Wpisy 3 457 362 – 3 457 461
4 stycznia 2019 22:44 → 5 stycznia 2019 09:27, 100 wpisów
Nie wolno się przeiebiac. Afrykańskie przysłowie mowi; Jeśli Pan Bóg nie może se doczekać żeby człowiek zmadrzal, zsyla na niego choroby.
Co Wam dly te tabele?
mi wystarczy też żyć bez portalu ...o liczbach dużo wiem...sama dam rade
Arczibalik73, Ty byłbyś dobrym sędzia i adwokatem, zaś admin jest dla wielu
Katem.
Wszystko do czasu.
3 457 356. tomi77 2019-01-04 (22:39) Lotki male
Arczi... Idź na ksiedza - wiesz co odpowiem CI na to co mi tu napisałes , kiedys gdy byłem małym chłopcem, rozwazałem taka opcje chciałem isc do seminarium tymbardziej ze dowiedziałem sie od swojej mamy ze mój ojciec zanim poznał moja mame tez poszedł do seminarium ale po jakims czasie odszedl z tamtad, z tego powodu ze chciał miec rodzinke i syna, po jakims czasie ja sie urodziłem tez, niestety moj ojciec mnie zostawil na pastwe losu , chciał miec syna, a kiedy juz miał to mnie pozucił,wiesz co to znaczy niemiec taty i sie wychowywac samemu bez drugiego rodzica, bo ja wiem,ja tez chciałem i sie uczyc na ksiedza , ale po jakims czasie przemyslałem to sobie wszystko i jednakj poszedłem inna droga ,nie chciałem tylko kleczec i sie modlic i nic pozatym, chciałem byc z ludzmi , pracowac spotykac sie z kobietami i miec swoja rodzine,o tym marze, nadal chce pracowac i pomagac ludziom ktorzy tez potrzebuja pomocy tak jak było kiedys, ktos tu napisał ze moze nie chce pracowac, i dlatego tak mam, nic wiecej mylnego gdybym nie chciał pracowac to bym nie szukał pracy , ja jestem nauczony pracowac juz od dziecka i wiem ze gdy nie zapracujesz sobie sam na cos to nigdy tez i od nikogo nic nie dostaniesz za darmo, no chyba ze kopa,, ja w swojej rodzinie mam juz 4 ksiezy i 3 zakonice, , ja nie jestem tam potrzebny juz jako 5 ksiadz,ja jestem potrzebny gdzie indziej tak mysle i powiem Ci jedno nie poddaje sie , pomimo ze nie mam jak inni to sie nie poddaje pomimo tzw niedawnego upadku zdrowotnego pomału sie podnosze bo walcze , a dopoki walcze to zyję
Arczi... Idź na ksiedza - wiesz co odpowiem CI na to co mi tu napisałes , kiedys gdy byłem małym chłopcem, rozwazałem taka opcje chciałem isc do seminarium tymbardziej ze dowiedziałem sie od swojej mamy ze mój ojciec zanim poznał moja mame tez poszedł do seminarium ale po jakims czasie odszedl z tamtad, z tego powodu ze chciał miec rodzinke i syna, po jakims czasie ja sie urodziłem tez, niestety moj ojciec mnie zostawil na pastwe losu , chciał miec syna, a kiedy juz miał to mnie pozucił,wiesz co to znaczy niemiec taty i sie wychowywac samemu bez drugiego rodzica, bo ja wiem,ja tez chciałem i sie uczyc na ksiedza , ale po jakims czasie przemyslałem to sobie wszystko i jednakj poszedłem inna droga ,nie chciałem tylko kleczec i sie modlic i nic pozatym, chciałem byc z ludzmi , pracowac spotykac sie z kobietami i miec swoja rodzine,o tym marze, nadal chce pracowac i pomagac ludziom ktorzy tez potrzebuja pomocy tak jak było kiedys, ktos tu napisał ze moze nie chce pracowac, i dlatego tak mam, nic wiecej mylnego gdybym nie chciał pracowac to bym nie szukał pracy , ja jestem nauczony pracowac juz od dziecka i wiem ze gdy nie zapracujesz sobie sam na cos to nigdy tez i od nikogo nic nie dostaniesz za darmo, no chyba ze kopa,, ja w swojej rodzinie mam juz 4 ksiezy i 3 zakonice, , ja nie jestem tam potrzebny juz jako 5 ksiadz,ja jestem potrzebny gdzie indziej tak mysle i powiem Ci jedno nie poddaje sie , pomimo ze nie mam jak inni to sie nie poddaje pomimo tzw niedawnego upadku zdrowotnego pomału sie podnosze bo walcze , a dopoki walcze to zyję
Moim ojcem jest wspanialym
Arczibalik73, ja też mam 4 księży w rodzinie, dwóch organistow, mamy krematorium, nawet mam w rodzinie "grabarza".
Arczi szanuje Cię i w wielu kwestiach się z Tobą zgadzam .Ale w jednej nie bo uważam ze Sebastian do szczęścia jest tu nie potrzebny.
3 457 378. Brunokurek1 nie no umnie tak dobrze to az niema , mó dziadek był organistom jeszcze podczas wojny, i dlatego chyba i ja tez mam cos po nim, , a mianowicie uwielbiam, spiewac i tez uwielbiam muzyke organowa i sakralna tez, wogole to kocham muzyke a Ciebie widze ze biznes rodzinny jest nawet krematorium jest noto niezle, no ja sie na ksiedza tez i nie nadaje bio nielubie pogrzebow nie nawidzesie z kims tez zegnac
3 457 379. Gosia__77 2019-01-04 (23:26)
a czego nie masz?
a czego nie masz?
3 457 380. jacunn dziekuje za miłe słowa co do kwestji zas sebastiana to kazdy ma prawo do swoich pogladów, ja to tez szanuje
adis ostatnio się wszystkich czepia...najpierw gryks teraz mnie
Arczi czytam twoje długie ciekawe wpisy wreszcie piszesz długo i ciekawie
Arczibalik73 ty sam twoje wpisy mnie nie irytujesz tylko fakt że przewijać trza ps grzecznie napisałem chyba
3 457 324. Pasko dziekuje za miłe słowa
3 457 376. krzys3355 witaj
3 457 352. adis8 dzieki za miłe słowa
Arczi a nie myślałeś by czymś handlować na OLX np.
Mieszkasz w mieście ,często ludzie byle co wyrzucają jakiś stary rower np czy jakieś urządzenia AGD itp.Moze kokosów by z tego nie było ale na leki jakieś byś może zarobił
Ja tak robię i pare złoty zawsze się zarobi
Mieszkasz w mieście ,często ludzie byle co wyrzucają jakiś stary rower np czy jakieś urządzenia AGD itp.Moze kokosów by z tego nie było ale na leki jakieś byś może zarobił
Ja tak robię i pare złoty zawsze się zarobi
Ludzie w piwnicach trzymają różne skarby ,nawet czasem znajdzie się jakiś antyk
3 457 397. jacunn mysłałem ale ja sie do handlu nie nadaje do tego trzeba miec i tez smykałke ja niestety niemam, jestem taka osoba ze bym wszystko oddał to za darmo , nielubie sie z nikim targowac, dlatego tez i niewidze sie w sklepie na kasie bo jak by tak było to juz dawno bym pracował gdzies w sklepie ,ale to nie dlamnie jest praca niestety jest la wiem ze ludzie w piwnicach trzynaja skarby i antyki tez ale najczesciej te antyki wystawiaja na sprzedarz
3 457 402. rstsrt witaj a skad wiesz ze takie beda akurat amoze inne zreszto pozyjemy zobaczymy
A miałem takie fajnie liczby do mini pewnie za ładne 18,21,24,32, 36 może w sobotę
3 457 404. gryks76 daj Ci BÓG aby Ci wpadły te liczbyi abys wygrał
Arczibalik73 wiesz ze jestem nie wierzacy fajnie jak by wlecialy
3 457 408. gryks76 wiem o tym ale zycze CI abyy Ci wpadły bez wzgledu n to czy jestes wiezacy czy nie . sprawa wiary to Twoja jest sprawa dlamnie jestes i tak człowiekie a nie jakas tam małpą wiec prosze bez obrazy jakiejs
3 457 408. gryks76 choc nie wierzysz ale wiara czyni cuda, chcesz wygrywac to uwierz ze CI sie uda to osiagnać i zrealizuj to
Wiara w sesie religijnym dla mnie nie istnieje w sesie wiary w ludzi człowieczeństwo również aczkolwiek nie do końca dziś przeważnie jak się ma dobre serce trza mieć twarde 4 litery przez co niestety każdy obrywa mimo starań wiara zostaje w siebie lub w najbliższa jedna osobę więcej osób watpie
Wiara w życje po życiu na dystans wierzę z własnego doświadczenia lecz to nie tu zresztą ta strona o liczbach a je wole
3 457 354 Arczi,masz rację,już dawno powinien być odblokowany Sebastian,Pasko jest niesprawiedliwy jak TS,nick- galik3 i bogdan04 już rok blokuje i nic nie mogę zrobić
Masz tyle nickow z każdego chciałbys pisać że masz ale ps galik grzecznie pisze
Wielka Orkiestra, Wielki Biznes, Wielki Przekręt
https://youtu.be/aeyUUxXd3YI
https://youtu.be/aeyUUxXd3YI
Męcza mnie te liczby do mini 18,24,36,40,21,32,25 stworzę z nich 2 zaklady
Kto rano wstaje, ten jest nie wyspany
hi all
do 14
do 14
na czacie nie podaje się pewniaków, a wczoraj wystrzelił P64
59
młody policz ile wystrzałów wczoraj na czacie było i jakie trafienia, to dopiero będziesz miał porównania, a gdybyś miał wiedzę - ile jeszcze z tego, to wystrzały na sucho, takie z "korkowca" jak to stare przysłowie robacze mówi - w odpowiedniej ilości strzałów w odpowiednio długim czasie ...
3 456 996. megamocny 2019-01-04 (14:34) wejscie drewnianego tygrysa!
teraz 10 ma isc znow na 6 ale moze byc poslizg na 4
teraz 10 ma isc znow na 6 ale moze byc poslizg na 4
Zresztą skąd żeś w ogóle wytrzasnął
na czacie nie podaje się
pewniaki i antypewniaki lecą niczym białe paskudztwo z nieba
na czacie nie podaje się
pewniaki i antypewniaki lecą niczym białe paskudztwo z nieba
wczoraj wyslalem 8 na Adama Malysza oto one
4,6 Adam Malysz
3,12 urodzony
41,77 lat , rok
55,80 waga i leci na maksa
4,6 Adam Malysz
3,12 urodzony
41,77 lat , rok
55,80 waga i leci na maksa
A... Profil to zabawa...wystarczy 7/10 trafić by z 300 wejść do 30 tylko niewielu to trafiana sucho
3 457 038. megamocny 2019-01-04 (15:03)
10 najgorszych
50,78,18,7,26,61,39,66,31,11 no okaze sie dzis
1/10 dlaczego tak jest?
10 najgorszych
50,78,18,7,26,61,39,66,31,11 no okaze sie dzis
1/10 dlaczego tak jest?
7/10 ...
Tak się rozejrzeć, to i z dwudziestu czterech nie strzeli
Tak się rozejrzeć, to i z dwudziestu czterech nie strzeli
dzis o 5 rano puscilem sobie muze: see the future i spalem dalej
przysnilo mi sie ze pokazywalem 5/5 700 zl, wszystkie numery weszly ale zapomnialem pamietac
co za strata
przysnilo mi sie ze pokazywalem 5/5 700 zl, wszystkie numery weszly ale zapomnialem pamietac
co za strata
to jest wlasnie na numery z przyszlosci, odp muza i sen nad samym ranem
dzis mi sie spieszy, dajcie dobre 7/7 postawie stowke niech sie dzieje wola nieba
w tym snie na 5/5 chyba startowal kupon z 3,8 ale pewnosci brak
potezne kolumny postawie przy lozku bedzie mi gralo cala noc , wysnie 20/20
Witam..Macie te aplikacje z google play POLECAM.." Obserwator lotto statystyki"
Śniło mnie się że ktoś kamieniem wybił mi tylna szybę w samochodzieto co to za liczba bedzie
tomi77..to bedzie liczba i suma do zapłaty jak wstawisz nową hee
Dzieńdoberek.
Moje Multi Pewniaki na dzis w kolejności:
74,47,34,59,61,23,72,38 ...
Powodzenia oraz Udanego Dnia
Moje Multi Pewniaki na dzis w kolejności:
74,47,34,59,61,23,72,38 ...
Powodzenia oraz Udanego Dnia
Obserwator lotto statystyki..na google play, zobaczcie i sciagnijcie
ja mam tylko tak 12,21 46,64, 47,74 67,76
za 12,46,47,67 dawali 20 tys zl szok
za 12,46,47,67 dawali 20 tys zl szok