Wpisy 3 470 186 – 3 470 285
20 stycznia 2019 14:20 → 20 stycznia 2019 15:05, 100 wpisów
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Proszę ze mną pisać po trochu bo mogę pociągnąć za sobą do lochu
Biorę kredyt zastaw hipoteczny i gram systemem w Lotto i Mini i siada albo ja siadam przy kominie magnetycznym
A sąsiedzi patrzą na dym z komina i mówią patrzcie ludzie On znowu wygrał wybraniec jeden to Milioner
Ja wrzucam do śmietnika. Ale się nie zrażam i nie zadłużam, lecz dalej
Gabriel prześlij mi trochę tych dularów od siebie ze zdjecia bo jak mam grać Panie Premierze jak grać jak w kieszeniach nać
Gdzie zbigniew q--i jego prorocze słowa, przed losowaniem ,chyba testuje liczbe 69 u sąsiadki-zibi tak trzymaj
69 wieczorem tak czy innaczej było 72 musi być 69 a jak nie to i tak będzie ....
Gabriel wpadłem by nie było że sam ze sobą piszesz pisz będę udawał że konwersujemy by cie bot nie dopadl
,Gabriel w porze obiadowej???--chyba że w swoich
Nic już się nie odzywam...
Forsami, wobec tego strzelaj celnie.
Nie czekaj, nie szczekaj tylko trafiaj w cel
żeby nie było że tylko o mapce kobiecego pkt g pagorkow zgorkow i 69 to coś o liczbach na wiecier 69 innaczej w lotto nie gram w tym miesiącu
Nie lubię trójkątów
Pewniaki na profilowym.
Tylko proste równoległe
Sebastian Witamy Cię Alleluja Witamy Cię Alleluja Witamy Cię Alleluja
Oboki albo zboki
Albo odwrotnie
Gabriel, nie ma lekarstwa na Twoją mądrość
Mogą być proste prostopadłe
Jasnowidz Jackowski pisze do mnie że to Ty co słuchać grasz moimi liczbami w Lotto i Mini wygrałeś coś bo ja nie a Ty
Jackowski powinien się leczyc
Ani jednym, ani drugim
Orgie nie są złe, już były kultywowane w starozytnym Rzymie....
Jak słowo daje: - Nigdy nie będę czytał bzdur na czacie.To zbiór bzdur!
Sodome i Gomore
Lotto kumulacja w Lotto 4 Miliony biorę kredyt sprzedaje dom auto gram vabank i i rozbijam bank powiem jak Kargul albo Pawlak ja nie chciałem
Trójkąty, ale czy czworokąty....