Wpisy 3 469 322 – 3 469 421
19 stycznia 2019 15:06 → 19 stycznia 2019 18:11, 100 wpisów
GABRIEL stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
idę sobie ,, mam dosyć informacji o przekrętach o przekrętaczach wykrętaczach i tak dalej szkoda pisać
3 468 971. makler 2019-01-18 (22:40)
i jeszcze cos -- jutro sobota , UWAGA na 6 lub wiecej ubotów!!!
3 468 972. GABRIEL 2019-01-18 (22:41)
Makler Dzięki za info
i jeszcze cos -- jutro sobota , UWAGA na 6 lub wiecej ubotów!!!
3 468 972. GABRIEL 2019-01-18 (22:41)
Makler Dzięki za info
Gabriel think what you say!
3 469 279. doktor2p tu niechodzi oto aby dzieci gdzies nie wychodziły,ale aby takie miejsca były wczesniej sprawdzane , czy sa to miejsca bezpieczmne, oto mi chodzilo, głownie ktos na tych rumach na tych pomieszczeniach rozrywek chce zarobic kase,a ludzie juz głupieja , z tego wszystkiego ida byle gdzie i dopiero jak sie stanie jakas tragedia ktos zginie to wtedy jest wielkie halo, jesli chodzi tu o tego Pana to poszedł jak co roku kwestowac na WOŚP , był prezydentem Gdańska zbierał pieniadze na dzieci, na sprzet do szpitali i gdy juz dziekował za zebrane datki gdy podczas swiatełka do nieba został ugodzony 3 razy nozem przez jakiegos psychopate, ktory od dawna to planował bo chciał byc slawny, teraz jest sławny w wiezieniu mam nadzieje ze go wspolbracia z celi tez uszanuja odpowiednio, tak samo jak on uszanował prezydenta swojego miasta jestem za przywroceniem kary smiercii powinno byc prawo takie w polsce śmierć za śmierć zabiłes kogoś to znaczy ze ty co zabiles kogos tez nie powinnes zyc,
Wise UP.
Nie porównuj Gabriela Narutowicza z nim, bo nawet nie ma porównania...
Gabriel instigator
Arrogant
Gabryswszyscy świeci baluja w niebiea ty banujesz u Paska na kilka godzintylko za co?
I am ashamed for him.
Nie chodziło mi o tego Gabriela z czatu, tylko o tego prezydenta... na Twój pro...
It's time to be silent.
Nie porównuj tego zmarłego prezydenta z Gabrielem Narutowiczem, bo to nieładnie z Twojej strony...
Damnat quod non intellegunt.
Potepiaja, czego nie rozumieją.
De mortuis aut bene, aut nihil.
Znowu jakiś mądry innaczej czyżby majfan nie to nie on jakiś litewskim on zaciąga
3 469 279. doktor2p przeanalizowałem ten filmik z tego zdarzenia na scenie w gdansku kilka razy , i zauwazyłem ze tam niebylo zadnej ochrony, tam na ta sc3ene mogł sobie wejsc kto tylko chial tam nie bylo wogole zabezpieczenia zadnego, taka impreza powinna byc zabezpieczana masowo niestety nie została podobno zgloszona jako mas owka, i pech stało sie, bylem na wielu takich kiedys imprezach na takiej ochronie, i wiemnm cos na ten temat, atam na tej imprezie niewidziałem zeby tam ktos cos i kogos pilnował zabezpieczał, koles ugodzoil prezydenta wojskowym nozem, i biegal i krzyczał jeszcze na scenie gdyby tam byla jakas ochrona to by go odrazu zdjeli, ze sceny, atam technik obsługi dopiero goscia powalił na ziemie, ludzie pod scena wogole nie reagowali nie bede sie wypowiadał dalej na ten temat bo sprawa jest rozwojowa i juz sie słuzby odpowiednie tym zajmuja , to niemoja sprawa jest
Basztard vel Brunokurek1 polecam lekarza od zdrowia psychicznego
3 469 349. Brunokurek1 prosze przetłumacz to na polski jezykk co to wyzej napisałes
arczibalik i tu masz odpowiedz cała impreza robiona na wariackich papierach żeby ominąć przepisy i teraz co wszyscy winni tylko nie my to 1 kwestia nie mam ochoty pisać dalej wystarczy popatrzeć na pewne rzeczy zboku i wyciągnąć wnioski
To jakie typy macie na wieczorprócz przerzucania się słowny błotem?
Tomi,, 211 wybierz trzy liczby lub oboki......................a teraz spadówa
3 469 356. doktor2p tak zgadzam sie impreza na skale swiatowa i powinna byc dobrze zabezpiczona a tutaj tego niebylo wcale ,jak piszesz imreza na wariackich papierach na szybkiego, tam powina byc ochrona policja straz pozarna a gdzie byly te słuzby?pytanie dlaczego tam niebylo zadnej ochrony dlaczego to sie stało wiem ze prezydent gdanska przez jednych byl lubiany przez innych nie, czytałem bardzo duzo na temat tego tez zdarzenia, i o tym całym stefanie w. tomi 77 chyba pisał tutaj wczesniej ze z nagrania słychac jakby krzyczane przez niego naszwisko ja tez na poczatku słyszałem miłosz niestety nie to nazwisko nosi ten, popapraniec, , a tak podczas tej muzyki jakby słychac
A może jednym z kryteriów wyboru firmy był fakt że wynajmowała ona ( w/w firma ochrony) na biuro jedno z mieszkań Pana Adamowicza?
3 469 364. Okraska nie wiem tego nie jestem z gdanska akurat i nie znam osobiscie prezydenta tego miasta ale łacze sie ze wszystkimi w bolu po stracie ich znajomego, kolegi , sasiada itd,oni ca ły czas niby podaja ze tamnm jakas ochrona niby byla ale nikt do konca tegpo niewie przedchwila w tv mowili akurat o tym ze tam prawdoipodobnie byla jakas gdzies ochrona ale nie na scenie tylko poza barierkami kolo ludzi, ale czy tak bylo naprawde? ochrona zqwwsze jest ustawiana głownie pod scena na całej szerokosci, a tam tego nie widziałem, wogole zeby ktos tam wogole cos takiego zabezpieczał dlatego stało sie to co i sie stało o szkoda tylko tego mlodego czło2wieka bo ponoc dobry z niego był gosciu, i ludziom pomagał tez a ze był zamieszany w cos tam, to ilu politykow w polsce w nic nie jest \zamieszanych w nic ?ludzie demaguja rozczasaja rozne zeczy, ale nikt nie pomysli ze to był człowiek
demagują ?rozczasają ?
Po jakiemu to ?
A bajkopisarz, jak widzę sadzi - charytatywne - bez "c"- znaczy, też zgubił slownik
znaczy, tu, jak zawsze - wesoło
Po jakiemu to ?
A bajkopisarz, jak widzę sadzi - charytatywne - bez "c"- znaczy, też zgubił slownik
znaczy, tu, jak zawsze - wesoło
tak piszac to przysnolem i poprostu gdzies klilknole m i poszl tak pozjadałem litery przyznaje sie i co w ttym takiego strasznego ze pisze
robak spoko jest lece sie zdrzemnac bo jeszcze od wczoraj nic nie spałem i juz ledwo na oczy patrze,narazie z checia bym popisał ale juz czuje piasek w oczach na razie milego wygrywania
To później wedle polskiego obyczaju trzeba za
Arczi sprawa jest prosta jak drut nie zgłoszone jako impreza masowa a taka była odpowiada organizator w tym wypadku Pan Owsiak dla tego podał się do dymisji
Szkoda każdego człowieka ale taki szum zrobili ale wiadomo osoba publiczna i mająca dobrych w Polsce i zagranicą przyjaciół nie pozwolili by o nim zapomnieć zrobili dużo w tej ciężkiej dla rodziny czasie Niech spoczywa w spokoju
czyli organizator winny jak by to był jakiś ktoś inny to bym mu postawiono zarzuty a nawet wiezienie tu tak nie będzie z pewnością a tak powinno byc
za chwilkę będę kawka i łakocie czas na cisze w takiej sytuacji jak kawa i łakocie
3 469 375. Mulag 2019-01-19 (16:46)
.................kolejne............
.................kolejne............
Mulag poznajesz tego Pana u mnie na profilu użytkownika Multipasko
Później będą flaszki się otwierać, bo ten co, nie wylewa za kołnierz odprawił mszę...
Ten słynny woj nieraz poległ w walce z wódką...
Makler
dla Gabriela