Wpisy 3 470 286 – 3 470 385
20 stycznia 2019 15:06 → 20 stycznia 2019 15:56, 100 wpisów
Forsami, graj z plusem w Lotto, wysyłaj ten sam zakład wiele razy
miłegp popołudnia, tylko weźcie viagrę,oczywiście przed losowaniem....
Rozmawiają dwa czlonki: - Wycofali wiagrę.- No to, leżymy.
W wawie miedźy innymi są organizowane spotkanka małżeńskie gdzie wymienia się małżonkami przez całą noc tam są nie jedne 69 trójkąty szerokaty same akrobacje źródła szczęścia bo bez szczęścia zmyslowego człek gnije jest zacofany gbur
Gram wygrywam dobre i o to chodzi właśnie o to aby żartować BINGOOOOO
To ja też lece na nartach ze skoczni babcię sie dziadka dobrze co źle to nie ja ja nikomu nie wróg
Grysik Najważniejsze w takim sex gruppen aby nie zostać pominiętym jak to robi z nami TS
T.S.uprawia z nami sex na żywo, na kamerach
Równo nas ru
cha
Chamy są obdarzeni
Jednym Pan Bóg dał rozum i urodę, innym
Jucha
3 469 953. Wędrowca netowy 2019-01-20 (09:28)
Pasko chyba pojechał na narty do Egiptu, to zapewne żałoba na MP potrwa jeszcze z tydzień.
Pasko chyba pojechał na narty do Egiptu, to zapewne żałoba na MP potrwa jeszcze z tydzień.
Gdzie tu widzisz żałobę?
Nie pisze perdonalnie
Personalnie
3 469 966. makler 2019-01-20 (09:46)
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
czy bedzie 7/24 ? moze wieczorem
= 8/24 ....
O nikim nie pisze
Nie pamietam
juz po załobie, przechodzimy do normalnego szarego codziennego zycia ,załoba byla wczoraj do ktorejs tam godziny, dzis jest nowy dzien, dalej toczy sie zycie i czekaja nas nowe możliwosci,
Idę na plaze
witam wszystkich na czacie
Kiedyś, gdy nie było promocji,losowane były mądre liczby.Promocja wszystko spie
rdo
lila
Kto chce to na blogu Janosika pojawił się pierwszy Test do EP.
Zaleca Janosik obserwacje, z korzystaniem poczekać do środy.
Zaleca Janosik obserwacje, z korzystaniem poczekać do środy.
50 stron w necie założyli lichwiarze,żeby oszukać babcie i dziadków przed ich świętem...
Wędrowca Netowy to sprawdź Ekstra Pensja 2,5,8,23,35+2 mój zakład z mojego profilu czasem grywam..
A bo ktoś musi mieć kase
A babcia też ma a nowoczesna to i tablet i smarkfon
A babcia też ma a nowoczesna to i tablet i smarkfon
3 470 327.
Będzie najprawdziwsza pełnia księżyca o jakiej się nawet fizjologom nie śniło...
Dlatego niektórzy ludzie glupieją przy pełni księżyca.. {{mruga}
Nie bede powtazał ogladac tv4 pszczoły do 17 beda pytania i nagrody
A ja nie wiem gdzie mieszkasz wczesniejsze zamieszkanie znam lecz teraz cos wynajmujesz
Myvictory jak idziesz kolo wiedzmy ppzniej jest skret w lewo na rowerowy i idziesz prosto i jest taki dlugi blok to w tym
A wiedźma lata na miotle i ma chatę z piekarnika...
Praca jest mieszkanie dziewczyna co mozna wiecej chciec chyba tylko by to wszystko trwało jak najduzej
Takie bajki to nie dla mnie, wolę romanse...