Wpisy 3 465 313 – 3 465 412
12 stycznia 2019 22:15 → 12 stycznia 2019 22:58, 100 wpisów
Forsiasty ale widziałem takiego wypasionego byka z Kołchozu Kolega opowiadał jak mieli liczyć takie ciężkie sztuki i do skrzyni Zapomnieli policzyć i musieli jeszcze raz kumpel i koledzy po sztuce a Predator se wstawał co chwile , kładł od razu 5 szt na łape i mówi ..nooo ja jus swoje zrobił tero wy
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
dobra lece do piwnicy
Arczi ja już mam pomysł na swoją śmierć rozpędze sie w kierunki budki i nagle pani Jadzia otworzy drzwi odbije sie od jej buforów
Gabriel tylko tym bykiem predatorem była kobieta ręce jak kielnie murarskie jedną malte rzucała a drugą zacierała na gładki tynk
kumulacji ciag dalszy - brak wygranej a w maluchu znowu 2 glowne , ehh
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 168 367,30 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
Arczi ale Ty chyba nie schodzisz do tej piwnicy bo w niej stoi butla z winem ? Mój dziadek tak robił Babcia aż gały że zaczął sie modlić a on owężykował się pod pidżamą i odmawiał zdrowaśki aż padł ale to już wyglądało babci na inną modlitwe i wiare jak zadek wystawił leżąc w kierunku słońc
3 465 323. menstar 2019-01-12 (22:18) Lotto moje motto hahha
Arczi pij wiencej w piwnicy
nie pije tw piwnicy tylko po wegiel lece bo w domu zimniej jak na dworzu jest i musze palixc by bylo ciepło
Arczi pij wiencej w piwnicy
nie pije tw piwnicy tylko po wegiel lece bo w domu zimniej jak na dworzu jest i musze palixc by bylo ciepło
pierdołki to nie dla mni...
liczy się tylko
gabriel jesli chodzxi o mnie to niepije jestemnmm abstynentem ca łkowitym, nie pije alkocholu zadnego bo i tez nielubie i nie chce
Macie zagrane jutro pozamykane na Cpn ie nie umieją albo mają awarie silnika
Forsami czytałeś tylko przed Filipinami jesteśmy co ci poszło co ci dałem
dobra lece do piwnicy pozniej poczytam jak wroce
Arczi za niedługo skończy sie palenie węglem Mój dziadek opowiadał jak kiedyś opodal wsi spadł metełor na pole Sąsiad dziadka kawałek zabrał do domu i po dziś dzień nim grzeje chałupe Wystarczy polać wodą metełora i on świeci na niebiesko a grzeje tak że sąsiad w zime to ciągle wygląda jakby chodził na te lampy kwarcoweKurde zaczynam pisać jak Arczi
Jest kumulacja
Jest kumulacj
Jest kumulac
Jest kumula
Jest kumul
Jest kumu
Jest kum
Jest ku
Jest k
Jest...
Jest kumulacj
Jest kumulac
Jest kumula
Jest kumul
Jest kumu
Jest kum
Jest ku
Jest k
Jest...
Arczi jak lecisz do piwnicy po węgiel na wstrzymanie warto apteczke zaopatrzyć w węgiel na latać po piwnicach
Kumulacja Lotto: 7 000 000 zł
Arczi i nie bierz z półki tej zakurzonej flaszki Wypijesz potem przetrzesz etykiete a tam zamiast napisu Koniak to....Kon jak nie może to dwie łyżki na wiadro
Gratulacje moim kolegom za wygrane i wspólne typowania, które doprowadziły do sukcesu
U mnie we wsi to ja teraz po śladach na śniegu wiem jakie ma TS wpływy
Jedna budka na całą wieś Nie trza odśnieżać zawsze sciezka wydreptana a wikary musi prosić ministranta
Forsiasty Gdy widze dzika to najpierw moje nogi a potem ja na drzewo zmykam
Dobra idę mam zajecia na oddziale anestezjologii pousypiać pacjentki
Ja tak kiedyś ciąłem z lubą uczyła mnie przeciągła mnie przez bala do siebie i mówi mój ci on
Ta emotka jest źle zrobiona to że nalewa do szkła dobrze ale potem powinien pociągnąć z gwinta a ze szkła przepić
Forsiasty a znasz tą piosenkę...miała baba koguta koguta i pociągła go z buta go z buta HEEJJJ ?
We wtorek poszedł zagrać do budki Muchomorek ale nie zauważył że przed budką leży Żwirek a w ręku trzyma kefirek Muchomorek do niego rzecze odsuń sie pijaku bo cie kopne w zaplecze
Widząc na mym policzku pod okiem siniaka pani Jadzia mnie pyta ...to jeszcze nalepiają banderole ?
3 465 052. dragon 2019-01-12 (21:03)
ty możesz sobie życzyć ..............albo pies............
osobnikiem to możesz nazywać takich jak ty, popatrz w lustro
i rozejrzyj się wokół siebie, znajdziesz ich na pewno
nie ruszaj ludzi jak nie masz zielonego o nich pojęcia
ani jak ty mglistego
jak nie będziesz pisał o mnie
to nie będę cię uświadamiał
niedoinformowanego w sprawach
zwłaszcza sportu czy turystyki
piszę tu tylko to co wiem naprawdę
CO WIEM
a nie tak jak ty, to co słyszałeś albo przeczytałeś w szmatławcach
a ja się w nich nie lubuję, jak tez ich nie czytam
ty możesz sobie życzyć ..............albo pies............
osobnikiem to możesz nazywać takich jak ty, popatrz w lustro
i rozejrzyj się wokół siebie, znajdziesz ich na pewno
nie ruszaj ludzi jak nie masz zielonego o nich pojęcia
ani jak ty mglistego
jak nie będziesz pisał o mnie
to nie będę cię uświadamiał
niedoinformowanego w sprawach
zwłaszcza sportu czy turystyki
piszę tu tylko to co wiem naprawdę
CO WIEM
a nie tak jak ty, to co słyszałeś albo przeczytałeś w szmatławcach
a ja się w nich nie lubuję, jak tez ich nie czytam