Wpisy 3 460 596 – 3 460 695
9 stycznia 2019 16:01 → 9 stycznia 2019 17:58, 100 wpisów
3 460 528. krzysztof c 2019-01-09 (15:06)
Cześć pracuje blisko 1.5 roku w firmie, a teraz od nowego nie przedłużli umowy. Co robić ? A jak się wywale albo coś mi się stanie.
krzysztof 1 pytanie jakie mi sie nasówa to czy dostałes swiadectwo juz pracy z tego zakladu czy nie?
jesli dostałes to udaj sie PUP i sie zarejstruj jako osoba poszukujaca pracy, i tam odrazu zostaniesz ubezpieczony, jesli zas nie dostałes jeszcze swiadectwa pracy i nadal pracujesz w zakladzie i nikt ci nic niemowi , to znaczy ze bedziesz miał umowe przedluzona dalej, mozesz tez podejsc do zakladu do HR czyli tzw, kadr i zapytac co zamierzaja zrobic i czy bedziesz miał przedłuzona umowe i o prace, nieraz tak jest w zakladach ze pracodawca nie daje dalszej umowy zaraz po ustaniu tej ktora ustała w danym dniu, nieraz jest ze przedłuzaja nadal ta umowe tylko po jakims czasie, chodzi ze w tych biurach i Hr maja taki nieraz burdel ze szkoda gadac, warto zawsze jest podejsc do HR i zapytac co zamierzaja nadal, czy umowa zostanie przedłuzona na dalszy okres czy nie, ? ale podejrzewam ze jezli nie dostałes swiadectwa pracy to dostaniesz nadal umowe dalsza tylko z opoznieniem, moze tygodniowym, zaklad musi to zrobic do 7 dni roboczych, a co do ubezpieczenia to dopoki pracujesz jestes ubezpieczony ja CI zecze abys nadal pracował do poki mozesz tylko,
Cześć pracuje blisko 1.5 roku w firmie, a teraz od nowego nie przedłużli umowy. Co robić ? A jak się wywale albo coś mi się stanie.
krzysztof 1 pytanie jakie mi sie nasówa to czy dostałes swiadectwo juz pracy z tego zakladu czy nie?
jesli dostałes to udaj sie PUP i sie zarejstruj jako osoba poszukujaca pracy, i tam odrazu zostaniesz ubezpieczony, jesli zas nie dostałes jeszcze swiadectwa pracy i nadal pracujesz w zakladzie i nikt ci nic niemowi , to znaczy ze bedziesz miał umowe przedluzona dalej, mozesz tez podejsc do zakladu do HR czyli tzw, kadr i zapytac co zamierzaja zrobic i czy bedziesz miał przedłuzona umowe i o prace, nieraz tak jest w zakladach ze pracodawca nie daje dalszej umowy zaraz po ustaniu tej ktora ustała w danym dniu, nieraz jest ze przedłuzaja nadal ta umowe tylko po jakims czasie, chodzi ze w tych biurach i Hr maja taki nieraz burdel ze szkoda gadac, warto zawsze jest podejsc do HR i zapytac co zamierzaja nadal, czy umowa zostanie przedłuzona na dalszy okres czy nie, ? ale podejrzewam ze jezli nie dostałes swiadectwa pracy to dostaniesz nadal umowe dalsza tylko z opoznieniem, moze tygodniowym, zaklad musi to zrobic do 7 dni roboczych, a co do ubezpieczenia to dopoki pracujesz jestes ubezpieczony ja CI zecze abys nadal pracował do poki mozesz tylko,
jest tu ktos wogole na czacie jeszcze oprocz mnie
no obserwatorów 25 a ja tu niewidze zeby ktokolwiek cos pisał o jest jedna osoba milan1980 witaj
spokojnie nie uciekajcie ze stronki przeze mnie nie bedzie dlugich wypracowan z mojej strony, to były tylko odpowiedzi na zadene pytanie przez krzysztofa c, mam nadziejeze to przeczytał zanim zszeedl ze stronki czatu
W miejscowości Rzeszów padła wysoka wygrana w zdrapce MÓJ PIERWSZY MILION
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
dobra lece zerknac sobie na liczby MM jak chodza
czy wie ktos CO BYŁO na czacie między ysunietych wpisow
536 537 , od 539 do 554
do 558 do 594
wpisy usuniete i jeszcze wczesniejsze od tego 3 460 505
536 537 , od 539 do 554
do 558 do 594
wpisy usuniete i jeszcze wczesniejsze od tego 3 460 505
tyle wpisów usuniete to cos musialo byc nie tak,,jak byly usuwane to araba-sex
Boże... Spraw by ludzie wieczorem 7bierali się na... Swiecaco... No kurnikogo nie widać jak zbliża się do przejścia, jak duchy
to tak zwana oszczednosc,, ja w maluchu126 zalozylem H4 przez styczniki
Przestań pieprzyl głupoty... Moje są dobre ale ludzie wchodzą nawet nie patrząc czy ktich wyhamuje... No gdzie im się spieszy... Niech machaja komórkami włączonym albo odblaski nosza na rekawach
to bylo dawno,, a dzis w jakies gieldzie SUPER PEWNIAK SUPER BOMBA 69 tylko wystarczylo sprawdzic
to załóż ultra fiolet-swiatla i bedziesz widział
owszem przechodnie tez maja swoje za uszami
...............................................
to załóż ultra fiolet-swiatla i bedziesz widział
owszem przechodnie tez maja swoje za uszami
...............................................
Widocznie były tego warte
Nie rozmawiamy /generalnie/ o skrajnych przypadkach
Nie rozmawiamy /generalnie/ o skrajnych przypadkach
na 21 słabizna wychodzi tylko 2 zakłady rozpisane ze stałej 10/10
Hej 2x3/5 1x4/5 1x5/9 i kosz z tym że kupon ważny wieczorem 1x10 typne jak skończę pracę wcześniej
Ja dziś w śnie widziałam dwie parki
56-66
30-33
Ale teraz tylko 56 była
i pieczrki=30
56-66
30-33
Ale teraz tylko 56 była
i pieczrki=30
Alfa...liczby dziwne teraz wchodzą to fakt...jak dla mnie oczywiście
Witam wszystkich
Wczoraj przed 21.40
podałam 4,28,71 weszło na 14.00
Dziś...
Wytypowane z map z zestawów 3/3
Wczoraj przed 21.40
podałam 4,28,71 weszło na 14.00
Dziś...
Wytypowane z map z zestawów 3/3
ulala jaka zima takie liczby
a że są dziwne ... tutaj masz rację >>> za niedługo się to zmieni
a że są dziwne ... tutaj masz rację >>> za niedługo się to zmieni
3 460 606. Abudabi89 2019-01-09 (16:35) Adis8 Racibórz H.N
Arczi liczby chodzom co ty paliłeś
nic nie paliłem jak liczby chodza czyli inaczej jak wypadaja i ostatnio sie poruszaja w losowaniach oto mi chodzilo
Arczi liczby chodzom co ty paliłeś
nic nie paliłem jak liczby chodza czyli inaczej jak wypadaja i ostatnio sie poruszaja w losowaniach oto mi chodzilo
Alfa..u mnie zima ostra i śnieżna..wczoraj to zawieruch okropna była
ulala jestem lekko przeziębiony >>> ale to nie influenca
Teraz popijam sobie herbatkę z biedronki z imbirem
Teraz popijam sobie herbatkę z biedronki z imbirem
u mnie śnieg pada z deszczem...
ale pamiętam jak kiedyś na ulicach zrobiło się lodowisko...tego bym nie chciała...bo normalnie jak z domu wyjść...
ale pamiętam jak kiedyś na ulicach zrobiło się lodowisko...tego bym nie chciała...bo normalnie jak z domu wyjść...
Kup 3 zakłady MM na chybika, przenieś je na jeden zakład, zaznacz błąd i skreśla oboki. Gwarancja wygranej.Trzeba przechytrzyć T.S.
Dzis zagralem w MM nowym sposobem. Wybralem 20 swoich ulubionych liczb (malo losowane) dodałem wylosowane o 14 i tych 40 liczbami nie gram o 21:40.
Alfa..ja od czasu jak stosuje codziennie płukanie gardło woda utleniona...nie mam problemu z gardłem
ulala muszę przeczekać pogodę trudną
nim przyjdzie wiosna radosna
nim przyjdzie wiosna radosna
ulala nie piszę >>> ale nieraz miałem takie natchnienie co by napisać
tylko kto by to zaśpiewał
tylko kto by to zaśpiewał
kłaniam się nisko