Wpisy 3 465 028 – 3 465 127
12 stycznia 2019 20:43 → 12 stycznia 2019 21:41, 100 wpisów
witam
Dzisiaj w liczbach do Lotto de tak było u Janosika.
A: 10 liczb.
1 trafiona: 25
4 oboczne.
1 zwiała: 40 - ale do czasu.
A: 10 liczb.
1 trafiona: 25
4 oboczne.
1 zwiała: 40 - ale do czasu.
Wędrowco, Ty tak po Polsce czy po świecie?? A moze jako wędrowiec Janko Muzykant
Krasnalka.
krasnaek
Umiem obsługiwać takie ustrojstwo: ------->>
Pasko .
policjant we W.....i odebrał telefonogram........
rozebrał się do naga i wyleciał z komisariatu
jaka była treść telefonogramu ????
rozebrał się do naga i wyleciał z komisariatu
jaka była treść telefonogramu ????
oj nudno sie robi niech odblokuje
ja co prawda jestem tu rzadko ale on podawał kiedy będzie mój krasnalek
ja co prawda jestem tu rzadko ale on podawał kiedy będzie mój krasnalek
Emeryt.....
Jeśli chodzi o twoje odpowiedzi i wypowiedzi na temat innych to jesteś albo ignorantem albo nie w pełni doinformowanym i zacofanym człowiekiem zapatrzonym tylko w siebie
Nigdy nie prowadziłem dyskusji z tego osobnikami i nie zamierzam.
Nie odpowidaj na moje wpisy bo ja tego sobie nie życzę
Żyj w swoim świecie i pozwól żyć innym
Jeśli chodzi o twoje odpowiedzi i wypowiedzi na temat innych to jesteś albo ignorantem albo nie w pełni doinformowanym i zacofanym człowiekiem zapatrzonym tylko w siebie
Nigdy nie prowadziłem dyskusji z tego osobnikami i nie zamierzam.
Nie odpowidaj na moje wpisy bo ja tego sobie nie życzę
Żyj w swoim świecie i pozwól żyć innym
11,27,31,35,4,8,24,27 mini
Super Szansa 7475163
oj Sebuś pracuję na trzy zmiany i nie mam czasu albo śpię ,sprzątam albo gotuję
jak kwoka domowa
jak kwoka domowa
Racja bo i po co znalazł se zabawkę i maci irytuje pisząc w art o promocji która była a niech tam siedzi i pisze niech to będzie jego własny czat ciekawe ilu tam zaglądnij by z nim popisać z 5 ale co mnie to już obchodzi od jego nicku szerszen czy ioio im jego mniej tym spokojnie normalnie
tu chodzi o kasę, a nie o jakieś głupoty, czy głupków...
3 464 992. johno to jest p;ewne z tym co piszesz chodzilo pewnie o sprawdzenie i le ludzi gra na 5/5 w multilotto , czy ta gra jest popularna czy nie, i dlatego prpmocja byla tylko na 2 dni,
to chodzi o tych,o których się nie mówi...
Idę do sąsiadki kto zwas zapodaj kabart za mnie
Idę ale się nie zenie
Dopiero sprawdziłem kupony w pracy jestem a że mam humor Ukraińcy rozbawili jak ktoś nie wierzy w mego fuksa dam skana 5/6 z chybika 2 kosze w grze za parę minut szkoda że 80 nie było 6/6 jak by wpadłl było by super
3 465 061. gryks76 spokojnie niedługo sebastian tutaj wroci na czat z powrotem, tak ze sie tak nie ciesz ze tu go niema , bo wroci tu niedługo zapewne jesli jest juz po drugiej stronie czatu i tam jest aktywny to tylko patrzec jak tu sie pojawi lada dzien, gryks pamietaj ze ten czat jest dla wszystkich osob nie tylko dla wybranych, tutajj moga pisac wszyscy,tu niema zadnych ograniczen, kto moze byc a kto nie wiec nikogo z tad nie wolno wyganiac
Gryks nie bredz
3 465 071. gryks76 daj skana ze trafiles z chcecia zobacze czy mowisz prawde bo zawsze piszesz ze trafiles a nigdy jeszcze skana niewidziałem wiewc prosze daj skana w profil za to ze trafiles naleza ci sie
Idę pa na titabutibudaj
to była aluzja do tych, o których się nie mówi...
Arczibalik73 paska strona ja bym go nie puszczal jak puści cóż jak miał nick numerolog komuś z wielu większości znalazł za skórę i znikł jeśli pasko chce by ludzie byli na stronie nie ze na czacie to go nie puści a jak tak to mi to lotto ja się tu nie będę udzielał nigdy jak wroci
kipa obojnaku skończ...
Acha islandorka mam twojego skana nie dam nikomu bo wiesz ze my się kochamy lece p rano sprawdzę kupony
a mi tu nikt no prawie nikt nie przeszkadza niech se pisze nawet swoje bzdurki
Krasia,,prawie nikt ?????????????????????????????????????????????????
Krasnalek dalej pracujesz za 1500zł
czasem tak bywa że ktoś udaje słabą płeć a tu się można na dzide nabić fotka to jeszcze nie wszystko koncita też śpiewała a brodę miała
kto dzisiaj łasy na
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
patrzcie i placzcie trojca mocy 1.12.80
piona mocy 1.12.80. 6.66
piona mocy 1.12.80. 6.66
Witam
hi all
może o 21:40 moje się pokażą liczby
może o 21:40 moje się pokażą liczby
Dałem skana dla frustratow ostatni jak ktoś nie wierzy ma pech to nie moja wina ze ma zielone czyli przyrodę
KrasnalekForsami
Krasnalek masz chopa bo Islandorca nie śpi z kotem
Kolega może czuć sie zawiedziony 99% ludzi z tej strony tak przypuszczam chodzi do kościoła a nie wierzy na słowo nieładnie
ZaRaz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Zegarek
Maryśka dawaj pozytywne liczby
3 465 083. gryks76 , to prawda ze to paska strona jest, i zrobi on co bedzie chciał. oczywiscie ze tak, wiele osob tu na czacie jest zatym aby sebestaiaan tu jednak wrocil ja tez, a to czy tu tu bedzuiesz pisał na czacie czy nie to twoja jest sprawa nikt tu z nas ciebie z tad niewygania,, dlamnie jak najbradziej moga tu byc wszyscy, i mnie to lotto,, gryks badz wyrozumiały i bardziej tolerancyjny wobec innych tu na czacie, nie daz do tego aby tu kogos niebylo, bo ktos moze tez dazyc do tego abys ty z tad został usuniety, na zawsze, ciekawy jestem czy by ci wtedy bylo by milo, podejrzewam ze jednak chyba nie co?
jak dlamnie ttzw, szarrej myszki tu na czaie powiniscie byc obydwaj i w koncu powinniscie sie pogodzic, przestac ze soba rywalizowac i sie kłocic o byle co, ja was obu lubie tu na portalu i obu was uwarzam za kolegów z czata, pomimo ze ty gryks mnie nie uwazasz za swojego kolege z czata
jak dlamnie ttzw, szarrej myszki tu na czaie powiniscie byc obydwaj i w koncu powinniscie sie pogodzic, przestac ze soba rywalizowac i sie kłocic o byle co, ja was obu lubie tu na portalu i obu was uwarzam za kolegów z czata, pomimo ze ty gryks mnie nie uwazasz za swojego kolege z czata