Wpisy 3 473 074 – 3 473 173
23 stycznia 2019 14:13 → 23 stycznia 2019 16:08, 100 wpisów
Pkt
Bo wybieram zimne liczby i na początku roku było kilka razy 3/3
qurwa dziod 2razy 2/7,noż qurwy pilnują żeby się nawet nie wróciło c..le 2 zł pilnują pieprzono złodziejskie gry mam 2/7 a reszte o 1 a co...
Forsa a czym zapłacisz
Historyjka o Zb i sąsiadce
Na balkonie opala się piękna seksowna kobieta. Nagle z góry zjeżdża na sznurku kartka, na której jest napisane:
"Jeśli chcesz się ze mną kochać, pociągnij dwa razy, jeśli nie - pociągnij czterdzieści razy, z czego ostatnie dziesięć razy szybciej".
Na balkonie opala się piękna seksowna kobieta. Nagle z góry zjeżdża na sznurku kartka, na której jest napisane:
"Jeśli chcesz się ze mną kochać, pociągnij dwa razy, jeśli nie - pociągnij czterdzieści razy, z czego ostatnie dziesięć razy szybciej".
Ciekawe czy na czas promocji w Multi Multi są w bębnie te same kulki czy zmieniają bo jak widać ludzie grają a nie wygrywają
Zb testuj
Bzzz
Gorzej jak se coś urwał
nie da sie qurwa wyczy co??
wygrać?
3 473 086
A jak ta sąsiadka pociągnie raz A mocno to on spadnie z góry na podwórko i co wtedy ?
A jak ta sąsiadka pociągnie raz A mocno to on spadnie z góry na podwórko i co wtedy ?
Forsiasty, ja do budki mam bardzo blisko Wychodzę 5 po a za 5 jestem
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Forsiasty. Pani Jadzia ma budkę z szyberdachem i spuszczam pukona w koszyczku i ona robi dzyń dzyń
3 wygrane 7/7
Jak Zbyszek to samolot to nie ma problemu. Będzie miał darmowy start.
Gabriel A jak ona pociągnie 2 razy to znaczy że chce się z tobą kochać
Był taki przypadek, jak pani Jadzia pociągnęła. Gość z balkonem poleciał w dół
41 nick w akcji.
Samolot to Sebastian
Gabriel przypomina mi się taka sytuacja jak kiedyś Gabriel bolał ząb. I chciał to wyrwać. Do tego użył linki czyli sznurka. No ale zamiast do zęba przywiązał tę linkę do ptaka i już nie będę pisał jak to się skończyło
Cześć fajne pomysły na założenie firmy małej. Najlepsze opcje zostaną wynagrodzone 3.
3 473 132. GABRIEL 2019-01-23 (14:31)
Ciekawe gdzie ma przesiadkę
W ciemnym lochu u Pasko.
Ciekawe gdzie ma przesiadkę
W ciemnym lochu u Pasko.
Chyba wszyscy są na polowaniu na dziki idę i ja lubię dziczyzne
Pozdrowię tych wszystkich których wymieniłeś. Tylko jak ich zobaczę