Wpisy 3 456 200 – 3 456 299
3 stycznia 2019 18:39 → 3 stycznia 2019 20:25, 100 wpisów
Teraz tak sobie pomyślałem, że jakby wziąć w ręke książkę telefoniczną to byłaby niezła baza numerków
3 456 197. GABRIEL 2019-01-03 (18:37)
Arczik IPoprzestańmy na tym
GABRIEL
Arczik IPoprzestańmy na tym
GABRIEL
A może by tak napisać taką instruktażową książkę ....Jak zostać kierownikiem Toy Toya
456 199. doktor2p 2019-01-03 (18:38)
zależy od papieru może by miała zastosowanie w sławojce
zapewne przydatna szczególnie przy tzw zaparciach
zależy od papieru może by miała zastosowanie w sławojce
zapewne przydatna szczególnie przy tzw zaparciach
3 456 200. GABRIEL 2 tak to dobra jest mysl tylko skad wiesz jakie numery wybrac i je zastosowac w danej grze podejrzewam ze na cala ta ksizke numrow to wydasz fortune wysyłajac to wszystko naraz masz dyle diengów do wydania? myslee ze to zły pomysł z ta ksiazka telefoniczna doprowadził by cie do bankrustwa ale rób jak chcesz jesli ci taka ksiazka dopomorze to prosze bardzo bierz zniej numery o graj
Arczik Zawsze można z takiej książki wybrać numer i zadzwonić do jakiejś babci i podać się za wnuczka w potrzebie
9 śpi smacznie..
na moje.. 15,17,62.71.79 i może spiące 9,76 ?????? kiedyś muszą...
Udanego losowania ..
na moje.. 15,17,62.71.79 i może spiące 9,76 ?????? kiedyś muszą...
Udanego losowania ..
Ja niestety bardzo mało czytam. W lecie mi się zdarzyło wejść do księgarni i pani sprzedawczyni od drzwi zaczyna mi proponować nowości wydawnicze a ja jej mowię, że tylko wszedłem schronić się przed deszczem
Anna Sobecka chce przeniesienia części urzędów do Torunia w ramach deglomeracji
moja 10-tka na wieczór: 11,18,22,28,35,42,55,62,66,80
3 456 154. dotam 2019-01-03 (18:19) Polski Dubaj-Lotto.pl
matko kochana co ty piszesz, ośmieszasz się paragraf był nie do Ciebie
nie osmieszam sie wcale myslałem ze domnie to piszesz ten artykółi paragraf,jesli niebyl domnie to przepraszam jesli cos niestosownego mapisałem pod twoim adresem, sorki za to,, pytasz kim jestem, a co powiesz jesli ci powiem ze piszesz z psychologiem policyjnym, tez pewnie nie uwierzysz co,prawda ? wiec po co ci to wiedziiec ? jakbys czytał ,uwaznie to co pisze i nawet to z błedami, to bys wywnioskował kim naprawde jestem,i jakim jestem człowiekiem, nie robie nikomu kolo piora, nie szukam sobie wrogow, tez i nie szukam zwad, zadnych z nikim, zawsze opieram sie na prawdzie i prawie tez, choc nie pracuje w swoim zawodzie,a klamstwami sie brzydze zawsze sataram sie ludzi pogodzic niz zklocic, nie pracuje zawodowoo jako psycholog czy jakis terapeuta, ale staram sie z ludzmi zyc w zgodzie i nikogo nie ponizam ani nie dołuje ,nie patrze na swoje IQ bpo mii to niepotrzebne jest do niczego, mam batdzo dobra itiucje ktota mni3e nigdy nie zawodzi, wszystko co robie ptaktycznie zawsze mi sie sprawdza,w grach liczbowych tez, nieraz mam takie cos ze potrafie i tez cos przewidziec chodzi o liczby w grze, ale niejestem zadnym czarodziejem, ani magikiem , nie jestenm tez koperfildem, mam co prawda pewien dar zx ktorego nieraz i korzysyam tez, przy grze w gry ale nadmiernie tego nie wykorzystuje bo niewolno tego ronic, potrafie nieraz cos i przewidzic i to sie na bank stanie, wczesniej czy pozniej ale sie stanie,niejestem zadna wyrocznia ani zadnym medium tez , jestem zwykłym normalnym człowiekiem jak wiele tu innych osob ale mam tzw na zbyt wyostrzona psychike,i zbyt szybko kojarze fakty i działam z automatu, nie zastanawiam sie nad skutkami tego co robie,i co nieraz napisze a le kontroluje sie i nieiblizam tu nikomu, , dzisiaj gryks 76 ti napisał pewne zdanie i slowo omnie dlatego go wysmiałem i napisałem ze jest pajacem, to byla reakcja z automatu, wlasnie, nie chodzilo mi zeby go zaraz obrazic tylko tak zareagowałem na tekst do mnie, to jest normalne, ja np go niewyzywam od jakis tam desperatów czy ukraincow niedowiarkow itd, typu tego ludzi, jako onywatel polski szanuje go i jako człowieka i toleruje jego przynaleznosc do innej wiary, jestem na zbyt tolerancyjna, osoba b nietoleruje chamstwa, wyzwisk i obłuddnych ludzi, oraz krzywycieli a duzo takich mozna spotkac i tu na czacie tez, wiem ze niektorym to sie moze wydac smieszne co tu pisze i jak too przecztaja beda sie zemnie nabijac ale mnie to nie interesuje , wcale nie dbam o to wcale
matko kochana co ty piszesz, ośmieszasz się paragraf był nie do Ciebie
nie osmieszam sie wcale myslałem ze domnie to piszesz ten artykółi paragraf,jesli niebyl domnie to przepraszam jesli cos niestosownego mapisałem pod twoim adresem, sorki za to,, pytasz kim jestem, a co powiesz jesli ci powiem ze piszesz z psychologiem policyjnym, tez pewnie nie uwierzysz co,prawda ? wiec po co ci to wiedziiec ? jakbys czytał ,uwaznie to co pisze i nawet to z błedami, to bys wywnioskował kim naprawde jestem,i jakim jestem człowiekiem, nie robie nikomu kolo piora, nie szukam sobie wrogow, tez i nie szukam zwad, zadnych z nikim, zawsze opieram sie na prawdzie i prawie tez, choc nie pracuje w swoim zawodzie,a klamstwami sie brzydze zawsze sataram sie ludzi pogodzic niz zklocic, nie pracuje zawodowoo jako psycholog czy jakis terapeuta, ale staram sie z ludzmi zyc w zgodzie i nikogo nie ponizam ani nie dołuje ,nie patrze na swoje IQ bpo mii to niepotrzebne jest do niczego, mam batdzo dobra itiucje ktota mni3e nigdy nie zawodzi, wszystko co robie ptaktycznie zawsze mi sie sprawdza,w grach liczbowych tez, nieraz mam takie cos ze potrafie i tez cos przewidziec chodzi o liczby w grze, ale niejestem zadnym czarodziejem, ani magikiem , nie jestenm tez koperfildem, mam co prawda pewien dar zx ktorego nieraz i korzysyam tez, przy grze w gry ale nadmiernie tego nie wykorzystuje bo niewolno tego ronic, potrafie nieraz cos i przewidzic i to sie na bank stanie, wczesniej czy pozniej ale sie stanie,niejestem zadna wyrocznia ani zadnym medium tez , jestem zwykłym normalnym człowiekiem jak wiele tu innych osob ale mam tzw na zbyt wyostrzona psychike,i zbyt szybko kojarze fakty i działam z automatu, nie zastanawiam sie nad skutkami tego co robie,i co nieraz napisze a le kontroluje sie i nieiblizam tu nikomu, , dzisiaj gryks 76 ti napisał pewne zdanie i slowo omnie dlatego go wysmiałem i napisałem ze jest pajacem, to byla reakcja z automatu, wlasnie, nie chodzilo mi zeby go zaraz obrazic tylko tak zareagowałem na tekst do mnie, to jest normalne, ja np go niewyzywam od jakis tam desperatów czy ukraincow niedowiarkow itd, typu tego ludzi, jako onywatel polski szanuje go i jako człowieka i toleruje jego przynaleznosc do innej wiary, jestem na zbyt tolerancyjna, osoba b nietoleruje chamstwa, wyzwisk i obłuddnych ludzi, oraz krzywycieli a duzo takich mozna spotkac i tu na czacie tez, wiem ze niektorym to sie moze wydac smieszne co tu pisze i jak too przecztaja beda sie zemnie nabijac ale mnie to nie interesuje , wcale nie dbam o to wcale
3 456 214. GABRIEL 2019-01-03 (18:44)
Arczik Zawsze można z takiej książki wybrać numer i zadzwonić do jakiejś babci i podać się za wnuczka w potrzebie
mozna ale za takie cos grozi artykól i kilka miesiecy tez i odsiatki wiec niepolecam takich praktyk wiem ze jestes porzadny gosc i wiem ze zaartujesz sobie tu z niektorych zezy jak ija , ale odrazdam takich praktyk i tze, kontaktow niepotrzebnych z wymiarem sprawiedliwosci,
mozna ale za takie cos grozi artykól i kilka miesiecy tez i odsiatki wiec niepolecam takich praktyk wiem ze jestes porzadny gosc i wiem ze zaartujesz sobie tu z niektorych zezy jak ija , ale odrazdam takich praktyk i tze, kontaktow niepotrzebnych z wymiarem sprawiedliwosci,
Aya ja nawet nie czytam
Nie piszcie referatów.. Tyle czytanialepiej się kochajcie... Będziecie zdrowsi
To jest strona koszmar, już nie wróci to co było
3 456 144. FARES
3 456 145. FARES nie jestesmy jedna i ta sama osoba i niewiez plitkosm z sieci bo ja to ja a on to on, to jest odpowiec na Twoje puytanie tylko, nigdy niewiz w plotki bo na tym nigdzie nie zajdziesz daleko
3 456 145. FARES nie jestesmy jedna i ta sama osoba i niewiez plitkosm z sieci bo ja to ja a on to on, to jest odpowiec na Twoje puytanie tylko, nigdy niewiz w plotki bo na tym nigdzie nie zajdziesz daleko
Ta strona to jak świat obecny...
Oszołomy i...ręce opadają
Nie ma sprawy
Oszołomy i...ręce opadają
Nie ma sprawy
witam
dotam kiedyś o tym wcześniej pisałam ---celowe działanie na szkodę no
ale ......
ale ......
zacytuje: na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy.
3 456 218. GABRIEL dobre niema co kupuje to ja to zawsze a raczej kiedys zawsze ja stałem w kolejce w sklepie i dochodziłem juz do kasy a ktos domnie napierdzielał na komorke to zawsze przepraszałem kasjera/e w sklepie i za telefon odbierałem i mówilem do słuchawki nie teraz w kosciele jestem, dochodze juz ksiedza do spowiedzi, wwszyscy w kolejce za mna lali ze smiechu , niewiem co sobie takm ktos pomyslał akurat po drugiej stronie słuchawki, nieraz pytał teraz w kosciele przez dzis nie niedziala ,odpowiadałem zawsze mozna isc i w inny dzien i sie rozłanczałem , bo zawsze ktos dzwonil w nie odpowiednim momencie , amnie to wkurzało tez, człowiej gdzies jest cos robi a tu nagle telefon , bo ktos chce o pierdolach pogadac
A mnie interesuje kto zezwolił na maszyny dla gier dla dzieci nad morzemto nabija ie w butelkę jak automaty do gry... Tylko zamiast kasy masz zabawki, telefony,mp4 i zwykle złotówki w jednej z gierdzieci to lykaja i grają aż miło... To pierwszy stopień do hazardu
3 456 229. dotam niech przeniesie do siebie do domu a kto to jesr ta pani?
3 456 240. Aya islandorka 30i5 witajcie macie racje nie czytajcie to nie do was jest pisane i nic przeciwko wam, spokojnie typujcie liczby witamy na czacie
kto z Was coś ugrał w multi.... Ja dziś 5/10 4/10 i 2x 3/7 ...wielkie nic
3 456 261. Aya dlatego poniewaz ta stronka jest do tego przeznaczona do liczb a nie do wywodow co i komu sie nie podoba a co podoba , oto mi chodzi, mi jak ktos zadaje jakies pytanie to go nielekcewaze tylko mu tu odpisuje i dlatego nnieraz tu wychodza takie referaty a jeszcze jak mnie atakuje czyms to to sietrz i tu przedłuza,
widzeze ze juz jest na stronce coraz lepiej noi gut, to ja juz sobie lece w cyferki a wy siue tu gobrze bawcie wszyscy i typijcie sobie liczby tylko jak mnie tu niebedzie nie pozabijajcie sie miedzy soba, narazie wszystkim, zrcze milego typowania i wygrywania
kto nie gra nie wygrywa, zeby wygrac trzeba grac
kto nie gra nie wygrywa, zeby wygrac trzeba grac
3 456 264. arczibalik73 2019-01-03 (19:42) schleisen-tylko mini lotto
3 456 261. Aya dlatego poniewaz ta stronka jest do tego przeznaczona do liczb a nie do wywodow
Jedynim nickiem "wywodowym". jesteś Ty Popatrz na co wypisujesz. Kolaboraty i dyrdymały bez sensu w któych o co biega wiesz tylko Ty .. chociaż i to wcale nie takie pewne.
3 456 261. Aya dlatego poniewaz ta stronka jest do tego przeznaczona do liczb a nie do wywodow
Jedynim nickiem "wywodowym". jesteś Ty Popatrz na co wypisujesz. Kolaboraty i dyrdymały bez sensu w któych o co biega wiesz tylko Ty .. chociaż i to wcale nie takie pewne.
To fajnie jest typować... Chociaż nikt pewnie tego nie wysylalotto, będę grał póki będzie kumulacja... potem przerwa
Okrasa idealnie to podsumowałeś
Duża świnka ---duża kasa na wczasy się przyda
Duża świnka ---duża kasa na wczasy się przyda
3 456 270.
To dobrze ją karm!
Czym wiecej teraz pożre tym wiecej odda później.
To dobrze ją karm!
Czym wiecej teraz pożre tym wiecej odda później.
Ja świnki nie mam... Wolę się pobawić w multi, mini, lotto ale delikatnie, by nie żałować jak się przerznie wszystko
3 456 266. Okraska nie wypisuje zadnych Kolaboratów i dyrdymał pisze to oco pytaja mnie wszyscy i tyle w tym temacie, dzisiaj bedzie czat z adminem moze wiecej pytan kierujcie do admina niz domnie, i poproscie go a bana dla mnie bo kolega gryks 76 czy fares by tak zapewne zrobil juz dawno, jak teraz tez i tego nie robi , ktos tu napisał ze numerolog nie pisze ,a wiecie dlaczego bo gosc zajmuje sie liczbami a nie pierdołami na czacie i pomawiania kogos i tzw ,kłotniami czy przytykami komus czegos i dobrze robi ja tez tak zrobie niedługo przestane tu wogole chyba pisac lub bede pisał krotsze otylko odpowiedzi i jesli mnie niebedzie to nie bedzie oznaczalo ze dostałem bana za cos chooc moze i nie jednego jeszcze i dostane kto wie?L\ narazie trzumajcie sie w ten zimny wieczór
gramy gramy i wygrywamy tylko mini daje realne wygran wiec wszyscy grajcie i wygrywajcie dzisiaj tez chyba niebedzie w mini 5/5 choc moze i z 2 wpadna ale podejrzewam ze raczej niebedzie lub beda bardo małe
nie bedzie dzisiaj w MM liczby 77
bedzie powtorka szybciej taka w MM 10/10 proponuje 70,71,72,73,36,38,61,62,63,4
bedzie powtorka szybciej taka w MM 10/10 proponuje 70,71,72,73,36,38,61,62,63,4
3 456 276. arczibalik73 2019-01-03 (20:02) schleisen-tylko mini lotto
3 456 266. Okraska nie wypisuje zadnych Kolaboratów i dyrdymał pisze to oco pytaja mnie wszyscy.... <<<<<<<<<< ja tez tak zrobie niedługo przestane tu wogole chyba pisac lub bede pisał krotsze otylko odpowiedzi i jesli mnie niebedzie to nie bedzie oznaczalo ze dostałem bana za cos chooc moze i nie jednego jeszcze i dostane kto wie?L\ narazie trzumajcie sie w ten zimny wieczór
Nie.... wybacz.. Pisz ile chcesz i nie odchodź... a to dla mnie podłego
3 456 266. Okraska nie wypisuje zadnych Kolaboratów i dyrdymał pisze to oco pytaja mnie wszyscy.... <<<<<<<<<< ja tez tak zrobie niedługo przestane tu wogole chyba pisac lub bede pisał krotsze otylko odpowiedzi i jesli mnie niebedzie to nie bedzie oznaczalo ze dostałem bana za cos chooc moze i nie jednego jeszcze i dostane kto wie?L\ narazie trzumajcie sie w ten zimny wieczór
Nie.... wybacz.. Pisz ile chcesz i nie odchodź... a to dla mnie podłego
3 456 282. Aya 2019-01-03 (20:12)
Nikt nie wie co wpadnie ---nie czepiaj się mojej 77
Ja się nie czepiam ale jak mam prawde pisać to wolę o numer mniejszą . Czekam na france już dośc długo.
Nikt nie wie co wpadnie ---nie czepiaj się mojej 77
Ja się nie czepiam ale jak mam prawde pisać to wolę o numer mniejszą . Czekam na france już dośc długo.
Okrasa to nie było do Ciebie
76 typowałam już wcześniej --może obie
76 typowałam już wcześniej --może obie
3 456 287. Aya 2019-01-03 (20:18)
Wiem do kogo było
ale się podłączyłem
Wiem do kogo było
ale się podłączyłem
Mam już wiem jak typować z map według zestawów 3/3
Szkoda ,że tak późno do tego doszłam...
Powodzenia w grach...wszystkim multipaskowiczom...Boli że wczoraj stałe 4/5 mini i nie wysłane...
Ale nie wszystko da się przewidzieć
Szkoda ,że tak późno do tego doszłam...
Powodzenia w grach...wszystkim multipaskowiczom...Boli że wczoraj stałe 4/5 mini i nie wysłane...
Ale nie wszystko da się przewidzieć
17 69 73 12 66 69