Wpisy 3 466 632 – 3 466 731
14 stycznia 2019 19:19 → 14 stycznia 2019 21:31, 100 wpisów
Makler jeśli bym wysłał dziś na 2 losowania multi na 6 skreslen to pewnie promocja mnie by nie obiela
Lotto pewnie tak jak w przypadku 5 skreslen da znak w dniu rozpoczęcia promocji
3 466 635. makler 2019-01-14 (19:20)
nie mam pojecia / nie chodze do budy
mogłeś zostać nauczycielem i byś chodził do budy
nie mam pojecia / nie chodze do budy
mogłeś zostać nauczycielem i byś chodził do budy
3 466 636. doktor2p 2019-01-14 (19:21)
..info jest pewne z pewnego źródła ,,, ja mam info
..info jest pewne z pewnego źródła ,,, ja mam info
trzeba rano kupić akcje gpw ale jest problem która spółka da zarobić
Makler fakt skandal tylko że moja kolektora w czwartek rano dowiedziala się o promocji na 5 skreslen przez SMS
Zobaczy się jutro czy puszczona 6 na 2 losowania multi obejmie promocje wg mnie powinna
Kiedyś sam babce powiedziałem że promocja, była dziwiona niczym żaba na gorącym asfalcie
To ja tej samej babce w czwartek gadałem że następna będzie na 6 i 7 skreslen co się zdziwila

za 120 minut cyrk
Zibi, przyszykuj sie na specjalnego banana, pod wplywem erotycznych wpisow
3 466 656. makler 2019-01-14 (19:43)
Zibi, przyszykuj sie na specjalnego banana, pod wplywem erotycznych wpisow z kim z Gosią
Zibi, przyszykuj sie na specjalnego banana, pod wplywem erotycznych wpisow z kim z Gosią
Gosia za
465 434. 2019-01-12 (23:13)
GABRIEL stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h. on był pierwszy za 6
GABRIEL stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h. on był pierwszy za 6
teraz myślę żeby w końcu trafić w mini 5/5
2-3 tyg temu ktoś pisał do Admina na kogoś że zaśmieca czat, prawdopodobnie rozchodziło się o Megamocnego,
lecę lecę
Jakie morderstwo jest większe ?
Te na Pawle Adamowicz ? Czy te kiedy kobieta dokonuje aborcji?
Te na Pawle Adamowicz ? Czy te kiedy kobieta dokonuje aborcji?
To prawda !
Na świecie dokonuje się 50mln aborcji rocznie. Tyle kobiet powinno rocznie dostać dożywocie, a w niektórych krajach nawet kara śmierci. A dlaczego tak nie jest ?
Na świecie dokonuje się 50mln aborcji rocznie. Tyle kobiet powinno rocznie dostać dożywocie, a w niektórych krajach nawet kara śmierci. A dlaczego tak nie jest ?
bo to mężczyźni powinni rodzić dzieci? Wtedy by szanowali kobiety?
Ja gdybym był kobietą i nie chciał tego dziecka, to bym urodził to dziecko czy jest zdrowe czy nie i oddał do okienka życia.
ale to chyba się gorzej przechodzi z psychiką kobiety...porzucić w oknie życia...i później myśleć przez całe życie o tej istocie niż dokonać aborcji i zapomnieć o bólu ...
I tak źle i tak nie dobrze...moim zdaniem dzieci powinni wychowywać rodzice biologiczni i Państwo powinno wspierać te rodziny
moja mama naturalnie poroniła w 3-tygodniu i nie ma ani jesdnego dnia w jej życiu aby o tym nie myślała.
ktoś czeka na dziecko poroni to wiadomo...chciał tego dziecka ...a
też jestem tego zdania że lepiej jak rodzice jak zostawią w oknie życia niż porzucić dziecko byle gdzie
ale nie wolno winić tylko kobiety...mężczyźni też za uszami mają
Jakie tematy
No i troszkę o bara bara
Forsami 001 DDC
Tak już jest promocja na 6 nie wiecie
liczby na 21 w MM prawdopodobnie 4,8,11,13,16,20,25,28,29,33,34,36,37,38,39,40,42,44,49,52,53,54,57,63,68,71,72,76,77,78,
No... Też wyczytałem tu... chyba od maklerajutro multi 6liczb 4 los... Nic wiecej+lottoale to się zna
To się ma
To się ma
Forsami jest promocja na 6 ale wpisów robisz 6 wpisow i dostajesz banana
Zbyszek już znam tą promocję połowę czatu wczoraj w lochu jadła banany bez skórki
3 466 714. Forsami 2019-01-14 (21:14
jutro powinna byc promocja na mini lotto gramy nie placac nic za kupon Forsami
Forsami a ty tam byłeś bo nie pamiętam tylu ich tam siedziało razem ze mną
Jutro to znaczynia 15 01 2002 CYWIL
Fajnie było
Od jutra 6/6 promocja???
Juz jest napisz 6 razy tu i masz banana nie wiesz
Chyba cza zagrać.... mam ,2 zl
Zb ty lubisz banaje nie
Forsa ile wygrałeś forsy
Aż tyle
Islandorka