Wpisy 3 469 222 – 3 469 321
19 stycznia 2019 14:22 → 19 stycznia 2019 15:06, 100 wpisów
Dopisano wygrane Super Szansa
Atakowanie tych co często występują końcówek daje lepsze efektya czworki może są dobre... Ale musiałbym kilkanaście typować zakladow
Nakradl ateraz święty hehe
roberttt prawda jakie on przekrety robil nie samowite a teraz zaloba na caly kraj parodia
Ksiądz w kościele miedzy wierszami szkaluje na Kaczyńskiego hehe
Jednak takich idiotow jak sprawca zabójstwa, na portalu jest wiecej.
3 469 227. milan1980
co by nie robił ale był człowiekiem i zasługuje na wielki szacunek i i pamiec, moze byscie uszanowali pamiec tego człowieka, 13 stycznia zginoł tego dnia, a w kazdy inny dzien moze i ktos z nas tez zginac, wiec nie wyciagajmy jakis tam brudów,i przestanmy kultowasc nienawisc miedzy soba, bo nikt z nas nie wie co go i kiedy czeka, nikt z nas nie zna dnia ani godziny odejscia z tego tu padołu
co by nie robił ale był człowiekiem i zasługuje na wielki szacunek i i pamiec, moze byscie uszanowali pamiec tego człowieka, 13 stycznia zginoł tego dnia, a w kazdy inny dzien moze i ktos z nas tez zginac, wiec nie wyciagajmy jakis tam brudów,i przestanmy kultowasc nienawisc miedzy soba, bo nikt z nas nie wie co go i kiedy czeka, nikt z nas nie zna dnia ani godziny odejscia z tego tu padołu
Doktor2p, Twój nick nie pasuje do Twojej osobowości. Dopisz Josef
Powtarzam zginęło 5 młodych dziewczynek to jest tragedia ktoś się tym przejął
Basztard za twoje słowa powinieneś miec ... ehh szkoda na was klawki potraficie tylko wszystkich wyzywać poniżać a potem stop agresji żałosne
pozwolę se zacytować ;3 469 235. arczibalik73
co by nie robił ale był człowiekiem i zasługuje na wielki szacunek i i pamięć, może byście uszanowali pamięć tego człowieka To szanuj też tego, który zabił ..
co by nie robił ale był człowiekiem i zasługuje na wielki szacunek i i pamięć, może byście uszanowali pamięć tego człowieka To szanuj też tego, który zabił ..
Pominę już fakt, że ostatnio jak mnie Gosia wyściskała to mi portfelicek zginął
Gosia , próbuję wyśledzić pewniaczki na wieczór , może coś podpowiesz ?
ty zdrajco
3 469 237. doktor2p czytałem to co tu napisałes i na Typowanie parkami tez, to jest prawda tylko moze zacznijmy od tego , kto wymyslił takie miejsca gdzie zamyka sie ,osoby,aby zarobic sobie takie cos niepowiinno wogole istniec, kto zezwala na takie miejsca gdzie ginie 5 mlodych niewinnych dziewczynek, kto jest odpowiedzialny za te miejsca, to bardzo przykre co sie stało z tymi dziewczynkami, ale pytanie kto im kazał tam isc, gdzie byli ich rodzice wtedy, gdy sie to wydarzyło? to byla tragedia, to prawda, a my jako spoleczenstwo nie mamy na to zadnego wplywu, pamietajcie ze wszystko co nas spotyka tu na ziemi, nie dzieje sie bez przyczyny i ja nie wierze ze to gdzies nie jest tam u góry zapisane to czego doswiadczamy w zyciu codziennym,
Ja ci...
Typowe
Gosia
Gosia wybacz , że Cie nie pocałuje na pożegnanie ale weszło Me Kochanie
No tak jak nie widzę to można
Resumując ... jasne czyli nie powinny z domu wusciubiac nosa nic by się nie stało jakie to typowe to ten pan jak by nie polazł na scenę tez by nic się nie stało
mas, dziś łomot
Isia ? Co powiesz na to abyśmy poszli na spacer i ulepili se bałwanka ? Jest tak pięknie za oknem
Skrzydła ci nie pomogą
Mysza
Arczybalik nie wypowiadaj się więcej bo nie ogarniasz tej kuwety
Isia od tego łomotania przeszyły mnie dreszcze i prosze o jeszcze
Madonna miała taką piosenkę La Isla Bonita Powaliła go z kopyta
Forsa
Dobra wy se ribta co chceta ja se Idę na
Isia nie zaprosisz mnie na pączka ? Całuje Isi rączki i czekam na pączki
Cza zasłużyć i cicho już
Jak wygram w Lotto 3 Miliony to będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
Forsiasty , ja zawsze jak wchodze do budki pani Jadzi to mówię , gapiwszy się w jej dekolt ...znów kumulacja dwa melony