Wpisy 3 471 878 – 3 471 977
21 stycznia 2019 22:01 → 21 stycznia 2019 22:52, 100 wpisów
Ja mam pracę nieorganiczna
no cóż nie udało się jak to często bywa w TS to chleb powszedni nie udało się
Zaraz sprawdzę mini ile ja mam liczb
Pasko Ty to jesteś jak Pomysłowy Dobromir Promocja między wierszami fajnie to wygląda patrz cie pasek liczb u góry
3 471 877. Mulag 2019-01-21 (22:00)
................................, praca organiczna
czy to praca w oborniku czyli w gnoju ?
................................, praca organiczna
czy to praca w oborniku czyli w gnoju ?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 87 138,50 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Pasko ma na zbyciu 250 tyś będzie w sam raz na kupno stronki multipasko
Pasko no dodałeś info o promocji miedzy wierszem liczb Multi Multi a pozostałymi i ja to zauważyłemi
Tak. Zawsze..Pasko ja widzę to inni też powinni ta strona o liczbach a nie o kotletach
jest tu dzis Pasko ?
Forsami jest też to widze ale uważałem to za oczywistość choć to nowe i ze każdy widzi
Mało widoczne ja wiem jest w dobrym miejscu bo przy profilu przy logowaniu
Pasko mam takie jedno pytanie , chciałbym sie dowiedziec kiedy uwolnisz sebastaiana kiedy ten nasz kolega bedzie mogł sie tu pojawic i bedzie mogł tu pisac jak kiedys i typowac z nami liczby?
O ! Makler filoecik lub czerwone od razu rzuci się w miejscu jest dobrym
arczibalik73: jest uwolniony póki co, ale ma i następnym razem blokada będzie jeszcze dłuższa ... przynajmniej do 18-ki.
taki żart ... nie znam tego użytkownika ale miałem wątpliwości czy jest pełnoletni w pewnym momencie.
okraska, jaka śliczna bajka, b. mnie rozczulił
Króliczek Puch Puch, to jest prawdziwa przyjaźń
Króliczek Puch Puch, to jest prawdziwa przyjaźń
Przecież pisze tutaj pod różnymi nickami.Co chwilę inny nick
nasz kolega
Mój nie
Mój nie
makler
Bez obawy
Bez obawy
3 471 920. Pasko rozumie i dziekuje za odpowiedz , ale jesli jest uwolniony to dlaczego nie moze sie tu zalogowac, wiem ze gosciowi jest bardzo przykro ze nie moze tu z nami byc, i znami typowac liczb, jest pełnoletni recze za to,znam goscia dobrze wiem ze sie nieraz wprowadzał tu zamieszanie i troche smiechu, ale jest naprawde uczciwym kolega,gdybym niebyl pewny ze jest osoba pełnoletnia to bym tez tak zrobil , ale wiem ze jest pełnoletni a z ta mamusia i tatusiem to byl taki tylko zart z jego strony,, wiem ze niechciał tu nikomu tez ublizac, bardzo chciałbym aby tu do nas wrocil i mogl razem z nami, tu pisac i typowac liczby, nierobmy roznic i niedzielmy spoleczenstwa nie palajmy nienawiscia jedni do drogich,
to już nie do mnie pytanie ... może się tu zalogować. Ja go na siłę przed laptopa nie zaciągnę.
3 471 936. Pasko okej dziekuje,w swojim jak i jego imieniu, przekaze mu ta wiadomosc
arczibalik73
Zanim położysz palce na klawiaturze,to dobrze się zastanów.
Zanim położysz palce na klawiaturze,to dobrze się zastanów.
Emi
to najwyzej w przyszlosci jak bedzie dziecinnial bedzie ban zywota
to najwyzej w przyszlosci jak bedzie dziecinnial bedzie ban zywota
no chyba nie ma 230 volt na klawiaturze ale w tych czasach wszystko możliwe
Ja uwazam--niech sobie bedzie,,,fakt faktem troche przesolił , ZA BARDZO SIE WDAŁ W TĄ ROLĘ
Ale inni nie mieli z tego ubawu.
Szkoda mojego pisania na ten temat
Uważaj z humorem i ironią! Mogą być niezrozumiałe albo obraźliwe
Robal_36
Masz rację.
Masz rację.
3 471 939. emerytka 46
droga kolezanko ,badz wyrozumiała i tolerancyjna nie pałaj do sebastiana M i do mnie nie
nawiscia bo czuje ze tak jest, i nie rob mi jakis tu uwag, jesli Ci sie cos tu niepodoba na tej stronce to nie wchodz tutaj, lub nieopisz i nie dogryzaj tutaj sebastianowi, a wtedy bedzie wszystko okej, jest tu duzo osob na tej stronce ktorym sebastianM nie przeszkadza, i sa tez osoby ktorym przeszkadza, ja to rozumie, ale według mnie ta stronka jest dla wszystkkich nie tylko dla wybrancow jakis, i uwarzam ze wszyscy tu chca byc razem, wiem ze sebastian M tu miał inne konta ale dlaczego tak sie stało powiesz mi?
\ gdyby mu jego konto nie bylo zablokowane to by tylko z jednego konta pisał z chwila blokady jego konta oficjalnego tworzył inne konto bo cały czas chciał tu z nami byc i typowac liczby, to chyba logiczne jest nie? wiem ze jesli te jego konto bedzie odblokowane i bedzie mogł tu sie znow pojawic to niebedzie tworzył innych nickow ,
droga kolezanko ,badz wyrozumiała i tolerancyjna nie pałaj do sebastiana M i do mnie nie
nawiscia bo czuje ze tak jest, i nie rob mi jakis tu uwag, jesli Ci sie cos tu niepodoba na tej stronce to nie wchodz tutaj, lub nieopisz i nie dogryzaj tutaj sebastianowi, a wtedy bedzie wszystko okej, jest tu duzo osob na tej stronce ktorym sebastianM nie przeszkadza, i sa tez osoby ktorym przeszkadza, ja to rozumie, ale według mnie ta stronka jest dla wszystkkich nie tylko dla wybrancow jakis, i uwarzam ze wszyscy tu chca byc razem, wiem ze sebastian M tu miał inne konta ale dlaczego tak sie stało powiesz mi?
\ gdyby mu jego konto nie bylo zablokowane to by tylko z jednego konta pisał z chwila blokady jego konta oficjalnego tworzył inne konto bo cały czas chciał tu z nami byc i typowac liczby, to chyba logiczne jest nie? wiem ze jesli te jego konto bedzie odblokowane i bedzie mogł tu sie znow pojawic to niebedzie tworzył innych nickow ,
3 471 946. emerytka 46 2019-01-21 (22:36) Chorzów.
TO FAKT
TO FAKT
To były wpisy bardzo obrażliwe,dlatego dostawał także obraźliwe odpowiedzi.
makler: każdy może wyłączyć sobie księgę gości w ustawieniach profilu. Tak się stało w tym przypadku.
makler: kg się może wyłączyć z powodu bana lub ustawień w profilu ... w tym przypadku tak jest w ustawieniach profilu, sprawdziłem.
arczibalik73
Jestem na stronce o parę lat dłużej niż Ty i zostanę.
Jestem na stronce o parę lat dłużej niż Ty i zostanę.
jesli ktos poczoł sie tu na stronce przez sebastiana M obrazony lub czyms dotkniety w jakis sposób, to ja ze swojej strony przepraszam za te jego wybryki, i te głupoty i obrazliwe słowa, wiem ze sebastian M tu wszystykich ludzi na stronce szanuje i lubi , tylko tez lubi i sie powygłupiac nieraz,
A jak Ci się nie podoba to uwaRzam Rze
zawsze sobie możesz iść np na tp
zawsze sobie możesz iść np na tp
Arczibalik,,,, Sebastian to robił NA WSKROŚ , TAK JEMU TO WROSŁO
uwazam ze ze mnie robil glupiego,, a jak inni uwazali to ich sentencja
Robal_36
Wesołe i kolorowe
Wesołe i kolorowe