Wpisy 3 449 790 – 3 449 889
28 grudnia 2018 09:42 → 28 grudnia 2018 11:19, 100 wpisów
hm mial swoje 5 minut 1405... dobrze napisal odczekac dalej robic to co sie robilo
jeszcze nie typlem ale podam ci moja 10 ktora zatypie raczej bez zmian i tak jak ktos bedzie chcial to ja zobaczy w profilu
01,04,07,12,15,19,25,27,30,36
01,04,07,12,15,19,25,27,30,36
Ej, luknij moje... Też mam jedności i nastkiale w 10 topór ie idzie mi... za to w trojkach na 5 typowa 3x2/3
ja bym sie cieszyl z tych 40 tys jakie byly nie dawno owszem moze jakis nie dosyt ze pare osob tez trafilo bywa
20 tys do samochodu bym dołożył... 10 tys na grę rozłożona na parę lat... Reszta na życie dokladka
kazdy ma pewnie jakies wydatki plany marzenia co by bylo pierw trza miec farta i cos przytulic wtedy sie lepiej planuje
w numerach trzeba miec umiar a nie dam jeszcze se to i to i 2 zl wygranej
Kasa sie rozchodzi błyskawicznie , ja miałem 500tys na inwestycje , na dzień dzisiejszy wszystko zainwestowałem i mam 10tys wydatku co miesiąc na kretyt 300tys. więc ogólnie 800tys w firmie zainwestowane . Braciak swoją połowe też zainwestował i pospłacał kredyty
ogólnie trzeba mieć głowe na karku
na spokojnie po 3-4 miesiącach podejmować decyzję
i chyba kogos z zimna glowa by palemka nie odbila by odczekac dluzszy czas by z glowa ta kaske zainwestowac cos madrego z nia zrobic
wygrana w styczniu , a firma w maju
reguly gry dzis wchodza 5,6 spadnie na 5 a 6 bedzie podbijac na 0
ja pracowałem w firmie do końca kwietnia za 3,5 miesięcznie. Braciak robi do dziś za 2,5 tys/miesiąc
Jest pomysł, sa pozytywnie nastawieni ludzie to i sukces będzie. Gorzej jak okaże sie , że pracuje sie z ludzmi którzy nie sa szczerzy a patrzą na zasadzie komuny. czyli tak czy siak nie moje to nie dbam
mi sie marzy 8/8 9/9 trafic gdzies dalej w marzeniach 10/10 to jesli ho o multi mini choc raz bym chcial trafic 5/5 nawet jesli by pare osob by trafilo i by bylo te 30 tys a jesli ho o lotto wszystko sie moze zdarzyc kiedys jakos bylo u mnie z ta zabawka ts innaczej teraz lotto czasem puszcze jak liczby mi sie widza jakos mniej realne wole multi lottka i mini niz lotto
megamocny trzeba próbować
chyba na nowy rok dam 9 mini pelny a zaraz ide po paczke zdrapek dla zabawy trzeba cwiczyc wyczuwanie
to byl dobry rok, jak nastepny bedzie rownie dobry to mi styka
nie odpowiadaj ale chyba cos tam bratu odpalasz skoro posplacal wasze sprawa tak czy innaczej powodzenia i sukcesow spadam w mapki moze to dzis bedzie te losowanie ten dzien i cos ja przytule
A nie wiecie czy sa jakieś wiesci czy w MM bedzie jakaś promocja na zasadzie jak ostatnio 9 w MM i 50 %
wydaje mi sie ze za wczesnie na to teraz to chyba kolej na 5/5 lub 10/10 moze jakas stawke doloza lub jak przy 9 skresleniach 50%
01,04,07,12,15,19,25,27,30,36 nie mozesz miec wszedzie dobrze takie sa prawa natury
braciak swoje pospłacał
tak patrzac na art pod spodem ts robil promocje co 3 miechy na 7 6 8 skreslen robiac wyjatek dajac po miesiacu promocje wg mnie na te dni wolne a raczej przed dniami wolnymi liczac na zysk
trzeba sie cieszyc z malych rzeczy zaraz kurier mi przyniesie wzmacniacz pioneer 40 ae.
kupic motor bez prawka dobry pomysl kiedys to zrobie
kupic motor bez prawka dobry pomysl kiedys to zrobie
kiedys kupilem sobie merca jak nie mialem prawka i to byla dobra motywacja
instruktorowi mowie panie szybko prawko bo merc w garazu juz czeka, inst 2 kafle,
eeee sam dam rade
eeee sam dam rade
tomi jak ziorasz tak jak chciales typlem tak samo 3/3 zlukaj se parke oraz to 55 59 62 65 66 70 bede zioral dalej typic
z perspektywy czasu śmiem twierdzić że gracze którzy coś trafili nie piszą na takich forach bo już dawno nie mają kasy i wstyd im by było że sa golasami , ale podobno 90% takich szczęściarzy kończy goło i wesoło
ludziska nie radzą sobie z taką kasą
napewno wiekszość traci szybko kase . dlatego nie chce wygrać 80 milionów. mi wystarczy milion
ekstra pensja to alternatywa dla wszystkich
albo tak jak w stanach wypłata w ratach
jakies zabawki i chata reszte wrzucam na ksioche niech procent ciagle bije i nie ruszam tego
niestety tak jest nie tylko w polsce na stronie gorace liczby onet czytalem o panci z wysp wygrala ladna sumke nie pamietam jaka zrobila sobie silikony szalala hulala i tylko one jej na koniec zostaly
te 80 bym przytulił , doświadczenie już mam . nie boję się takiej wygranej
nawet puściłem 2 zakłady na dziś na EuroJacka
moze sie myle wydaje mi sie ze zanim sie cos konkretnego trafi powyzej hm kazdy ma tam jakas sume dla jednych 20 tys to malo to nic dla kogos duzo ale dajmy na to minimum 100 tys planuje rozmysla smieje sie nawet z tych co wygrali i ta kase szybko przechulali auto nagle kochajaca rodzinka przyjaciele itp i ani domu ani rodzinki przyjaciol mi np wydaje sie ze ja bym odczekal ochlonol ale jak by bylo gdybym trafil ta 5/5 w mini sam obym wlazl pod zimny prysznic odrazu
ja tez sie nie boje 80 mil. z miom skapstwem szybko bymtej kasy nie wydał
dobra nie ma co trza nawet 1 zakladzik wydumac wyslac i nie dumac nad tym co bedzie co moglo by byc jak mam byc to bedzie no to do mapki
gryks raczej musisz wiedzieć już teraz bo jak trafisz skorygujesz ew. decyzję a moim zdaniemtrzeba zainwestować min. połowe , nawet w banku na ten smieszny % na min 1 rok!!! aby po roku coś jeszce mieć. Ja zainwetowałem wszystko w firme i wydaje tylko to co zarobie
saltosky
jak kiedys bedzie mi dane cos przytulic to sie poduma dzis bym mial takie wydatki nawet robiac to na goraco bez ochloniecia nie czekajac to co by zostalo bym zostawil niech lezy
ja już tyle zaplanowałem wydatków że musi być kolejna kumulacja w EJ
tak min 150 000 000
1405259_40 mam wolne konto bankowe które pomieści "Twoje" 80 mil.
Udanego dnia
Mega.. Też myślałem moto bo taniejale patrzę raczej na skuter bo automat, dla inwalida fajna sprawa
Dupazemnie i tyletypowalem 2/3 w miarę, powinienem na pięć te wykorzystywać a ja... Zupełnie inne i kucha
no i nie ma mojego czlowieka w zdrapkach, alarm odwolany, narazie to mi starczy rower
Uwaga zagrane stawka tylko 10 3/3 jak dziś o 14stej trafię to się. ..
Oto liczby 9 32 64
Aby uczcić rok 2018 w tegorocznym paysafecard-Jackpot znajdują się PIN-y o łącznej wartości 1.000!
dobrze ze mnie stac na kazdy motor bedzie sie na czym kiedys zabic
Jak dziś trafię to sie ....ze nie zagrałem za stawka 1000
Około maja czerwca tego roku podałem w mojej budzie o multipasko i jak się nazywam czyli Zbigniew g wchodzę dziś po jak tylko weszłem znowu ci się udało a ja jej jestem zły bo jak bym wiedziałem o tych liczbach to bym je puścił za chocho
Jak dziś padnie 9 32 64 to się totalnie w graj cie moimi
Acha mam zagrane stawka 10 na 14 sta
ja zawsze gram twoimi i wygrywam tylko że wysyłam w kolekturach Niemieckich
zbigniew g odpale Ci 1% jak wpadną w EJ troszkę zmodyfikowałem i musiałem dodać jeszcze liczby więc te 800tys za 1% to chyba uczciwe
Za powyższy wpis gryks76 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
gryks ?? źle wpis zrobiłes
6-7 wyraz
Gryks