rola Gajosa jak zwykle nieoceniona
Na jakim programie?
Seba oglądnij sobie i zobacz jakie kiedyś musiał mieć wykształcenie kamerdyner
Tak ale gdzie to leci?
Mógłbym tu przytoczyć skecz jak Gajos zwoni na pogotowie, że człowiek umiera a po chwili dodaje ...bez przesady ...tęściowa
Akurat na CDA nie ma Kamerdynera tego o którym piszę bo to nowość
ale jest na stronie shadows-torrents pl Można ściągnąć za free
ale jest na stronie shadows-torrents pl Można ściągnąć za free
No cóż-przykre to
Ale była już w takim stanie...że nie wiadomo co lepsze
Ale była już w takim stanie...że nie wiadomo co lepsze
3 474 489. GABRIEL
Zobaczcie jak typowal mój Przyjaciel karolkania
Wszystko w realu.
Można wspólnie? Można Pani Emerytk46 ?
Abudabi89 też ma udział w tym typowaniu.Wyslano 5 razy te same zakłady.400 zł zainwestowano a kasiury, proszę zobaczyć. Na stawce Kochani na stawce.