Wpisy 3 455 183 – 3 455 282
2 stycznia 2019 12:00 → 2 stycznia 2019 13:01, 100 wpisów
hi all
jeszce 100min !!!
do losowanka, system puszczony 10/17 liczb
4 zakłady z + 12 zwykłych na 3 losowanka ... koszt 150zeta
system puszczam od 3 tygodni i zamierzam lecieć tymi liczbami 2 miechy
ok 3tys na miesiąc trzeba wydać ... chybaże coś wpadnie np 2250000 zł
odliczyłem podatek
u mnie dusia
powinno być bo tam cośik puszczam
nie witanym a moze lotto.pl to tylko do wiadomosci lotto bede sobie zioral ide sie puscic z 2 zakladzikami na 14h
lotto.pl jest super ... no tak powinno być ... zakaz podawania miejscowości przynajmniej przez 2-3 miesiące
a co pięc lat 2,5 mln - podatek
przecież co jakiś czas coś wpada
jak system sie pokrywa to wpada 150-1100 zł 2 x na miesiać
sporo 5/6/7 wpada więc możesz sobie odkładać ,,, przecież nikt nie każe Ci grac. dziś puszczałęm kupony to dopłaciłem 22zł
czesto mam ok 30-40zł zwrotu
ale system sprawdzony , więc gram ... w poprzednim roku zmieniałem numery , rozpiski i tak dalej , teraz zagram przez 2 miechy tym samym ...
3 455 237. Numerolog 2019-01-02 (12:40)
30-40 zł zwrotu przy grze za 3000 zł/ mc to mizernie
naucz się liczyć
30-40 zł zwrotu przy grze za 3000 zł/ mc to mizernie
naucz się liczyć
30-40zł x 20razy więc ok 1200zł zwrotu w miesiącu
to tak minimum
1405259_40 powodzenia najwazniejsze ze za swoje i ma sie nad wydatkami kontrole tak by na wszystko starczylo
3 455 121. Numerolog 2019-01-02 (11:21)
Bitcoin spadł o 40 % jak niema nikogo jestesmy wszyscy prawie hejka
Bitcoin spadł o 40 % jak niema nikogo jestesmy wszyscy prawie hejka
Gdybym grał takimi stawkami to z pewnikiem nie pisalbym tu o tym ale nikogo nie chcę uczyć co ma robić a czego nie
ja gram za za 1/3 wynagrodzenia, więc max 3000zł w miesiącu a w rzeczywistości pewnie za 2tys bo często w kuponach coś jest
tomi nie na lotto.pl narazie 100zł wygrałem za 300włożone
grałem bo kolektury pozamykane itd.. ale raczej dopuki MM nie bedzie to grał nie bede
A ja popieram 1405 jak ktoś może pozwolić sobie to okjego jasa, jego ryzyko
Jak kogos stać jeździ mercem a jak nie tanim francuzem... Jak ja.. Ale na glowe nie pada więc...
Jak kogos stać jeździ mercem a jak nie tanim francuzem... Jak ja.. Ale na glowe nie pada więc...
1405 uważam że 1/3 wynagrodzenia wydana na gry losowe to jest hazard maksymalny. Gdybyś wydawał 10% To luzik. Nie gniewaj się że piszę to co myślę ale lepiej tak niż miałbym fałszywie chwalić. To jest moje zdanie na ten temat.
3 455 169. Numerolog o tak to prawda 20 kulek na pewno wypadnie ja tam stawiam na niemowlaki czyli pierwsza dziesiatke i reszta to juz nastki powinny wYjsC w MM O 14
Nie, raczej chodzi mi że ludzie zastrzegają sobie miescine z której wygrali a przez to wrzucanie są do wspólnego kotła w postaci lotto. pl
Mam kupony multi do pierwszej pomocy... Ale gram maszynachyba że zacznę lepiej typować w profilu
jak przez neta wygrasz to masz lotto.pl , a tak nie da rady zastrzec bo chciałem tak zrobić i nie dało rady. muszą podać i koniec
arczibalik73 nie wiedziałem że pierwsza dziesiątka nazywa się niemowlaki
kurcze ide sie puscic i wyjsc nie moge jakos nie specialnie patrzylem na to ile wydaje na zabawe z ts mi to lotto co prawda lecz tak z ciekawosci bede sobie przynajmniej przez ten miesiac zapisywal dzis puszczam na 14h 2 zakladziki zreszta kazdego sprawa ile wydaje na co jego pieniadze chocby wydawal 20 tys w miesiacu tyle ludzie wydaja na cos czego inni by nie wydali jak ja na fajki u mnie potrafia w pracy na zmianie nie ktorzy paczke wyjarac
ja wydaje kase TS-a więc gram za ich
ew. za Wasze
kiedyś Wy dołożyliście sie do mojej wygranej .. to ja teraz do Waszej dokładam . Czy to źle??
Dochodzi godzina 13. Mamy godzinę na przygotowanie kuponów do gry.
1405 dokladasz do naszej wygranej to bardzo dobrze. Sęk w tym że nie podajesz nam liczb jakie zostaną wylosowane i może się zdarzyć że to nie my wygramy to co dokladasz i co wtedy ?
wtedy znowu wygram ja
a liczby są w typowaniu
MM jak i mini
Czyli dokładasz do swojej wygranej a nam mówisz że do naszej no na to nie wpadłem. Dobry chwyt reklamowy
ooo tak dotam ale co mnie to juz obchodzi liczy sie typowanie co moge co to podam a reszta moje kazdy orze jak moze pelno pijawek
Ja podaje typowanie na MM i na mini można zobaczyć jakie liczby rozpisuje + jeszcze do tego 7 liczb , więc można sobie potpatzreć i dopisać swoje 7
13,15,16,35,36,39,34,46,47,48,54,55,56,61,65,67,71 te liczby mam rozpisane na 16 zakładów z czego 4 zakłady z plusem ... koszt 50zł na losowanko
3 455 258. Numerolog TAK ja takj nazywam te liczby od 1 do 10 to umnie sa niemowlaki, pozniej juz sa nastki
3 tygodnie je puszczam z przerwami ... a teraz bedę puszczał przez 2 miechy jeszcze z przerwami zapewne , to zależy
3 455 279. Numerolog 2019-01-02 (13:00)
Myślę że pewniak na dziś to 9
tak moze byc ale baedziej srawiałbym na 1 i 19
Myślę że pewniak na dziś to 9
tak moze byc ale baedziej srawiałbym na 1 i 19