Wpisy 3 451 609 – 3 451 708
29 grudnia 2018 20:55 → 29 grudnia 2018 21:29, 100 wpisów
Megamocny co mam robić bo mi sie na widok Gosi wahadełko wychyliło
Gabriel chcesz Gosię skanować to uważaj bo możesz zawinąć 500 plus
po co komu zdrapki jak tak samo mozna trojke w multi namierzyc i 5 zl to 100 zl
3 451 550. Psycholozka no cóż osobiście cię przepraszam
Gosia umówmy się tak, że w tej remizie ja bede podczas tańców wkładać ci lakiera pod kieckę i mówić Ci jakie masz majtusie W końcu wyjdziesz za remize ściągniesz majtusie i ja podczas następnego tańca rozedre jape na całą remize...JP nowe lakiery a już taka dziura
Gosia__77 pochylę się nad tematem czekoladek i rozważę to z sumieniem
zdrapa 500 przez 365 bardzo slaba, zwrot jak pisza okolo 115 zl i dalej nie ma co drapac bo tyle juz mam, w pon wezme cos lepszego po 5 zl
z/bede JP Pani Jadzia śle mi sesemesa, że znowu sie w jej syski zapatrzyłem i zapomniałem pukonów Musze Jechać bo jak wygram to nie chce sie szarpać z Panią Jadzią
potwierza sie forum ze w 1 albo 50 kasa, tu akurat najwiecej bylo w 46
Megamocny Ty jak Kaszpirowski Kiedyś na sesji odliczał mojej babci adin dwa cietyrie i że jej głaza robią się cieżkoje to potem babcia powiedziała że jej portfel skubnęły jakieś gnoje
megamocny nie drapie się całych paczek a czas na prezent to
masz gwarantowane 30 dychy reszta to wtopa
masz gwarantowane 30 dychy reszta to wtopa
no to moze te linie jak taka nowka, duzo drapania a ja mam slaby wzrok i pewnie pusto na koncu
megamocny jak drapiesz 1szt- 1groszówką to jak już ją zetrzesz do zera to bedziesz expertem
Forsiasty bądź tu w Sylwestra za 5 dwunasta Jak wszyscy wyskoczą na fajkę to my zaczniemy odliczać ...10 ..9..8... Ubaw bedzie po pachy
Dzisiaj nasi nie grają skoków niema Gołota nie walczy dobrze że jest Multipasko i Losowanie w Lotto kumulacja 8 Milionów jest co robić przynajmniej
Forsiasty a znasz to powiedzenie , że robota nie Gołota i nie ucieknie ?
Forsa przecież skakali dzisiaj i seria a leci z polakami
3 451 661.
No właśnie Forsiasty i ponoć nasza kadra jakiś mecz grała tylko Nawałka nie powołał Małysza
były skoki kwalifikacyjne do turnieju 4 skoczni o 16:15
Gabriel mówisz mi bądź tu w Sylwestra a co bedzie grała Golas Orkiestra
Forsiasty Trzabyło lepiej gościowi powiedzieć , że jak pędziłeś do monopolowego to Ci się łańcuch w rowerze skończył
Niskopochylony, masz takt
nue jadłem sledzia w smietanie, tylko samego sledzia z cebulka w oleju , czuje sie dobrze
https://youtu.be/bGkdAgpfInw
https://youtu.be/bGkdAgpfInw
Arczik a już się bałem, że rano na kołdrze jak się obudziłeś leżał śledź w śmietanie
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
dzisiaj w MM1,2,3,4,5,15,20,25,38,40,41,42,45,47,50,64,66,72,73,77
3 451 684. w 4 okienkach rozpisz jak ci się nie zmieści
ściesniaj , bardziej ścieśniaj
Gosia a czytałaś o 4D ? Ponoć jak sie bąka puści na czacie to jakby wszyscy dostali bana
Jak miło czytać taki optymizm przed losowaniem Za to Kocham ten portal
Widzę że się dobrze bawicie a wygrać może Tylko Jeden czyli Ja Forsami Ave Forsami Cezar do budy hauuu hau..
3 451 694 zapomniałeś dodać... LUDZI ZAWIEDZIONYCH
3 451 684. to trzeba rozbuc na 3 okienkach czyli tak ułozyc 3 x 10/10
i napewno cos wpadnie
i napewno cos wpadnie
Dzisiaj ja wygram bo się zapatrzyłem na lewego syska Pani Jadzi
wszytkim dzisiaj zycze w ysokich wygranych pomalutku i do przodu cel obrany i strzała wystrzelona leci w kierunku TS teraz tylko patrzec jak trafiony bedzie cel