Wpisy 3 457 100 – 3 457 199
4 stycznia 2019 17:17 → 4 stycznia 2019 20:24, 100 wpisów
cóż, może Listopadowemu Nickowi, chodzi o wygrane z niższego pułapu ?
najwyżej mi albo Wam wyjdą gały6go.1-los37zobaczymy jak bedzie
Tomi,,zobaczysz jak swinka niebo
Tomi,,zobaczysz jak swinka niebo
A szkoda... To dam swoj z mini 5/5od poniedziałku atakuje opuszczając lottono 4/5 chociaż lyknac... Jak rybka tlenu
3 457 108. tomi77 2019-01-04 (18:08) Lotki male
A szkoda... To dam swoj z mini 5/5
.
.
A szkoda... To dam swoj z mini 5/5
.
.
Grykawiem co sie swieci
Nawalek chce Loske na golkipera a z G. Zabrze a Gornik Malarza z Legii
Nawalek chce Loske na golkipera a z G. Zabrze a Gornik Malarza z Legii
Angier
jestes matematykiem czy programistą?? po jakich jestes stu??
jestes matematykiem czy programistą?? po jakich jestes stu??
matematycy mają dobrą pamięć , jesji TY tak masz to nadajesz sie do kasyna/SERIO
moze i mam... ja mam w poukladane w glowie
wiem do czego sie nadaje czy nie - do kasyna jak najbardziej - chyba ze jest oszukane
wiem do czego sie nadaje czy nie - do kasyna jak najbardziej - chyba ze jest oszukane
3 457 128. angierski 2019-01-04 (18:28)
info-mat
To co Ty w urzędzie pracy robisz??
Takich jak Ty to w locie wyłapują infofirmy.
info-mat
To co Ty w urzędzie pracy robisz??
Takich jak Ty to w locie wyłapują infofirmy.
wazne ze ja nie wylapuje - nie chce sie czuc jak ofiara jakiegos biznesu
lata 80-90te mozna bylo zarobic w kasynach,,teraz to duzo elektroniki
teraz sa tez live casyna przez internet - troche tez oszukane ale mniej niz elektroniczne
zycie i czas zamieniasz na kase to wlasnie praca w korporacji
no dobra gra na nerwach jak zacznie losowac 20 liczb pod rzad ktorych ty nie obstawiasz co jest raczej troche idiotyczne
3 457 132. angierski 2019-01-04 (18:33)
sorry ale nie czaje...
to zamiast brać 6/7 koła wolisz wycierać się po pośredniakach za zasiłkiem?
ale OK Twoja broszka.
sorry ale nie czaje...
to zamiast brać 6/7 koła wolisz wycierać się po pośredniakach za zasiłkiem?
ale OK Twoja broszka.
w polsce to czlowiek w pracy to g...wno
niech sp.....laja ode mnie - ale moge raz na jakis czas pojsc cos zarobic
niech sp.....laja ode mnie - ale moge raz na jakis czas pojsc cos zarobic
ze musze cos zrobic bo inaczej mnie zle potraktuja czy zwolnia
wszystkie raczej sa wysrubowane i kazy chodzi jak w zegarku na czas
nikt nie bedzie zarzadzal moim czasem co mam w danej chwili robic
przez neta jesli racza wielmozni panowie mnie przyjac to zaczne
zdalna praca to jedyne co moge wrzucic swojego do systemu
przez 15 lat czulem sie wyzyskiwany
przez 15 lat czulem sie wyzyskiwany
system niewolnictwa
zamiast pochodzic do kazdego z prosba o zrobienie czegos - to tu trzeba zawsze na kims cos wymuszac
bo wiadomo polak kombinator
a ja robie to co musze bez zadnej sciemy, ale nie chce zeby ktos na tym zarabial wiecej niz na kims innym - moze wiem wiecej ale cos za cos
zamiast pochodzic do kazdego z prosba o zrobienie czegos - to tu trzeba zawsze na kims cos wymuszac
bo wiadomo polak kombinator
a ja robie to co musze bez zadnej sciemy, ale nie chce zeby ktos na tym zarabial wiecej niz na kims innym - moze wiem wiecej ale cos za cos
To ty z Ferdkiem Kiepskim coś wspólnego na okoliczność podejścia do pracy..
Czyli chcesz zarabiać jak szef a obowiązki i odpowiedzialność za firmę mieć jak zwykły pracownik?
Takie coś to już chyba kiedyś Marks i Lenin kombinowali...
Czyli chcesz zarabiać jak szef a obowiązki i odpowiedzialność za firmę mieć jak zwykły pracownik?
Takie coś to już chyba kiedyś Marks i Lenin kombinowali...
Porządny prezes firmy szanuje pieniadze,takiego Ferdka to bym na zbity pysk wywalil
Jak to ferdek nie zarabia chciałbym tyle zarabiać co on
Co robicie
Czekamy na ciebie
Zb po co ci tyle? Dla sąsiadki
Jestem
Waldek kiepski płaci byłej 6000
Oo ja też chcę
Chciał ślubu to teraz ma
Islandorka a twój były ile Ci płaci 450 zł
A Curus Bachleda ma 100 tys.
Zb mózg ci się zlasuje od ciekawości
Ja nie płacę żadnej
nie ma o czym gadać i z kim
Islandorka
Co drugi mądry ma szczęście, więc Portalowicze, czekajcie w kolejce bo jest Was dużo pacjentów.
Nareszcie w Polsce padnie główna wygrana w Euro: Toruń, Wrocław, Opole, Katowice, Oświęcim, Lędziny, Lubliniec i Tworki. Będzie ponad 60 wygranych 4 plus 2 i jedna 5 plus 1.
Pewien pacjent kupił 101 zakładów Euro. Maszyna się grzałka, a klient płacił karta.
Dopisano wyniki Eurojackpot - 3,10,25,32,43 oraz dodatkowe liczby 1,3
Typowania Eurojackpot
Angelusdomini wytypował(a) 3/5 + 1/2zebulon wytypował(a) 3/5 + 1/2
dziadekkarola wytypował(a) 2/5 + 2/2
53,56,58 15,51,35,37,73,50,79 80,1,2,3,64,75,77,23,17,71 tutaj macie całe 20 liczb na Multi Multi
czego sie kłocicie znow jesli chodzi o biura posrednictwa pracy , sa to nieudolnr instytucje ktore mie pomagaja ludziom w poszukiwamniu pracy a sa do tego przeznaczone i za to tez biora co miesiac ich pracownicy kase, , niewiem za co, ja od 6 lat juz niepracuje, co miesiac jestem w posredniaku, co miesiac mam im przywiezć liste zakladów gdzie byłem i szukałem pracy, dlamnie to jest zenada pioprostu bo to ta instytucja powinna mi szukac pracy zgodnie z moimi kwalifikacjami zawodowymi, ale niestety nic nie robi w tym kierunku, oni maja wyjebane na ludzi poszukujacych pracy unich licza sietylko statystyki i nic wiecej, od 6 lat instytucja ta nie zaproponowała mi ani jednej pracy, nigdzie, a wymagaja odemnie listy zakladów, bo taki maja programi ustawy ktore wymyslił kiedys pan kamysz gdy pełnil funkcje jeszcze ministra do spraw polityki soscjalnej i tz przeciwdziałamiu berobociu, , i oni te przepisy stosuja w stosunku o do petentow i osob bezrobotnych, ja akurat jade teraz 7 tez do posredniaka zdac im liste zakladow gdzie ostatnio bylem, i sie podpisac, i tyle w tym temacie a ha jesli chodzi o zasilek dla bezrobotnych tio niewierzcie w cuda zaiłek taki jest przyznawany po okresie przepracowanego roku na okres od 3 do 6 miesiecy nie dłuzej,biura posrednictwa pracy opieraja sie na staystykach głownie, pipeprza ze pracuy jest w brud, gdzie jest to jest ale nie wszedzie tak jest ak mowia zaklady lub pracodawcy przyjmija ludzi na tzw, iumowy smieciowe na okres okolo 3 do 6 miesiecy , pozniej pracownika sie zwalnia i jest jakas przerwa tak sie robi zeby ten zwolniony nie dostał zasilku dla bezrobotnych,, ale w statystykasch cały czas sie podaje ze bezrobocie spada poniewaz nie liczy sie ludzi ktorzy nie maja prawa do zasilku lecz tylko tych z prawdem do zasilku ktorzy akurat prrzepracowali cały rok bo im sie akurat udało w danej firmie , ia statystyki spadaja głownie latem wtedy kiedy ludzie wyjezdzaja na zachod dpoo pracy i tu sie nawizyty nie stawiaja, wtedy mowia ze bezrobocie spadło niestety coraz wiecej ludzi z tego korzysta i wyjzdza moji znajomi ktorzy byli tak jak ja bez pracy wyjechali wszyscy nikogo tu niemas, ale oni majazdrowie i wyjechali ja zas niemam takiego zdrowia iniemoge wyjechac wiec jestem skazany według obecnego rzadu tez na wegetaacje,