Wpisy 3 456 654 – 3 456 753
3 stycznia 2019 23:02 → 3 stycznia 2019 23:55, 100 wpisów
Niebieski kubraczek to nowy uniform do przeprowadzania dzieci przez pasy ?
do jutra
Gosia widziałem na alllegro akumulatory tanie od Stara 200 normalnie jak padnie to dołączają korbe do rozruchu
Eniwo: a tu się faktycznie zgodzę, że to bardzo liczna grupa multipaskowiczów
Dziś widziałem dziadka emeryta jak szusował na snowboardzie do budki Deska za 2000 zł
Ja niestety tylko raz zrobiłem furorę na stoku jak wyszedłem z deską klozetową Robili mi zdjęcia
Nie dosyć,że stary-to jeszcze głupi
Po cholerę drapał się na górę z kuponem
Po cholerę drapał się na górę z kuponem
Pasko Ty się ciesz, że Arcziego nie było Jego jedno pytanie czytałbyś do następnego czwartku
Powiem tak: - Kulturalni Portalowicze, tacy jak Arczibalik73 są często atakowani.To wyjątkowy Portalowicz o dobrym sercu, zdrowym umyśle, podający często trafne pewniaki.Wiecej takich.
Z Arczikiem bardzo się lubimy ale ktoś nowy tego nie może wiedzieć
Śmieszą mnie zatem żale osoby która czepia się o wszystko a nie ma w ogóle rozeznania
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 774 000
takie pytanie do Was ... czy jest tak, że np. przesiedliście się z komputera na smartfon przy przeglądaniu strony multipasko? są takie osoby?
Dzisiaj kupiłem 10 zakładów Mini , system na 6.Proszę powiedzieć, ile trafnych było na tym kuponie?
chodzi mi o trend jaki obserwują choćby przez cały rok 2018... że spada liczba osób wchodzących z komputerów, a bardzo narasta liczba osób wchodzących ze smartfonów. Jestem bardzo ciekaw, czy ten spadek liczby komputerowców wynika z tego, że się przesiadają na smartfona, czy są to przeważnie nowe osoby, a ten spadek komputerowców wynika faktycznie ze spadku zainteresowania stroną.
Pasko. Nic z tych rzeczy Dadaj sobie wszystkich i masz rezultat
Na 30 liczb występujących na tym kuponie, nie padła nawet jedna liczba. Przechytrzylem ich.Anulowalem ten kupon.Mam foto.
noc księżycową dnia wilkołaka roku prosiaka dobra i tak nie załapiesz tego
Amir84: przechytrzyłbyś ich jeszcze bardziej jakbyś wysłał potem kupon z pozostałymi 12 liczbami
ten kto potrafi wytypować 0 na 30, jest dokładnie tak samo dobry jak ten co typuje 5/12 jeśli chodzi o Mini Lotto ... jest to dokładnie jedno i to samo prawdopodobieństwo
Te, które nie wyszły, mam.Przenioslem je na jedna kratkę, unieważnilem zakład, zagrałem tymi, których nie było na chybiku.
innymi słowy jeśli potrafisz wytypować 5 na 12 w Mini Lotto, to innymi słowy potrafisz wskazać 30 liczb w których będzie 0 trafień
Adminie, to zakłady na chybił trafił.Mam 4 zakłady Lotto na chybił trafił, wszystkie anulowane.Przez 5 losowań nie padła nawet trójka.
no to jeszcze lepiej... chybił trafił w ten sposób podawałby jakby liczby które należy eliminować, czyli niejako podaje co należy skreślać aby wygrać. Nigdy by sobie TS na to nie pozwolił, aby był taki wyłam w systemie
System na 12 liczb na chybił trafił.Nawet jedna liczba nie weszła.Zakkad anulowany.Przechytrzylem ich.
Kupiłem zdrapki siódemki, po faceci, który nic nie wygrał. Na 4 zdrapki każda wygrana po 14 zł.Wybieralem sam.Nie wahadelka a i intuicja.
Amir84 a co z banderolą bo podejrzewam że mowa o starych kuponach
Napisałem to celowo Pewnie zaraz napiszesz, że udało Ci się z pomidorowej zrobić rosół
Amir84->>>..681???
Skąd wiadomo,że są mądrzy -skoro trzymają mordy w kuble???
To w/g zasady>byłbyś filozofem,gdybyś milczał
Skąd wiadomo,że są mądrzy -skoro trzymają mordy w kuble???
To w/g zasady>byłbyś filozofem,gdybyś milczał
Realizując wygrana w Oddziale, kupiłem 1 zakład lotto z plusem na 10 losowań, system 7.Cóż to za piękne liczby.Juz w drugim losowaniu była piątka w Lotto a w siódmym piątka w Lotto Plus.Gralem i gram nim nadal.
Gabriel, nie jesteś moim partnerem do dyskusji. Szukaj równego sobie, z czym problemu nie będziesz miał
3 456 449. dotam 2019-01-03 (21:50) Polski Dubaj-Lotto.pl
11 powtórek w MM
aż nie możliwe a i tak brak głównej wygranej w MM
11 powtórek w MM
aż nie możliwe a i tak brak głównej wygranej w MM
Pewnie teraz uciekają przez dziurkę od klucza Jeden trzyma lupe by ją powiększyć a drugi mówi...nie ma głupich weźmiesz lupe i mnie zgniecie