Wpisy 3 452 467 – 3 452 566
30 grudnia 2018 14:46 → 30 grudnia 2018 16:05, 100 wpisów
od tamtego czasu trałałem tylko jakies 7/10 tak zrby miec chyba na gre o czasu do czasu
to były czasy ateraz wszystko sie zmienilo i to na gorsze jedynie uwazam ze te ostatnie miesiace i gra w mini mnie troszke pozytywniej nastawiły do gry w ta tylka gre i wsparcie tutaj tez i niektorych osob, dlatego dziekuje wszystkim za donre i mile słowa pod moim adresem dziekiuje wszystkim za wszystko na tej stronie i wierze ze wszyscy razem damy rade i wkoncu wszyscy trafimy i spełnimy swoje marzenia i tez duze i te malutkie dla tego grajmy i wygrywajmy wszyscy
tak ostatno ciezko jest trafic nawet te 7/10 choc nielicznym sie i udaje tez i trafic i wiecej , widzieliscie tu ostatno aby ktos trafil te 10/10 bo ja niewiem czy bylo amoze cos przeoczyłem bomozew i byc i tak?
Trafili w profilu, mówisz, tomi ?- za profilowe / i ts i się / nie płaci
mysle ze coraz mniej ludzi juz gra w multilotka na te 10/10 choc i nnieliczni jeszcze i graja ale czy ktos gra te 10/10 za 10 krotna stawke codziennie przez 365 dni?w roku tak jakby sobie zyczyył TS? tego nikt niewie co?
https://youtu.be/6H2gPceHNL8
policzcie sobie to 2,50zł x2 razy dzienie to tylko 5zł to razy stawka 10krotna razy 365 dni i ile to wychodzi juz kasy a póżniej zobaczcie ile wygrywacie ile łapiecie tych numerow w tej całej 10/10 liczb, czy to sie oplaci wam? ile jest osob ze trafia te 10/10 co losowanie? chyba masłp co nie a kasa wpływa szerokim strumieniem i kto robi tu biznes my gracze chyba jednak nie co?
Weekend, Podkarpacie,znów tragedie na drogach.Tam są najmądrzejsi ludzie.Naturalna selekcja.Tak trzymac.
Tarnów.Cyferki, gonitwa za wygranymi i chodzenie na klęczkach, a Pan Bóg tego nie lubi
Ja wczytaj miałem mega fuks
ga gram oszczednie w gry raz puszczam raz nie to zalezy od dnia i finansow tez w danym miesiacu ale kiedy mam to gram, i raz sie trafia raz nie ale to jest wlasnie gra ,i tylko podstawowa stawka nie wiecejm i zawsze powtarzam ile mi TS pozwala wygrac za tyle ja daje TS zarobic cos za cos
Ja mam mini
wiecie co jest naszym najwiekszym szczesciem w zyciu? to ze jeszcze zyjemy i jestesmy tu razem i gramy bo zobaczie ile juz ludzi odeszło i juz nami ich niema,
Arczi grając tylko co losowanie to już masz 5 zł dziennie
I jeszcze kilka innych gier to już masz 300 lub więcej na miesiąc a to już spora suma dla zwykłych zjadaczy chleba
I jeszcze kilka innych gier to już masz 300 lub więcej na miesiąc a to już spora suma dla zwykłych zjadaczy chleba
wiecie czemu nie wygralem o 14? bo za predko zagralem na ostatnio niedziele
Ta ostatnia niedziela islandorka co ty na to
Jedni się rodzą inni umierają
Takie życie
Jakby wszyscy zyli i nikt by nie umierał to żeby wysłać kupon w budce TS to trzeba by stać dłużej jak kiedyś za kawą ,bo tyle ludzi by stało
Takie życie
Jakby wszyscy zyli i nikt by nie umierał to żeby wysłać kupon w budce TS to trzeba by stać dłużej jak kiedyś za kawą ,bo tyle ludzi by stało
kęty
3 452 493 tak to prawda jest dlatego uwazam ze wszyscy powinnismy obrac sobie 1dowolna gre liczbowa i wnia grac i tylko tymi liczbami ktorymi wygrywamy, nie zmieniac ich czesto a wtedy bedziemy wyfranymi, kazdy ma jakies tam liczby na ktorych wygrywa wystarczy je poskladac do kupy i grac nimi i wierzyc w to ze wpadna ikiedys bedziemy szczesliwi niestety liczby sie czesto powtarzaja i amy gramy jednymi tymi co nam wpadaja gramy i wygrywamy co ma byc to bedzie
dzis sie pytam mamy szampana na sylwka? a panna taki maly mamy a ja cooo? poj cie?
polecialem do sklepu po 2 martini po 30 zl
polecialem do sklepu po 2 martini po 30 zl
W kętach nigdy nie byłem, ale chyba pociągiem szczecin-zakopane kiedyś dawno przejeżdzałem
Drapek jutro do sprzedaży wchodzą super linie
Co powiesz o tej zdrapce,godna jest uwagi?
Co powiesz o tej zdrapce,godna jest uwagi?
Dzisiaj trafisz na sucho lec do kolektury
przeczytal na forum ze zwrot jest okolo 120 zl
wiec jak mialem 120 zl to juz przestalem drapac
wiec jak mialem 120 zl to juz przestalem drapac
jutro biore pake moj 1 melon i od razu musze namierzyc stowke
Robal.
Piszesz, ze nie można trafić 8/10.
U mnie w typowaniach.
A. 1 x 9/10.
B: 2 x 8/10.
Piszesz, ze nie można trafić 8/10.
U mnie w typowaniach.
A. 1 x 9/10.
B: 2 x 8/10.
Ja już wczoraj jedną podrapał. Niezła , w paczce gwarancja 115/120zł w co piątej 75zł lub więcej
Janusz, a możesz podać ilość wygranych losów?- dodrap resztę bo coś powinno jeszcze być
tym sie bede kierowal
140- paczka bez stówy (możliwe 3x40zł + 1x20zł lub 2x40zł + 3x20zł)
160- paczka ze stówą (możliwe 1x100zł + 1x40zł + 1x20zł)
180- paczka ze stówą (możliwe 1x100zł + 1x40zł + 2x20zł)
200- paczka ze stówą (możliwe 1x100zł + 2x40zł + 1x20zł lub 1x100zł + 1x40zł + 3x20zł)
280- paczka z dwusetką (możliwe 1x200zł + 1x40zł + 2x20zł)
140- paczka bez stówy (możliwe 3x40zł + 1x20zł lub 2x40zł + 3x20zł)
160- paczka ze stówą (możliwe 1x100zł + 1x40zł + 1x20zł)
180- paczka ze stówą (możliwe 1x100zł + 1x40zł + 2x20zł)
200- paczka ze stówą (możliwe 1x100zł + 2x40zł + 1x20zł lub 1x100zł + 1x40zł + 3x20zł)
280- paczka z dwusetką (możliwe 1x200zł + 1x40zł + 2x20zł)
chyba 10 wygranych losow to musialbym w 10 trafic w 2 losy a taki dobry moge nie byc
jak sie nie sprobuje na paczce za 20 zl to sie nie bedzie wiedziec
Moj pierwszy milion- najwyższa szansa na wygraną 100zł 1:26,3
Koszt losa spory 20zł...
Koszt losa spory 20zł...
120 zl w paczce za 250 zl to dla mnie za malo
no to mowie w 10 co zostalo sa jeszcze 2 losy ale moje wahadlo ich nie namierza
no to mowie w 10 co zostalo sa jeszcze 2 losy ale moje wahadlo ich nie namierza
wiecie jak sie drapie 1-50 numerow, a to se wezme wiek bo musi a to se wezme nr mieszkania bo musi i w koncu gora pustych zdrapek
Tomi nie biorę całych paczek- tylko kombinuję (bez wahadełka) jak wyhaczyć najwyższą wygraną w danej paczce kupując jednego gora 2 losy
ja biore paczke 15, musze szybko wyczaic gdzie kasa, bede na plusie, dalej nie drapie
ale i tak ciezko
ale i tak ciezko
ja mowie gosciu z budy takie mozliwosci dajesz , grzechem jest nie sprobowac i trace
Ktoś tu mnie zainspirował Ostatnia Niedziela ..Mieczysław Fog idę słuchać stare najlepsze czasy odżywaja w moim życiu
ale jest szansa 15 , w 3 pierwszych od razu znajduje 100 ,200 albo 400 i moge se nawet cala paczke drapnac do konca
majac moce otworze wszystkie paczki 1 melon i wyciagne wszedzie najlepszy kartonik
3 452 535. Forsami yak tez to lubie niema jak ostatnia niedziela M Foga
Janusz szybko głównej nie puszczą, ale 3miasto ma szczescie do głownych i to tych lepszych
https://youtu.be/8F7juh9Q-To
Slawek brak szcześcia w tym roku, jedynie jak były promocje to grałem co losowanie w mm, a tak to sporadycznie, wole drapać i drapać i drapać
Jakos mnie te ich promocje malo kusza A drapki biorę tylko z nr .001,011,050,033
https://youtu.be/rX1OzNuZFM0
Może temu ze gram z chybika a patrz jakie mi lotto w sobotę poslalo z chybika w profilu mam fote
Tatko to też cienko, ja miap 1*7/9 i 1*5/6-ale tu w promocji, reszta poniżej 100
Drapek nie mamy farta jak niektórzy co losowanie maja 6/9 i w mini zawsze 3-ke
Jutro zagram o 70.000 na oba kantowanka- zatypuję liczby w profilu, będziesz mogł podkraćć
Lukne co tam będziesz miał i jak co to ja troche poddam tuningowi i posle