Wpisy 3 466 332 – 3 466 431
14 stycznia 2019 11:21 → 14 stycznia 2019 13:54, 100 wpisów
Tomi77, podzielam Twoja opinie. Ochrona jest do kitu. Gdzie była policja, dlaczego od 3 lat mazakaz angażowania się w akcje WOŚP? Mowa nienawiści zbiera kolejne tragiczne owoce. Taka jest też na portalach.
Jarek
Tesknisz
Byłam mieście teraz biorę za obiad
No to
Niby impreza nie była zarejestrowana jako masowa... Czyli od 1000 osobale kto je policzy
Makler a Ty czemu kopiujesz to co w KG u Pasko- do niego to było było skierowane w jego KG, jak kto chce niech na jego profilu to czyta, a nie na czacie.Nie wiesz o co biegało, a dajesz pożywkę spiskową i teraz będę się bzdur dowiadywał o sobie i mojej korespondencji do admina.
Dionicos
Prawdopodobnie źle się kolega domyślał o co Ci chodziło
i stąd, w kontekście obecnych działań Pasko, ta wklejka
Inaczej - że niby banan za spamowanie to przez Ciebie
Prawdopodobnie źle się kolega domyślał o co Ci chodziło
i stąd, w kontekście obecnych działań Pasko, ta wklejka
Inaczej - że niby banan za spamowanie to przez Ciebie
R36 Wtaj. Ale tak czy inaczej spamowanie to dno, sam jako admin bym zbanował gościa.
Choć, po cichu, Ci się przyznam, że ze dwa razy popisałem sam ze sobą z pięć wpisów pod rząd na bank było
A ja tam wiem? Tak przypadkiem wlazłem na stronkę i widzę swój wpis z KG Pasko. Ale Robal pisanie monologów to nie spam jak walisz linkami i innymi pierdołami którym daleko do gier lotto a blizej do podpasek to spam.
3 466 342. dionicos
Cóż, spam, smęcenie, monologi, lokomotywy, linkowania...
Kiedyś, zorientowawszy się, że sam piękny ze ślicznym robak gada zadałem nawet pytanie-
kto jest w tej kwestii namber łan i
do ilu monologować można...
Odpowiedzią było, prawie, jak zawsze
Kiedyś, zorientowawszy się, że sam piękny ze ślicznym robak gada zadałem nawet pytanie-
kto jest w tej kwestii namber łan i
do ilu monologować można...
Odpowiedzią było, prawie, jak zawsze
3 466 334. KubaU tpo co sie tam wydarzyło to poprostu szkoda gadac na taka impreze masowa bierze sie jakas agencje ochrony w celu zabezpieczenia imprezy, a nie bande 17 tolatków ,za to co sie tam wydarzyło ponosza odpowiedzialnosc organizatorzy tej imprezy, ,wlasnie tak rto jest jak do ochrony zatrudnia sie dzieci, ,poprostu szkoda gadac,
zag69 witaj
zag69 witaj
KubaU+Tomi77
Psychicznie chory kryminalista dziabnął nożem folksdojcza
I tyle w temacie
Psychicznie chory kryminalista dziabnął nożem folksdojcza
I tyle w temacie
W miejscowości Kowal padła wysoka wygrana w zdrapce Krzyżówka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Gonzaga, nie podejmuje się leczenia takich osobników.
Zaq patrz co wczoraj znowu wyszło w Ekstra Pensja a ja nie zagrałem 3/5 i reszta same oboki
To ja przyjmę Zaq Księdza a zanim pójdzie nędza a dla mnie Miliony i będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony