Wpisy 3 466 113 – 3 466 212
13 stycznia 2019 23:01 → 14 stycznia 2019 00:48, 100 wpisów
3 465 998. zloty 2019-01-13 (21:34) Hotel Motel
5,15,9,48,49 x4----------------------------------------------------------------------------------------------------------
wygrałem 80 zł
dużo nie brakowało 5\5 i wielka kasa
arczibalik73
Forsami
5,15,9,48,49 x4----------------------------------------------------------------------------------------------------------
wygrałem 80 zł
dużo nie brakowało 5\5 i wielka kasa
arczibalik73
Forsami
PASKO sam strzelasz sobie w stopę chyba że ci zależy żeby czat zamarł ????
Mini też zaczynam grać...mylti niby 20 liczb ale trafic ciężko jak muchę deska do krojenia
Jeśli w MM o 14.00 były liczby od 16, daleko się spodziewać liczb w Mini do 10
Grałem kiedyś swoimi... Wygrałem 4/5 ale nerw i kasy poszło... Tera to zabawa ma byc
raz mini sie spie kiedy bedzie tak znow. bez goraczki niedzielnej nocy
Pomodlmy się o zdrowie Pawła Adamowicz... Nawet jeśli go nie trawimyteż czlowiek
No można się poszarpac jak 5 trafia w mini... Choć z drugiej stronyzawsze jakaś kaska
Wlasnieno gdzie ochrona, VIP i gość normalnie szedł jak do koło?
Zawsze to człowiek... Ale widać Owsiak nic sobie z tego nie robił... tam się kapucha liczy
Zamiast go wspierać to chwali się na fejsie że miliard pękł... No głupi chyba
Słyszałem , że nasi skoczkowie dobrze wypadli Pasko nie pozwala na kontakt ze światem
Myślałem że przechytrze toska metoda 6:4 na 10 liczb... Raz się udało profil, wieczor? dno
1 i 3... Kubacki i Stochwiewiór też się załapał do 10 ale Stoch go pozarl... A Kubacki pozre obu
A i wasiaty Johansson... Też może namieszać... Wiewiór 4aczej nie utrzyma nawet 6 pozycji
Liczy się serce do walki bo jakby nie było chłopaki prezentują nas wszystkich Jestem z nich dumny
Ale od pon Australian Open... Tenis kobiet... Raj dla oczu i gratka dla kibiców tenisaLinetty gra i Swiatek
Też poniekąd związany z kulkami ale to gracz decyduje czy wpadnie
No ja uwielbiam bilardgram na necie... W Realu rzadkoale lubię... Typowa 9
W Kołobrzegu grałem na kasę... W hotelufajnie było... Choć ciezko
Na necie poznałem zasady a w realu to na początku zawsze mnie wypraszano za podarte płótno
GABRIEL stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
3 466 094. Forsami dokładnie tak forsami jutro nam zabija dzwony
Mowa nienawiści doprowadziła do zbrodni w Lodzi, teraz w Gdańsku.
Witam. Po tym jak ostatnio ktoś spamował i oddał kilkanaście wpisów jeden po drugim, został wprowadzony mechanizm blokowania na 8h pisania na czacie osób, które 6 razy pod rząd oddadzą wpis.
Według mnie jest to nienaturalne, żeby ktoś potrzebował tyle razy się wypowiadać, bez odpowiedzi innych czatowników i wskazuje na nadużycie.
Co do GABRIELa to była to blokada z powodu 5 wpisów pod rząd (zostało to inaczej policzone). Wprowadziłem poprawkę w kodzie w związku z tym przypadkiem. Póki co odblokowuję GABRIELa. Dbajcie o czat
Według mnie jest to nienaturalne, żeby ktoś potrzebował tyle razy się wypowiadać, bez odpowiedzi innych czatowników i wskazuje na nadużycie.
Co do GABRIELa to była to blokada z powodu 5 wpisów pod rząd (zostało to inaczej policzone). Wprowadziłem poprawkę w kodzie w związku z tym przypadkiem. Póki co odblokowuję GABRIELa. Dbajcie o czat
Moment, i za same emotki, jak widzę, też jakoś inaczej zliczasz ?
I dobrze
podszczywuje taki jeden - młody takim drugim - 30-35
poszczekuje, sika naokoło, no i weź się powstrzymaj
powodzenia
I dobrze
podszczywuje taki jeden - młody takim drugim - 30-35
poszczekuje, sika naokoło, no i weź się powstrzymaj
powodzenia
"Kto botem wojuje ten od bota..."