Wpisy 3 468 132 – 3 468 231
17 stycznia 2019 17:53 → 17 stycznia 2019 20:48, 100 wpisów
Zb ile wygrałeś za te 30??
Bolek nie żółtej tylko fioletowej
Sebolmuszę sprowadzić z garażuno miałobyc wczoraj ale będzie dziś
witam wszystkich
o 14
ts nie da nic wygrac
Krzys225
Zagrales /tyloma/ zamiast jakichś innych gier, czy dodatkowo ?
Zagrales /tyloma/ zamiast jakichś innych gier, czy dodatkowo ?
doktor - grasz na dwa losowania dziennie, czy "tylko" wieczorne ?
Yhmmmmmmmm, pytam, bo tak się zastanawiam - co by było z grą /w znaczeniu - ile by ludzie grali ? / gdyby wrócili do starych zasad - zeta i sto tysięcy za 10/10, i gdyby nawet wprowadzili losowanie o jakiejś 9-10 rano
.. ja np. nie gram za tyle co wcześniej złożyłem se limit max 15 zeta na losowanie
Islandorka wczoraj nic
doktor
Na losowania - poszczególne, i bez specjalnych działań typu promocja - zapewne tak, ale gdyby zeszli z ceny, a dołożyli jeszcze jedno ?
Na losowania - poszczególne, i bez specjalnych działań typu promocja - zapewne tak, ale gdyby zeszli z ceny, a dołożyli jeszcze jedno ?
3 468 186. Robal_36 2019-01-17 (19:04) USS Callister
doktor
A przepraszam najmocniej
A jaki to da nich interes?
doktor
A przepraszam najmocniej
A jaki to da nich interes?
Okraska patrz mini coraz więcej ludzi gra czemu ----cena za zakład
Jaki interes ? A pamiętasz, jakie ilości zakładów, no przynajmniej szacunkowo- teoretycznie, były zawierane w poprzednim modelu tej gry ?
Multi ma się dobrze. I będzie .. bo wysokości przewidywanych wygranych pięknie biją w wyobraźnię..
Mini to jest odskocznia dla tych wszysttkich którzy zrozumieli (na swoje szczęście) jak niełatwe jet wygrywanie w multi
Multi -najbardziej zwajchowana gra z idiotycznie dla grającego skarkulowanymi progami wygranych.
I już.
Mini to jest odskocznia dla tych wszysttkich którzy zrozumieli (na swoje szczęście) jak niełatwe jet wygrywanie w multi
Multi -najbardziej zwajchowana gra z idiotycznie dla grającego skarkulowanymi progami wygranych.
I już.
No multi niby łatwy... Liczb 20 losuja, jest z czego wybieraca oni wybieraj ci z portfela
Jeśli dobrze, to po co promocje ? Zwłaszcza bez informacji ?
Żeby ludziska zagrali dodatkowo ?
Jak by to /co piszę - obniżka stawkiw km/ teraz - przy 7/7 mini i ej przekładało się na wpływy ? Nie wiem...
A codzienne mini, to też jest "zwichrowane" - patrz na te rozstrzały kwotowo-ilościowe
Żeby ludziska zagrali dodatkowo ?
Jak by to /co piszę - obniżka stawkiw km/ teraz - przy 7/7 mini i ej przekładało się na wpływy ? Nie wiem...
A codzienne mini, to też jest "zwichrowane" - patrz na te rozstrzały kwotowo-ilościowe
Jest dobrze?
Nigdy ie ma tak żeby lepiej być nie mogło. Tak pewnie myśli zarząd TS.
Takie pytanie zagadka . chyba proste.
Prawda to czy fałsz co wikipedia podaje...
......
Prawdopodobieństwo trafienia 10 z 10 liczb z Plusem wynosi 1:17 823 422, czyli jest mniejsze niż głównej wygranej Lotto
Mądre głowy z Mp też tak myślą?
Nigdy ie ma tak żeby lepiej być nie mogło. Tak pewnie myśli zarząd TS.
Takie pytanie zagadka . chyba proste.
Prawda to czy fałsz co wikipedia podaje...
......
Prawdopodobieństwo trafienia 10 z 10 liczb z Plusem wynosi 1:17 823 422, czyli jest mniejsze niż głównej wygranej Lotto
Mądre głowy z Mp też tak myślą?
Zb jak cię walne, to nie będziesz więcej o mnie gadał
Zb czep się sąsiada
Ty materacu skąd wiesz
Zb cza do psychika zamknąć
dawno mnie tutaj nie było,zdążyłem już osiwieć i broda aż do kolan
wszystkim
Multi multi ma się ŹLE
gdy było jedno los., wygranych 4/10 padało ok.80.000; gdy weszły dwa los. ilość tych wygranych spadła do ok.60-70.000 ale w obu los.; dziś jest to już ledwie ok.40-45.000 też w obu los.
I gdzie i czemu znikło w ciągu kilkunastu lat prawie połowa graczy?
Cena bez zmian, wysokości wygranych bez zmian.
Z 12l temu wygrana typu 7/10 coś jeszcze znaczyła, dziś już znacznie mniej.
Z drugiej strony patrząc po ilości zawieranych zakładów keno na 5,6,7 liczb widać, że gracze przede wszystkim oczekują wygranych typu 250/500/1500zł, w multi o nawet takie czy podobne kwotowo b.trudno.
Myślę że TS podniesie niektóre wygrane w mm, jeśli tego nie zrobi- magrinalizacja mm postępować będzie dalej,- choćby na rzecz ...keno
gdy było jedno los., wygranych 4/10 padało ok.80.000; gdy weszły dwa los. ilość tych wygranych spadła do ok.60-70.000 ale w obu los.; dziś jest to już ledwie ok.40-45.000 też w obu los.
I gdzie i czemu znikło w ciągu kilkunastu lat prawie połowa graczy?
Cena bez zmian, wysokości wygranych bez zmian.
Z 12l temu wygrana typu 7/10 coś jeszcze znaczyła, dziś już znacznie mniej.
Z drugiej strony patrząc po ilości zawieranych zakładów keno na 5,6,7 liczb widać, że gracze przede wszystkim oczekują wygranych typu 250/500/1500zł, w multi o nawet takie czy podobne kwotowo b.trudno.
Myślę że TS podniesie niektóre wygrane w mm, jeśli tego nie zrobi- magrinalizacja mm postępować będzie dalej,- choćby na rzecz ...keno
Siema Wojtas
Okraska,
nie zastanawiałem się, jakoś ta wersja mnie nie pociąga, a co - niedoszacowane ?
Okraska,
nie zastanawiałem się, jakoś ta wersja mnie nie pociąga, a co - niedoszacowane ?
I bry wieczór
Myślę że wreszcie dziś forsami zostanie lottomilionerem
Myślę że wreszcie dziś forsami zostanie lottomilionerem
R36 ty pamiętasz wszystko- w którym roku mm zdrożało na 2,5, a w którym zrobili 2los 2006/2008?
zrobili dwa losowania dziennie bo ludzie wygrywali...i podnieśli kwotę za zakład...
Drapek tylko niektóre z faktów
27.11.2006 podnieśli cenę, a 16.06.2009 wprowadzili dwa losowania
pzdr i powo
27.11.2006 podnieśli cenę, a 16.06.2009 wprowadzili dwa losowania
pzdr i powo
Dzięki za przypomnienie
A rentę uważam za ...atrakcyjną grę- choć sam w nią nie gram
A rentę uważam za ...atrakcyjną grę- choć sam w nią nie gram
wiadomo jak losowania by były raz na dobę to gracz ma tyle możliwości..a dwa losowania dziennie .zrobili by to ukrócić
Aaaaa, gdybyś jeszcze pytał, to - I-e losowanie MM+ : 8.10.2007 i
A poza tym to co robicie?
Fioletowe budki już odwiedzone? 6/6 puszczone może z superadyną
Fioletowe budki już odwiedzone? 6/6 puszczone może z superadyną
Gosiu
Cel był zupełnie inny- zwiększyć obroty i co za tym idzie i zyski
A tu suprajz- bo ludziska zaczęli odchodzić od mm
Cel był zupełnie inny- zwiększyć obroty i co za tym idzie i zyski
A tu suprajz- bo ludziska zaczęli odchodzić od mm
Gosiu jest tu co najmniej jeden taki typ, co myśli że nim jestem (sebastianem)
Gdyby ustawodawca zdjął haracz stadionowy, to suweren pewnie byłby b.zadowolony
Bolek
U mnie porażka za porażką w czymkolwiek.
Na ostatnią promocję mam 3zakł. jak nic nie wlezie żegnam ts na parę-paręnaście dni, no może mini zapuszczę
U mnie porażka za porażką w czymkolwiek.
Na ostatnią promocję mam 3zakł. jak nic nie wlezie żegnam ts na parę-paręnaście dni, no może mini zapuszczę
Gosiu trza petycję i propozycję tesowi złożyć: cena 1.25, ale wygrane obecne