Wpisy 3 454 462 – 3 454 561
1 stycznia 2019 13:41 → 1 stycznia 2019 16:47, 100 wpisów
ale stawiam bardziej na 14 w MM na 1,9,11,15,19,23,29,59,69,79
35,36+,39,54,55,56,61,65,67,71
może o 14:00 się zgrają te cyferki
a gdzie próbne były live?
powini na godzine przed losowaniem zrobić kwalifikacje liczb MM i wywalić ze 20 liczb
W Nowym Roku zdrowia szczęścia pomyślności i wysokich wygranych wszystkim multipaskowiczom życzy damda
Noworoczny koncert z Wiednia obejrzany- tera oczekujemy koncertu z targowej
Mam trzydziestu.. Ale zbytnio nie patrzę w profilsłabo typuje, pewnie poszedłbym z torbami... A z maszyny wpadają chociaż odpady
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 4305728
Wylosowany numer to: 4305728
Typowania Super Szansy
walbet88 wytypował(a) 4263028 - wygrana 10 złwiniarra wytypował(a) 8593728 - wygrana 100 zł
otylinka60 wytypował(a) 3469928 - wygrana 10 zł
Mnichu wytypował(a) 4200828 - wygrana 10 zł
Dopisano wyniki Multi Multi
10,12,13,17,20,21,25,31,35,39,47,48,55,59,60,63,64,67,69,71
Plusem jest liczba: 48
10,12,13,17,20,21,25,31,35,39,47,48,55,59,60,63,64,67,69,71
Plusem jest liczba: 48
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 11417 zestawów od 1502 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 10 688 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 19 164 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- marioooooo - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 700 zł = 70,00 x koszt gry
- christophe - koszt gry: 17,50 zł, wygrana: 546 zł = 31,20 x koszt gry
- julka26 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 60 zł = 24,00 x koszt gry
- Alek - koszt gry: 12,50 zł, wygrana: 226 zł = 18,08 x koszt gry
- PaSt - koszt gry: 40,00 zł, wygrana: 436 zł = 10,90 x koszt gry
pierwsze koty za płoty w Nowym Roku...
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,03,05,09,10,12,15,17,18,19,23
kto juz przegral kase w multi, bo ja jeszcze nie
drapek to nie byly numery na otwarcie sezonu
drapek to nie byly numery na otwarcie sezonu
dla wygrywajacych w 2019r
a teraz przechodzimy do inwentaryzacji i i podliczen ile w danym roku stracilismy na gre a ile zyskalismy wtedy bediemy wiedzieli w o lepiej grac i wybierzemy naj odpowiadniejsza gre w ktora nalezy grac ja narazie grm tylko mini poza nawiasem uinwentaryzacji musze zaraz zebraz wszystkie dostepne kupony z roku poprzedniego i zliczyc je wtedy bede wiedział czeo i i ile wydatkow poszlo i na co z gier
tez tak robicie jak ja, podlczacie dany rok z ołowkiemw reku
?
?
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
czyli jak by mnie tu długo niebyło to wiecie zo robie inwenraryzacje roku 2018
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
ja nie robię bilansow bo bym chyba się załamał. ..lepiej nie wiedzieć w końcu to jest zabawa
https://youtu.be/HWUko9L44X0
zabawa zabawa a kas w błoto
ja tam zawsze robie ten bilans przynajmniej wiem na czym stoje i na co moge sobie pozniej pozwolic
Janusz za falstart 0/10mogliby z 10 kafli rzucić
Ale dałem im życie jeszcze na 21.40
Ale dałem im życie jeszcze na 21.40
Kot ma 9 zywotow ,dlatego trzeba grac na wiecej losowan 6 albo 9
Kubacki DawidKobayashi i Eisenbichler... raczej poza zasięgiem...
Elka
ze to napiszę
Arczibalik73
wysłałem Tobie dwa pliki -parki mini, wraz życzeniami,,fakt,faktem-nie przedstawiłem sie
A TY nie raczyłeś NAWET jednego słowa "dziękuję" napisać TO TYLKO ŚWIADCZY O TOBIE
wszelkie tłumaczenie - referaty- wywodów = zbędne
a miałem za niedługo wysyłać parki-trójki (spytaj sie Seby) do Ciebie zebys trochę zarobił
Robaluz
Skarabeusz tj.luz
witaj makler w nowym roku gdzie wysłałes mi te niuby parki? bo nic nie widziąłem i jeszce z zyczeniami gdzie to jest umieszczone gdzies na stronie? tu na czacie czy gdzie? jesli maszcos dlamnie to prosze pisz w KG ktora jest dostepna dla wszystkich, jak i dla ciebie tez tam szybciej przeczytam jak tutaj nieraz jesli ci niepodziekowałem to bardzo przepraszam , i dziekuje teraz , wybacz moja nieuwage , kiedys pisalem nie siedze tu na czacie non toper i nie sledze wszystkiego kto i co pisze wybacz ,ale naprawde nie wiem o jakich parkach piszesz kiedys znapisałem na czacie prosbe taka chodziło o parki ktore niewyszły w mini lotto w danym, roku, i widzialem ty tam mi napisales, jakie parki, jesli to oto chodzi ci? jesli ci zato nie podziekowałem to przepraszam widocznie uleciało to mojej uwadze, za to Ci dziekuje teraz , poniewaz sam sobie robie tez analize liczb co wychodzi z czym aco nie , ale nieraz lubie sobie porownac z tym kto tez cos takiego robi sobie, tez jak i ja w danej grze, , wiem ze to teraz zadne nie jest wytłumaczenie moje z tego co piszesz wyzej, ale naprawde nie wiedziałem ze cos takiego zrobiłem, , dobrze ze mi to tu napisałes bynajmniej wiem ze nierobie wszystkiego tak idealnie jak bym chiał to zrobic, ale jak widzisz ideałem nie jestem tez jak zapewne tu nikt inny , zawsze staram sie wszystko robic z osdpowiednia starannpsci i zangarzowaniem ale widzisz nieraz wychodzi inaczej tez, dlatego sorki jesli ci za cos wczesniej nie podziekowałem ale naprade musiało mi to uleciec gdzies , ja makler nie zyje tylko liczbami ale innym tez zyciem mam nandzieje ze ten przyszły i obecny juz rok bedzie lepszy dla nas wszystkich grajacych , i ze kazdy znas grajac wygra ta głowna wygrana w 2019 roku, tego zycze wszystkim swojim przyjaciołom tu ze stronki i tym ktorzy mnie nie znosza tez, pamietajmy razem tworzymy wiecej , niz w pojedynke,makler co zas chodzi o tzw te parki liczb jako trójki to zrobisz jak uwazasz. i jak
Zagus 69 to obowiązek coś co lubią tygryski a ty lubisz ta słodycz 69
bedziesz makler chciał.makler co zas chodzi o tzw
te parki liczb jako trójki to zrobisz jak uwazasz. i jak chcesz,widzisz jka kiedys pisałem
tu na czacie ze korzystam tez ze skroconych analiz od od korna748 ze podgladam to co ten gosc
robi, a robi duzo fajnych i praktycznych i przydatnych zeczy, i za to mu tez i dziekuje w
swoim umieniu i zycze tez wysokich wygranych, w przyszłym,m 2019 roku oraz spełnienia
marzen, prosbe wtedy tu na czacie o te parki liczb ktiore niewyszły w danym roku
kierowałemn głownie do korna748 bo widziałem ze chyba tez i był na czacie wtedy , a a tu
nagle makler mi odpisuje ciag z parkami, ktore niewyszły . wtedy tak sie zastanowiłem jest
jakas tam odpowiedz choc za jakis czas wtedy zastanowiłem sie czy aby admin korn 748
niejest ta sama osoba co makler tutaj? czy to nie ta sama osoba jeest,?wiesz miałme pewne
watpliwosci bo wisze tu wiel wielo tzw, nickowosc niektorych osob , i nieraz moge i tez
cos przeoczyc tez gdy akurat wyjde ze stronki nieczytam, czegos zreszta makler napisałes mi
tylko cos takiego czy widziałem co mi napisałes i podałes tam numer wpisu, ja tego
niewidziałem wczesniej niestety bo padł mi net bo w miedzy czasie wylaczyli prad umnie na
dzielnicy i okolo 30minut niemaiałemn ani pradu ani tez neta, moglo to byc akurat wtedy, ale
pozniej to przeczytałem na stronce tutaj, nawet i gdzies to sobie chyba i skopiowałem, ja
doceniam kazdego pomoc i jestem kazdemu wdzieczny za to co akurat robi dla mnie, i tez dla
innychm dlatego tez wielki szacun dla admina ze stronki typowanie parkami za to co robi w
tych skruconych systemach parek, do roznych gier
te parki liczb jako trójki to zrobisz jak uwazasz. i jak chcesz,widzisz jka kiedys pisałem
tu na czacie ze korzystam tez ze skroconych analiz od od korna748 ze podgladam to co ten gosc
robi, a robi duzo fajnych i praktycznych i przydatnych zeczy, i za to mu tez i dziekuje w
swoim umieniu i zycze tez wysokich wygranych, w przyszłym,m 2019 roku oraz spełnienia
marzen, prosbe wtedy tu na czacie o te parki liczb ktiore niewyszły w danym roku
kierowałemn głownie do korna748 bo widziałem ze chyba tez i był na czacie wtedy , a a tu
nagle makler mi odpisuje ciag z parkami, ktore niewyszły . wtedy tak sie zastanowiłem jest
jakas tam odpowiedz choc za jakis czas wtedy zastanowiłem sie czy aby admin korn 748
niejest ta sama osoba co makler tutaj? czy to nie ta sama osoba jeest,?wiesz miałme pewne
watpliwosci bo wisze tu wiel wielo tzw, nickowosc niektorych osob , i nieraz moge i tez
cos przeoczyc tez gdy akurat wyjde ze stronki nieczytam, czegos zreszta makler napisałes mi
tylko cos takiego czy widziałem co mi napisałes i podałes tam numer wpisu, ja tego
niewidziałem wczesniej niestety bo padł mi net bo w miedzy czasie wylaczyli prad umnie na
dzielnicy i okolo 30minut niemaiałemn ani pradu ani tez neta, moglo to byc akurat wtedy, ale
pozniej to przeczytałem na stronce tutaj, nawet i gdzies to sobie chyba i skopiowałem, ja
doceniam kazdego pomoc i jestem kazdemu wdzieczny za to co akurat robi dla mnie, i tez dla
innychm dlatego tez wielki szacun dla admina ze stronki typowanie parkami za to co robi w
tych skruconych systemach parek, do roznych gier
nie to nie miał byc zaden referacik tylko niestety niewszystko mi sie zmiescilo do wysłania zag 69 za mało tu mozna znaków uzywac jest ograniczenie za duze
chociarz panoramix mi tu ostatnio zyczył abym w nastepnym roku pisal jescze wieksze referaty bo on widac lubi to czytac, ja sie smieje, ztego tez bioo tu by niuebyło referatów gdyby bniebylo ograniczen niedlugo tu bedzie tak ze beda ograniczenia nawet na powietrze
ja zawsze prosze ze jesli ktos chce cos mi napisac a niechce tego publicznie pisac tu na czacie to zapraszam domnie na KG no chyba ze ktos woli tu na czacie pisac i jak to kiedys ktos tu napisał pod publike to kuz inna jest sprawa, a jesli chodzi zas o maklera to cenie sobie jego pomoc i szybka odpowiedz kiedys zapytałem o pogode o jakas stronka pogodowa nie mineło kilka minut makler podał mi stroke o ktora mi chodziło, i za toi tez jestem mu wdzieczny bardzo bojest pomocna osoba tak samo jak i wspomniany tu przezemnie admin stronki typujemy parkami za to co robi dla wszystkich i co tez i udostepnia wszystkim, szanuje wszystkich ludzi ktorzy sa uczciwi i wporzadku,którzy cos robia dla innych ludzi