Wpisy 3 465 413 – 3 465 512
12 stycznia 2019 22:58 → 13 stycznia 2019 04:00, 100 wpisów
pół dnia mi skacze mięsień u nogi przy kolanie ...a pod ręką nikogo ...
Ja chyba jestem pozytywny bo mam wizje W poniedziałek przed budką pani Jadzi ulepie bałwana i wsadze mu do ręki pukona . Pani Jadziu niech pani patrzy jakiś bałwan przyszedł zapłacić podatek od głupoty a ona wiem co powie...oj panie Gabrielu i jak ja mam sie z panem umówić jak pan nigdy nie zmądrzejesz
w ręku ma miętówki i wygląda jakby go przejechały dwie ciężarówki
Dobra udam żem zarobiony bo mi Pasko jeszcze nałoży jakieś limity na pisanie i kobity
Zarobiony jestem nic nie widze nie wiem nie znam sie i mam to w du...
3 465 412. GABRIEL
zgadzam się
najpierw pisze o tobie za plecami
a jak mu odpowiadasz......
to on sobie nie życzy..............
zgadzam się
najpierw pisze o tobie za plecami
a jak mu odpowiadasz......
to on sobie nie życzy..............
Gosia77 Bede śnić o Tobie nad ranem a na kołderce śledż w śmietanie
Emeryt Jesteśmy chyba za dorośli i za poważni a raczej doświadczeni w tym temacie, że tak już bywa na czacie
Wiem, że też mnie czasami ponosi ale staram się udawać że właśnie jestem zapracowany i nic nie widze
Tutaj i tak Pasko czuwa nad netykietą a że czasami są reklamacje ...no cóż wchodząc na pokój wyrzuć nóż takie moje motto Pasko tylko zainstalował wykrywacz niebezpiecznych rzeczy
Czasami tak dla bezpieczeństwa przemycałem na plecach sikierke z nadzieją że nie będę musiał użyć ale.... że jeszcze potrafię się po plecach podrpaać to wyszło jak wyszło
Nie o to do nikogo żalu Kara musi być i kodeks karny bo nasz los byłby marny
GABRIEL stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h.
oglądając teraz na polsacie Ojca ch......o
przypomniało mi się..............
jadąc z Agrigento autostradą napotkaliśmy napis.....Corleone
na tym skrzyżowaniu zatrzymaliśmy się, niektórzy chcieli abyśmy do Palermo
ewentualnie mogli jechać przez ....właśnie Corleone
na tym skrzyżowaniu stał patrol carabinieri
4-ech, broń przygotowana do strzału, jeden z radiostacją i 2 psy
zapytaliśmy ich czy to możliwe ???
odpowiedzieli że taaaaak
ale nikt nam bezpieczeństwa ani oni nie zapewnią
więc wybraliśmy inną drogę
ale w Palermo oczywiście byliśmy
przypomniało mi się..............
jadąc z Agrigento autostradą napotkaliśmy napis.....Corleone
na tym skrzyżowaniu zatrzymaliśmy się, niektórzy chcieli abyśmy do Palermo
ewentualnie mogli jechać przez ....właśnie Corleone
na tym skrzyżowaniu stał patrol carabinieri
4-ech, broń przygotowana do strzału, jeden z radiostacją i 2 psy
zapytaliśmy ich czy to możliwe ???
odpowiedzieli że taaaaak
ale nikt nam bezpieczeństwa ani oni nie zapewnią
więc wybraliśmy inną drogę
ale w Palermo oczywiście byliśmy
Wreszcie Gabriel trafił tam gdzie powinien.
no to do wybierania liczbek relaksiku wieczorowa pora jutro do 12h spie pozniej sie puszcze przed losowaniem nie za kase ktora ts raczyl dac lecz za swoja licze sobie ile wydalem a ile zyskalem od poczatku roku jestem na nie wielkim ale plusie 60 zl dzieki 5/6 z 14hz trafika
trafilem 3 w dużego na lotto.pl, ale tam nic nie ma, że jest uznanie. Ile czasu potrzeba żeby to zadziałało i żeby pojawiło się w wygranych? Patafiany jakiegoś maila przysyłają?

proponuje
05,08,14,17,22
07,15,27,25,28
i tyle te jak i jeszcze 5 liczb lub zdeka inne na forum w moich propozycjach na 14h beda no i w typowaniach te lub inne
05,08,14,17,22
07,15,27,25,28
i tyle te jak i jeszcze 5 liczb lub zdeka inne na forum w moich propozycjach na 14h beda no i w typowaniach te lub inne
gabrielu ale zes sie diable szatanie lucyferze nadzial na bocika uwolnic gabrysia on nie swiadom
szpaku ja nie wiem ja nie gram przez neta moze gdyby nie weekend moze trza poczekac do poniedzialku sam jestem ciekaw jak to dziala moze przed losowaniem przed 14h jak sie nic nie zmieni zapytaj jeszcze raz jak wiecej osob bedzie
spoko dzięki. Na Ciebie można liczyć. Tyle powiem, że jak ruszyła strona to dla mnie mini lotto to dno. Jakieś dziwne układy liczb.Powtórzenia itd. Rzeczy które widać. I od tamtej pory nawet trójki
Na razie badam temat, ale coraz bardziej nudzi. nawet zabawy nie ma
a cały czas kasą sypać i nic nie wyjmować... cóż dzieci też mają skarbonkę... zaraz na niej przykleję logo TS
ci z bloku wschodniego atakują, czy to nasi...
dzis zagralem 12.44 w lotto uk a bylo 13.43
kolejna zasada plus minus 1 do numerow
kolejna zasada plus minus 1 do numerow
megamocny stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h.
Jak ktoś nie ma zielonego pojęcia o liczbach, to niech się lepiej za nie nie bierze...
Konstytucja
brak pojecia gra jest w paluszku malym 51 poszlo na 49 pewniak tylko 57 za bardzo spadlo na 55
tak to jest jak sie gra 1 kuponem
49.56 i 49.55 i 49.58 i kasa bylaby wzieta 300 zico za 15 zico
tak to jest jak sie gra 1 kuponem
49.56 i 49.55 i 49.58 i kasa bylaby wzieta 300 zico za 15 zico
KONSTYTUCJA
banany slusznie rozdane a za co? za gapowatosc i przegrywanie kasy
po prostu za dużo od razu chciał wyciągnąć ze skarbca kasiory...
Zbigniew g lubi liczby oczekujace ja liczby z mini lotto na następny dzień na 14h
megamocny napisał 6 postów pod rząd i już Twoja teoria spaliła na panewce agencie- Skarabeuszu...
Z bloku wschodniego Ty zdrajco-pewnie już dziadek po 70-tce...
Pannica z 7 za niedługo będzie się za Ciebie brać...
6
Pan Hilary zgubił okulary za okupacji...
nie johno,wcale...
Jedynki mają symbiozę z czwórkami i siódemkami,a szóstki mają symbiozę z trójkami i dziesiątkami, tego się uczcie przez całe życie...
999jakiś chochlik się wkradł...
troszke sie sponiewieralem typowanko po calm tygodniu pracy y nalerzalo sie na rzecz filmu mi sie podowabla
https://www.cda.pl/video/2551908b5
https://www.cda.pl/video/2551908b5
uwaga type po pikajku co zlego to nie ja i sie nie ozywam zreszta i tak za 8 h wstaje to i tak to mam jak w przy nicku
moze jestem slepu od 14 do 22 bylm w pracy ogladalem w miedzy czasie skoki ale tych z gangu pschodeli typu juand cos tam basztard nie widzialem moze dlatego ze nie cofalem czata ale cos dzis cicho mimo wszstko szczerze gratuluje galikowi mimoze snie znam sie na zarci0kach o mochekach gostek ma czuja ni wazne z ilu nickow w tym momecie ma ale cos tak ciekawie typi czy ze stalych wiece luzu staruszko
gryks76 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h.
makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h.
...bo do liczb trzeba mieć 6-ty zmysł, tak samo jak do bot-ki...