Wpisy 3 466 228 – 3 466 327
14 stycznia 2019 02:50 → 14 stycznia 2019 11:18, 100 wpisów
3 466 219. Wędrowca netowy 2019-01-14 (01:07)
Jutro u Janosika może się pojawić Test na NIE do Mini.
Są chętni??? powiem tak dzisiaj skorzystałem sobie z bloga u janosika liczby ktore akurat podał tez u nie byly na nie, znaczy sie ze niepowinny sie pojawic, , i sie tez i nie pojawiły , niewiem jak janosik to robi i z czego , ale ja obserwuje liczby i mniej wiecej zakladam ktore według mnie powiny nie wyjsc, ale siedze i nad nimi dumam,mniej wiecej wybieram sobie jakies tam kilka liczb i ukladam z nich uklady i nimi wtedy gram, niepowiem jesli janosik bedzie podawał u siebie na blogu jakies numery do mini to napewno bede je konsultował ze swojimi liczbami, i uwazam ze to co ten człowiek robi to jest bardzo pomocne tez dla typujacych i grajacych w mini loto, wielki szacun z mojej strony dla tej osoby, wszystkim zainteresowanym grami polecam ten blog janosika 2009, i wszystkim zycze wysokich wygranych w co kolwiek graja
Jutro u Janosika może się pojawić Test na NIE do Mini.
Są chętni??? powiem tak dzisiaj skorzystałem sobie z bloga u janosika liczby ktore akurat podał tez u nie byly na nie, znaczy sie ze niepowinny sie pojawic, , i sie tez i nie pojawiły , niewiem jak janosik to robi i z czego , ale ja obserwuje liczby i mniej wiecej zakladam ktore według mnie powiny nie wyjsc, ale siedze i nad nimi dumam,mniej wiecej wybieram sobie jakies tam kilka liczb i ukladam z nich uklady i nimi wtedy gram, niepowiem jesli janosik bedzie podawał u siebie na blogu jakies numery do mini to napewno bede je konsultował ze swojimi liczbami, i uwazam ze to co ten człowiek robi to jest bardzo pomocne tez dla typujacych i grajacych w mini loto, wielki szacun z mojej strony dla tej osoby, wszystkim zainteresowanym grami polecam ten blog janosika 2009, i wszystkim zycze wysokich wygranych w co kolwiek graja
3 466 222. gonzaga piszesz ze sie nie mozezsz przemoc do mini, to nie graj w mini graj w ta gre w ktorej sie odnajdujesz w ktorej Ci idzie i wychodza Ci wygrane, nikt nikogo nie zmusza do gry w mini, kazdy gra w to co chce tu niema jakiegos obowiazku i nakazu aby ktos grał w jakas gre w ktorej sie np niewidzi, ja np , cały czas kiedys grałem w multilotka a o d czasu do czasu zagrałem sobie w mini, , po jakims czasie gdy zauwazyłem ze nagle w multilotka przestały mi wychodzic liczby, albo poprostu zauwazyłem ze niemoge nic wiecej trafic jak powiedzmy te 3/10 postanowilem wstrzymac sie z ta gra, i przezucic sie na mini lotka,i tez tak \zrobilem, teraz sporadycznie wysyłam juz multi a gram w mini juz jakies 4 miesiace, poniewaz zauwazyłem ze w ciagu tych 4 miesiecy kilka razy mi tam cos wpadło w tego mini kilka złotych i wyszedłem w porownaniu do multiego lotka na plus, nie byly to jakies wielkie kwoty, ale dały mi tzw zasob pieniedzy na dalsza gre w ta gre,na jakies powiedzmy kolejne poltora miesiaca, co po tym czasie bedzie niewiem, czy trafie na dalsza gre niewiem, moze tak a moze nie? teraz w tym miesiacu jeszcze nietrafiłem w realu zadnej 3/5 nawet, w irtualu zaś jest inaczej, ale pomimo tego niepoddaje sie i wierze w to ze kturegos dnia i ja w te mini trafie te 5/5 w realu jak co niektuzi ludzie, wiara czyni cuda i ja wierze tez w to ze mi sie tez i uda w koncu tez i trafic cos, grunt to sie nie załamywac , porazke w grze brac z lekim usmiechem na twarzy,i wierzyc wto ze jesli dzisiaj sie nie udało tu jutro jest nowy dzien i jutro moze byc lepiej, i nalezy grac w taka gre w ktorej nam cos idzie, lepiej nieraz wygrac mniej a czesciej niz trafic raz cos na jakis czas a pozniej to wszystko wtopic nie?
mini układy 41,42 14-15 7-8 co 2 losowanie zawsze sie powtarza jakas liczba z 5liczb,puszczajac 4-5 zakładów mini na jednym kuponie na chybił zawsze wpadnie 3,opłaca sie puszczac mini na pare losowań
multi układy 1-2,70 70-76 2-9 44-66-80 czasmi 78-79-90 zawsze chodzi 14-15-40 czesto
dalej jedziemy 11-12 w każda niedziele jest liczb 7 jak nie ma w niedzile jest w pon,jak sa liczby od 10 albo 13 w góre pozniej jest duzo liczb od 1 do 11-12-28-60 2-77 1-77 3-80
dalej jedziemy 11-12 w każda niedziele jest liczb 7 jak nie ma w niedzile jest w pon,jak sa liczby od 10 albo 13 w góre pozniej jest duzo liczb od 1 do 11-12-28-60 2-77 1-77 3-80
3 466 230. jacusplacus Witaj dzieki za cenne uwagi dotyczace mini jak i multi lotka
Islandorka zaliczyła wczoraj bana
Wczoraj mini było wspaniale 3,5,8 szkoda że tej 2 nie dałem razem tylko osobno a i tak piknie 79 wlazla wkoncu miałem na własnym i z trafika 3/5 i kosz mini 3/7 4/6 i 2 kosze w multi z tym że 1x10 ważne dziś o 14h a wczoraj o 14h 2 kosze i 3/6 z chybika
Powaga isa z bananem kawka wafelek i za 10 minut praca coś na forum Zara dam
Ciekawe czy się mi sprawdzi to co dałem w forum no to miłego po 14h się odezwę lub wcześniej
3 466 236. gryks76to jak wkoncu trafiłes te 3/5 w mini czy nie
3 466 244. Forsami witaj
Arczibalik Witam Również ciekawe gdzie te Mini wypadło w jakich miastach a może tylko na I Lotto
no tez jestem ciekawy i czy tez ktos zagrał systemem czy tylko te 5/5 tak jak ja szczesliwych liczb wytypował tak jak i ja
466 207. Pasko 2019-01-14 (00:32) Rzeszów
Witam. Po tym jak ostatnio ktoś spamował i oddał kilkanaście wpisów jeden po drugim, został wprowadzony mechanizm blokowania na 8h pisania na czacie osób, które 6 razy pod rząd oddadzą wpis.
Według mnie jest to nienaturalne, żeby ktoś potrzebował tyle razy się wypowiadać, bez odpowiedzi innych czatowników i wskazuje na nadużycie.
Co do GABRIELa to była to blokada z powodu 5 wpisów pod rząd (zostało to inaczej policzone). Wprowadziłem poprawkę w kodzie w związku z tym przypadkiem. Póki co odblokowuję GABRIELa. Dbajcie o czat .
Pasko mijasz się w zeznaniach w celach testowych zrobiłem 5 wpisów , poczekałem na 2 wpisy innych osób i kolejny wpis mnie zablokował -- bot źle jest nastawiony
sodomia i gomora na tym świecie nie trzeba ciapatych w wybuchowych kamizelkach , pełno psycholi chodzi po ulicach
5 piatek w mini przy takich liczbach???
Grajcie w Lotto de:
Kumulacja 25 000 000 euro / 107 000 000 zł /972 337 wygranych 3/6/.
EJ w Niemczech - 27 000 000 e.
Dostać blokadę za emotikony-bezcenne...
Wiosna.
W dwóch pojawiły się burze.
W dwóch pojawiły się burze.
miejscach.....
Przerwa do losowania.
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/18416/main/c892453f53.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Robal_36
Robal
Popatrz mi w profil jak mi ostatnio poslalo lotto z chybika
Popatrz mi w profil jak mi ostatnio poslalo lotto z chybika
slawek
Witam wszystkich
Mm
37,40,76__40,54,63__4,59,60__
9,48,62__29,53,60
Mm
37,40,76__40,54,63__4,59,60__
9,48,62__29,53,60
krzys3355
zaq69
krzys3355
Od tygodnia w Polsce.
Od tygodnia w Polsce.
W miejscowości Gdańsk padła wygrana 35 054,90 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Biała Podlaska padła wygrana 35 054,90 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Warszawa padła wygrana 35 054,90 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Wrocław padła wygrana 35 054,90 zł w grze Mini Lotto (system na 9 liczb)
W miejscowości Łódź padła wygrana 35 054,90 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Jasło padła wygrana 168 367,30 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Świecie padła wygrana 168 367,30 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Bochnia padła wygrana 149 797,40 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W miejscowości Poznań padła wygrana 149 797,40 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Ińsko padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Ostrowiec Świętokrzyski padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Opole padła wygrana 264 628,00 zł w grze Eurojackpot
W miejscowości Łask padła wygrana 264 628,00 zł w grze Eurojackpot
Slawek kulki oczkow nie maja
Znajomy na i'lotto dostal prawie same 40-ki...
Znajomy na i'lotto dostal prawie same 40-ki...
2-3 tyg temu ktoś pisał do Admina na kogoś że zaśmieca czat, prawdopodobnie rozchodziło się o Megamocnego, faktem że po losowaniu zaśmiecał o liczbach BYŁYM losowaniu/ach
Już 1,5 roku temu Brjan zwrócił Jemu uwagę
Księga gości użytkownika: Pasko
592. status dionicos 2018-12-22 10:24:21home
Widzę że wysłać ze strony z kontaktu do Ciebie to jak grochem o ścianę rzucić.Zero odzewu.A sprawa w gruncie rzeczy dość poważna.To jest portal gier liczbowych, jeśli będziesz tolerował rozprzestrzenianie takich treści jak Ci napisałem w mailu- pokłócimy się i to ostro. Myślałem,że zareagowałeś, bo trzy doby był spokój, a tu na raz dziś znów- misja się użytkownika się ujawniła.