Wpisy 3 457 000 – 3 457 099
4 stycznia 2019 14:42 → 4 stycznia 2019 17:14, 100 wpisów
Mega co pójdzie na co
3 456 931. Dluzniczka55 ja podejrzewam ze ta 6/6 w lotto i 5/5 w mini w lotto i mini trafila 1 i ta sama osoba, popatrzcie system wysłany za 70 zł kto z was pozwala sobie dziennie za 70 sł wysyłac system w mini lotka ,jest u ktos taki ? co gra na systemy takie jak tu gosc zagrał na 8 skreslen, ja bym sobie tak niepozwolilno chyba ze bym miał ful kasy yo moze i bym wysłał na 12 nawet skreslen, toktos miusaiał trafic bogaty, li tak samo ta 6/6 i tez alurat we wrocławiu i w keno we wrocławiu czy to aluareat nie na zbyt dziwne jest?
Gryksio57*69**??
41*48*49???
21 czy 31
Mega piles? Nie jedź
wiecie co pusciłem sobie dzis tak dla zabawy 2x po 10/10 w multiego liczby na ktore mnie ciagneło bardzo, pomimo ze ostatnio nie gram w MM , a tylko w mini , ale wysłałem powiem tak szkoda bylo wysyłac te lotki kilka numerkow wpadło mi ale zero z tego kasy czyli jednym słowiem przepadło 4 uklady w mini, dzis juz dziekuje multiemuu i zdecydowanie gram nadal w mini lotka, bo tu przynajmniej sie cos trafia
Nasi cienko pi pierwszej serii.. Kubacki ciężko będzie miał utrzyma 3 pudło w turnieju bo mu depce Styernen po butachpo nartach
3 457 024. krzys3355 2019-01-04 (14:55) Dusseldorf
Witaj
Witaj
Gram z maszyny bo z profilu... To kichachociaż tak się starami i nic
W miejscowości Warszawa padła wysoka wygrana w zdrapce PODWÓJNA KASA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
isa wczoraj na forum podawalem 15 liczb co prawda byly na 14h nie bede klamal ze na pare losowan wyszlo 9/15
isa przez 4 losowania najblizsze lukaj te 15 liczb jak sie bedziesz miala wybrac dobrac typnac puscic
10 najgorszych
50,78,18,7,26,61,39,66,31,11 no okaze sie dzis
50,78,18,7,26,61,39,66,31,11 no okaze sie dzis
Gryksio jakie podaj
Nie widziałam
fasolka po bretońsku
Gryksio nie będę szukać
Krzysztof na waciki czasem
Sebus
Sebus
Gryzoń a na dole za ile
13 ripley
Krzysztof
17
Gryksio
Jam nie ślepa blandyna
Gryzoń a ty mnie znalazłeś
Cicho dopiero jadłam
To idź po strzałach
Jednym strit gotowy
Jak możesz mnie opuszczać
Może ja poskacze
Zyla nie wiedzial o ktorej kobiecie myslec i wcale nie dostal sie do 30
tomi myslal pewnie o 69 ........... juz tak dobrze zyle szlo i cos sie zaciol moze faktycznie jest na rozdrozu kobiecego prawej strony stoch jakos trzyma sie kubacki oby go te 18 miejsce nie podlamalo i w nd wskoczyl na podium 1 miejsce japonca
Syn Martynika skazany... 3300 zł kary i próba na2 latano jaka to sprawiedliwosca zwyklemu lepkowi zawiasy oj Zenek kogoś ty wychowal
Ja bym na babe wskoczył
No można i wskoczyć ale lepsze jest ze sama ślubu się Domagała jak zaskoczylaludzie z Turku maja radoche... Bo Zenek jak się zjawi... Niczym Bog
KubaU
chyba jednak nie, to nie jest "ściśle" system naczyń połączonych - owszem jest migracja między grami, ale - dzień tygodnia i godzina losowania bardziej determinuje ilości, niż "po rozbiciu" - moim zdaniem No, ale, że już tylko dane tyczące ilości zawartych zakładów - gdzie nie można ich wyliczyć - jest z danych tajne/poufne - robi, że się tworzą różne teorie
chyba jednak nie, to nie jest "ściśle" system naczyń połączonych - owszem jest migracja między grami, ale - dzień tygodnia i godzina losowania bardziej determinuje ilości, niż "po rozbiciu" - moim zdaniem No, ale, że już tylko dane tyczące ilości zawartych zakładów - gdzie nie można ich wyliczyć - jest z danych tajne/poufne - robi, że się tworzą różne teorie
okaże się, a może okazało "za chwilę" - oby nie denkiem od słoika wskaniane, bo widziałem tu różne różniste