Wpisy 3 455 000 – 3 455 099
1 stycznia 2019 23:07 → 2 stycznia 2019 10:37, 100 wpisów
teoria chaosu{{cwaniak}
Mnóstwo mądrych opuściło portal.
wesołego wiadomo wieczoru raciborki...
Abudabi89,a dlaczego ma nie być 10/10? Stać Cię na to.
kiedys jeden z tych sasiadow powiedział mi ze poda mi swoje numery zanim odejdzie z tad niestety zmarl nagle po przyjsciu z kosciola byl ostanie swoje lata jako koscielnym ,pamietam tylko tyle ze był to bardzo dobry człowiek dla mnie za dziecka i gdy był starszy czesto domnie tez przychodzil i pokazywał mi ze znow trafil cos tam, poniewaz ja grajac przez iles tam lat z nimi wkoncu chciałem sie oid nich odlaczyc i grac samamu, i tak tez i zrobilem, i nie wiem moze i przez to juz mniej trafiam, oni juz nie zyja jeden jakies 28 lat drugi jakies 23 lata teraz jestem sam ,nie powiem ze mi ich nie brakuje bo brakuje jako w 2 wspaniałych przyjaciół ,choc starszych odemnie, ten sasiad co kreslil liczby ze snow zmarł na zapalenie płuc nagle w szpitalu, drugi zas poszedł do kosciola przygotował monstrance do mszy i przyszedl do domu z kosciola bo ostanie lata byl koscielnym w kosciele a wogole był muzykiem grał po weselach u ludzi,wtedy tego feralnego dnia wrocił rano z kosciola iposzedł sie kompac, i w wannie dostał zawał serce nie wytrzymało zgon natychmiastowy, i w ten sposob odszedł ztego swiata, ja zas do dzisiaj pamietam ich obu i bede pamietał dopoki bede zylv bo prawdziwych przyjaaciol sie nigdy nie zapomina, teraz gdy os ide wysłac zawsze idac patrze w niebo i sie usmiecham wierzacw to ze oni tanmm sa i ze czuwaja nademna
Kulturalnie rozmawiamy , a tu albo robale aroganckie , albo żmije jadowite
Arczibalik73, Ty jesteś nadzwyczajny na tym portalu.Warto miec takich Przyjaciół jak Ty
Abudabi89, to jutro do Oddziału na Ligocka?
O 10:00
2/01.2019 13:47 i 21:16
wiem ze niekturych nudza tu moje te dlugie wpisy bede siestarał mniej pisac aby waz nie meczyc, iniechce aby ktos przezmnie z tego postalu odchodzil z tej stronki, bede mnie starał sie pisac ale tutaj akurat misie przypomniało tych 2 mojich juz niezyjacych przyjaciołiniemogłem ich tu niewspomniec bna takim czacie,
Dzis jedna osoba sta uszczelila 5z5 podalem jej cyfry system i poszła ładnie Brawa dla ......
Arczibalik73, nie zanurzasz.Milo się Ciebie czyta.Lubie ludzi z Jaworzna, oprócz naczelnika urzędu skarbowego
3 455 015. Malpazielona dziekuje za milesłowa kierowane do mnie ale niejestem nazdwyczajny jestem zwyklym normalnym gosciem ktory ceni sobie przyjazn i dobrych ludzi i zarazem uczynnych ludzi ktorzy niechca niczego samym sobie zabrac tylko chca sie podzielic czyms z kims innym, nawet swoja wiedza
Kiedyś mieszkałem w Jaworznie na Wyczółkowskiego koło szpitala, teraz Zielone Tarasy Katowice
W czwartek będą 3 szóstki w Lotto.Pietwsza przypadnie facetowi o imieniu Adrian, druga Arturowi a trzecia....
Tylko, że liczby znam ja, ale tylko 5, szósta zna abudabi89
3 455 033. Abudabi89 dzieki
3 455 028. Malpazielona a miałem zapytac co ja mam wspoolnego z jaworznem nie mieszkam w jaworznie
Arczibalik73, zapewne mylę Cię z inną osobą z Jaworzna.Abudabi89, wkurzę Cię, ale bardzo sobie cenię tego Patrona Lotto z Twojego profilowego Ma więcej kultury niż ten, którego na budyniu malują
Sprawdzlem 2 zakłady kupona mini teraz. .totalnie nic idę spać
co to juz wszyscy uciekaja spac
hi all
sytuacja z wczoraj
68
71
71
69 czyli poczatek serii i koniec serii jest najczesciej inny
kolejna zasada gry zwiekszajaca wygrane
68
71
71
69 czyli poczatek serii i koniec serii jest najczesciej inny
kolejna zasada gry zwiekszajaca wygrane
69 bylo wiekszym pewniakiem niz 68 jesli nie wierzy sie juz w 71
69 nie spadnie na 68, ale czasem moze, zaskoczyc np wejsc 67,68 razem
dzis mi sie snilo ze napisalem se na kartce 3 parki, ale juz nie pamietam
Ja na styczeń 3/5 mini bym chciał traficno cudów nie chce... Prawda?
oto dlaczego nie biore juz zdrapek np
mega pensja 4 mln losow, 160 tys paczek po 25 sztuk
wygrana od 200 zl w zdrapce jest w co 39 paczce co za zal
mega pensja 4 mln losow, 160 tys paczek po 25 sztuk
wygrana od 200 zl w zdrapce jest w co 39 paczce co za zal
bralbym paczki zdrapek i bylbym na plusie gdyby za 250 zl gwarantowane bylo 200 zl
ale nie ma tak dobrze
ale nie ma tak dobrze