Wpisy 3 450 817 – 3 450 916
29 grudnia 2018 09:41 → 29 grudnia 2018 12:28, 100 wpisów
Ángel Di María szkoda ze w wisle on nie gra byl by w lechu ciekawy duecik
lech mogl sobie odpuscic ten mecz przegrac z 6-0 wtedy moze przelew by poszedl odrazu a tak lech wygral i ci sie rozmyslili szkoda wisly badz co badz grali bez wyplaty 8 miejsce coz zycje
patrzac na strone 90minut na transfery to legia wymienia szrot na szrot oni wogule inwestuja w polakow w mlodych bo z tego co widze sa zainteresowani grajkami zagranicy i takich chca sie pozbyc niz polskimi zawodnikami
No ciekawie się zrobi jak młodzi jeden będzie musiał wisieć przez cały mecz
Lech też jest słaby... Nie ma typowego napastnika a Gytkear to za mało, Tiba przypadek że strzelił bramkę z Wislanie widzę Lecha w 4 najlepszych100 mogę postawic
powino 2 grac od poczatku mlodych powini zmiejszyc liczbe w 18 meczowej i 11 wyjsciowej zagranicznikow wg mnie w 11 wyjsciowej 4-5 max w 18 meczowej 3-4 no i 1 mlody lub 2 na lawie by ktoregos mlodego zmienil w pazuie moze i zwiekszenie z 3 do 4 zmian oprocz bramkarza
nasz liga jest slaba niestety wg mnie zle szkolenie od malego zbyt duza kase zarabiaja powini to jakos innaczej zrobic od wygranego meczu od zalapania sie do 18 stki meczowej kto jak nie lech kto by nie byl zreszta baty za granica beda i tak
lechia o ile nie spuchnie mistrz walka lech jaga legia dalej albo sie uda albo beda uda raczej kobiece
Jestem pod wrażeniem Miedzi Legnica... 2 wygrane i 2 remisy... Ale remis z Lechia pokazał że Miedź ma dobrą obrone
o ile cos sie nie zmieni to sosnowiec aut gdyby to byly czasy gierka to byl sosnowiec i mistrza zdobyl i kto jeszcze szkoda gornika moze wisla plock jesli wisla krakow sie nie uratuje to komus sie uda dolnoslaskie ekipy dadza rade zaglebie slask miedz
A mnie nawet niech blondynka udami przytrzymaaż się śnieg pojawi
Przyjdzie mróz i... Zima
Przyjdzie mróz i... Zima
to ja sie tomi skreslam i ide sie puscic odrazu jakies zakupki chleb smalec cebula sol od ruskie zeberka mniam
Też smalec z cebulką przetopiony lubię... Ale bratowa miała od mamy topiony z mięsem smalec... To dopiero pychota
ja mam perfekt 7/7 wiem ze bedzie, pytanie jaka stawka mnie zadowoli, chyba razy 40
9 32 64
energia ksztaltu
ten szczesliwy znak z kuponu 10 na 10 jak wejdzie to wymaluje sobie na scianie
ten szczesliwy znak z kuponu 10 na 10 jak wejdzie to wymaluje sobie na scianie
Mega zacznę spisywac twe przemyślenia...porównań z tym co w losowaniu
4, 9, 10, 16, 21, 22, 23, 26, 27, 34, 35, 41, 42, 48, 62, 66, 68, 73, 76 , 78
pierwsze losowanie
pierwsze losowanie
Ludzie są naiwni.. Jadą do Zakopca by wypoczywać w smrodzieniech łeb wetkna do komina, wrażenia podobne a ile kasy w kieszeni.. A Sławomir jest nudny jak zeneksłysząc małe dzieci śpiewające o małej co zarosla zygac się chce ze ktoś dopuścił do publicznej tv taki tekstno, są walnie i chyba
3 450 857. albo nic z tego niebedzie i po ptokach bedzie
Czas w tabelkę zajrzeć... Królują końce 2,5,9 mam z sześćdziesiątek
No dziadek Thomas co się slini jak młode dupcia kręcą... A on pewnie ma już dosyc
ide podlaczyc moj nowy piecyk 9 kilo wazy fajny
sprawdze jak gra na mlodych tlokach
sprawdze jak gra na mlodych tlokach
moj brat z dziewczyno pojechal do zakopca na tydzien teraz, 200 zl za pokoj wykosztuje sie
ale kto bogatemu zabroni jak maja z 12 kafli na miesiac i zero dzieci
DINKs
double income no kids
DINKs
double income no kids
mrgamocny czyli wiesz juz co wyjdzie w mini lotka w sylwestrra?
Nie chce nawet 5 kafli, byle zdrowie było... tego nie kupisz nawet jakbyś złote zeby sprzedał swojej babci
bo ja wiem ze ten rok bedzie bedzie inny bedie pod znakiem 9 tki, i bedzie krolowala 9 i 19 to na bank do tego dojdzie tez i jeszcze pare liczb ktore?
trzrzxeba pogłowkowac troszke i bezdie cala 5/5 w mini
trzrzxeba pogłowkowac troszke i bezdie cala 5/5 w mini
Witam Pierwszy raz skusiłem się na mini lotto na 2 losowania grą systemową. Jak byłoby pięknie trafił chociaż to 3...trzymajcie kciuki

witam wszystkich niewitanych
dzisiaj geamy wszyscy w mini lotka i to ostro najlepiej aby jeszcze przed nowym rokiem wygrac cos kto jest za?
Przypomniało mi się co mi się śniło i to naprawdę nie kituje ...
Śniło mi się że wyszły wszystkie numery 60,61,62,63,64,65,66,67,68,69
Meganie chciałbym wiedzieć gdzie mieszkasz jak trafię 7/10 co nie wyslalem
hi all
1,2*,(12,14 lub odwrotnie13)23sie prosi,25,26,31,33?,41,42,49,59,60,61,66*,67,71*,72,77,78,79
NIE potwierdzone,tylko z jednej gieldy jak dzis wejdzzie 6/23 to...