Wpisy 3 452 567 – 3 452 666
30 grudnia 2018 16:05 → 30 grudnia 2018 18:12, 100 wpisów
Skoki w bok
Postawię na dwa przedziały być może małe i 70ki- w ten sposób 7/9 było i 6/9 na promocji
Islandorka jesteś moją
Zb6yyniuuu aleś ty się jeszcze nie rozwiódł, a poza tym jesteś za ... stary
Ja nigdy nie wzidolem ślubu
Mam mieki korzen
co mi sie pomysli to daje bazujac na naj numerach poniedzialkow
Ja atakuję mini 1 stycznia; choć jutro może być b.wysoka pula na główną
Mini jest fajne jak się trafi czwórkę, przynajmniej zawsze w stówkach płacą wygraną
mam kilka pytań ale nikt mi nie odpowie , wkilimatry z taką stroną
barabara nara
barabara nara
SIEMANKO milionery
portfele już macie dziurawe?
ja pięć stów na plusie
oooo widzę że TS walną was w bambuko nie ma tu nikogo jestem zniesmaczony
Islandorka
Wędruś
Drogie dziecię
czytaj uważnie "w typowaniach" - hehe - za typowania nie płacą
________
Pod jakim'ś nickiem bywał kolego przepisujący zestawy mini robaka , jak cię
nie było ?
Drogie dziecię
czytaj uważnie "w typowaniach" - hehe - za typowania nie płacą
________
Pod jakim'ś nickiem bywał kolego przepisujący zestawy mini robaka , jak cię
nie było ?
Dwa swoje zakłady w mini zapisałem tu na stronie i ten ktoś literalnie je skopiował
jasne, czy tłumaczyć dalej ?
jasne, czy tłumaczyć dalej ?
Robal kto Ci skopiowal?
Jesli padaja te same liczby na chybika i na wlasne, to wiadomo, ze u Ciebie moze byc podobnie.
Ja nie skorzystalam z zadnej liczby podanej na tym portalu.
Gram stalymi w Mini od 3 tygodni i wpadly.
a ja sobie odpuszzam dzis gre w cokolwiek ,dzien przerwy robie ,ale jutro to sobie puszcze na pewno mini i bedzie sie dzialo
Oczuwiscie systemem.
przerwa w skokach to trza cos typnac polakow w 2 serri bedzie 3 wolny stoch zyla kubacki
ja kiedys tu wyczytałem ze moimi zestawami tu w mini gra okolo 30 osob czy to prawda niewiem , ale grajcie i wygrywajcie
Kopiowanie czyjegoś oryginału (plagiat) bez wyrażonej zgody na to autora jest surowo wzbronione i grozi wysokim odszkodowaniem dla autora oryginału...
Arczibalik73,masz zapisane w kaetach, ze wpasnie jutro trafisz 5 w Mini.Przykro mi, ze bedzie ich 7.
Arogancki co Ci skopiowano?
Zgoda, regulaminowa ... 616 - jednak dlatego właśnie, że jakaś postać z netu może przepisać dokładnie moje typowanie, w grze, gdzie nie ma określonej, stałej kwoty na wygrane, jak w mm - ergo, podzielić się można z takim kimś niestety - nie podaję
Robakowi ktoś podobno skopiował...
za mało wtedy wygrał, bo pewnie musiał z kimś się podzielić...
ja sobie przygotowuje taki ukladzik ktorym mam nadzieje bedzie dawał wieksze wygrane w mini lotka w roku 2019 bedzie cały czas w obiegu , I mysle ze TS, sie w koncu potknie i te liczby mi wejda wszystkie na raz i bede wygrany
Już młody nie pitol - u Karola /na TP/ nie zginęło, że ten cudak przepisał, a czy trafione, czy nie, to inna kwestia
5ez gram mini, multi od styczniamaszyna będę graca tera kolacja i skoki
Robal to więcej nie pokazuj swoich liczb innym
dzisiaj w realu grom mowie stop !!!!!!!!!!!!!!!!!
3 452 635. drapek spokojnie potknie sie potknie to tylko kwestia czasu jest
3 452 635. drapek spokojnie potknie sie potknie to tylko kwestia czasu jest
nie wiem czy to coś zmieni w losowaniu...
no właśnie...
Ostatnia niedziela tego roku, może być ciekawie podczas losowań...
do losowania...
Arogancki Robalu , po co jest ten pirtal? Kazde typy sa podane na portalu.Z jakiego art.kk chcesz kogos oskarzyc?
To jest tak że typuje dla zabawygram z maszyny bo sam kulawo kresle... Nic nie trafiam w profilu
Robalu Arogancki ja gralam w Mini stalymi, system 8: 19,20,25,26,29,30,35,36 i sie powiodlo.
Forsami , moze Fogg?
rregulaminowa przecież sami piszecie z niejednego nicka, że T.S. podkrada Wam liczby poprzez komin magnetyczny i nic przez to nie możecie wygrać... a z tym oskarżeniem to był żart...
Polecam kodeks Jerzego Polomskiego Jesli sa karty, to trzeba nimi grac...
wesołego niedzielnego wieczoru...
Arogancki Robalu, polecam dobrego
Regulaminowa
jeśli nie odróżniasz podania i przepisania przez kogoś literalnie, co do liczby dwóch zakładów w mini, z zapodaniem zbioru iluś tam liczb, to sorry ...
jeśli nie odróżniasz podania i przepisania przez kogoś literalnie, co do liczby dwóch zakładów w mini, z zapodaniem zbioru iluś tam liczb, to sorry ...
Totalizator Sportowy PRZYPOMINA Gry Liczbowe dozwolone wyłącznie od 18 roku życia dzieci do przedszkola zwracanie Bogom Czatu Milonerom przez dzieci jest nie taktowne ..chociaż by te dzieci miały po 500 ników .już to dzisiaj pisałem bo tu było takie dziecko rodzice nie dopilnowali Bartosza a takim dzieciom hazard szkodzi ..niestety jeszcze nie w tym wieku narazie drogie dzieci bawcie się misiami lalkami klockami gry liczbowe jeszcze nie dla was lizaka i wate cukrową macie o demnie jak wam rodzice nie kupują..
Luciu, jesli ktos ma kilka nick'ow, czy Ty i jeszcze jakis pidejrzliwy luic jest poszkodowany? Nijbej sie w bel.
jak mówi na kolana to na kolana przed Milionerem Forsami bez dyskusji daremne dyskusje
Typowy pajac pisze szyfrem typowe dla małolata nic nie wygrał nawet na forum tylko bluzni ot takie teraz pokolenie spidnie rurki różowa torebka.
dziś w skokach nie będzie dobrze wiedziałem to już od dwóch dni dla tego nie oglądam
Mulag takich na trybowanie żeby zobaczyli co to jest życie a nie Tato Mamo daj daj brakło na brakło na
dawać losowanie