Wpisy 344 966 – 345 065
15 czerwca 2011 17:30 → 15 czerwca 2011 20:41, 100 wpisów
gała?? czy sadzisz,ze innych to interesuje?? zastanów sie
gała .. ozenisz sie i tak trzymaj..
ok.. mam nadzieję.., jak wiekszosc na tym forum
gała .. ozenisz sie i tak trzymaj..
ok.. mam nadzieję.., jak wiekszosc na tym forum
jocia, Witaj dotarła wiadomość do Ciebie na skype? było fajnie na 14, choć dwa pewniaczki zawiodły, ale reszta się zgodziła
. Gdzie się Ty zapodziałaś?????
. Gdzie się Ty zapodziałaś?????a Ci inni typerzy skoro tacy dobrzy to czemu w rankingach tak słabo stoją?
Gała czekaj czekaj musimy im tu utrzeć noska i pokazać wygraną jak trafimy

Powiem szczerz, że szkoda tu typować, bo tu tylko dupy, całuski i same śmieciowe tematy, żadnych konkretów, zdaje się że na takie tematy są inne fora. Z fajnej stronki zrobiło się zupełnie nie fajnie.
pozwolę sobie też się wtrącić ...
jocia zgadzam się z tobą i nie mogę tego czytać
też przestałam tu zaglądać i typować bo nie warto
ANDROMEDA ty już nic nie pokazuj bo już pokazałaś na co cię stać ?
jocia zgadzam się z tobą i nie mogę tego czytać

też przestałam tu zaglądać i typować bo nie warto
ANDROMEDA ty już nic nie pokazuj bo już pokazałaś na co cię stać ?
ah.. andromedo ty nadal nic nie rozumiesz... szkoda czasu......
Wygraj,życze Tobie jak wszystkim.. ucierac noska..czym chcesz urzeć..? Wyraj,będe się cieszyla.. nie o to chodzi.. ZROZUM
Wygraj,życze Tobie jak wszystkim.. ucierac noska..czym chcesz urzeć..? Wyraj,będe się cieszyla.. nie o to chodzi.. ZROZUM
andromeda Odebrałam już wygraną więc kupon w TS...prywatnie Darkowi podziękowałam. Następnym razem zrobię scan...jak bozia da wyraną
niusia przepraszam że cię obraziłem,ale nie życze sobie zebyś Andro obrażała i bedzie ok tak?
andromeda..tym nie zaimponujesz..jeszcze raz przeczytaj..kasa to nie wszystko ........... 344981. status jocia 2011-06-15 (17:36)
jocia ja po prostu nie czytam tego...jak ktoś sie czepia niech sie czepia..zrozum ja juz sie nie dam sprowokować nikomu..zrozum
andromeda czuje powątpiewanie...Darek prosił abym napisałam o tym na forum lecz nie wydawało mi się to konieczne
andromeda > nikt cie nie prowokuje..sama prowokujesz.. i tyle.. po co.
andromeda ja cię nie prowokuje tylko nie mam ochoty czytać twoich wypocin ...tu jest czat o grach losowych a nie o twoich seks aferach
nina9 nie mam zadnego problemu nie pisz juz do mnie...ja Ci nie wierze..tez moge mówić ze wygrałam 8/8 dziś uwietzysz?
Andromeda chciałbym Ci powiedziec że ja lubię... 
http://www.youtube.com/watch?v=krvPfaUeqXw

http://www.youtube.com/watch?v=krvPfaUeqXw
Erotomani - gawędziarze - w dodatku przy świadkach - jak się nazywa to zboczenie ? Rozmowa nie o tych numerkach .
super...moze każdemu to powiedzicie kto tu cokolwiek do kogos napisze ?
Andro 3 maj się spadam bo mam misje do wykonania
A i wszystkim powodzenia

A i wszystkim powodzenia

sa telefony,gg,maile.. i ok.. nic mnie do tego..ale nie tu
Gała.. masz klase !!!
Gała.. masz klase !!!

andromeda.. ja Ci uwierzę bez scanu..pogratuluję i dalszych sukcesów będę szczerze życzyć. Tak wolę..cieszą mnie sukcesy innych.Pozdrawiam Cię cieplutko nic do Ciebie nie mam, nie znam Cię
Robal 36.Nie mogę dać skanu bo nie mam skanera.Ale uwierz mi
że tak jest.Kupon zostawiłam w kolekturze do wyjaśnienia.
Chociaż to tylko 2 zł,ale chciałabym wiedzieć.
Jociu.Już rano składałam Ci życzenia imieninowe.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego.

że tak jest.Kupon zostawiłam w kolekturze do wyjaśnienia.
Chociaż to tylko 2 zł,ale chciałabym wiedzieć.
Jociu.Już rano składałam Ci życzenia imieninowe.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego.

e46>>
to nie jest żadna pretensja do Ciebie
Zakładam, że się nie mylisz - data losowania, liczby
To jest pretenskja do totalizatora ... Dziś podważą 8/12, a jutro 6/6, rozumiesz mój tok myślenia ?
to nie jest żadna pretensja do Ciebie
Zakładam, że się nie mylisz - data losowania, liczby
To jest pretenskja do totalizatora ... Dziś podważą 8/12, a jutro 6/6, rozumiesz mój tok myślenia ?
Robal 36.Podam Ci liczby jutro.Ciekawe co się wyjaśni
.Jutro ma być jakiś kierownik w kolekturze(ale nie specjalnie
z powodu tego kuponu).
.Jutro ma być jakiś kierownik w kolekturze(ale nie specjalnie
z powodu tego kuponu).
czesc wszystkich

emerytka46>>
Spokojnie - nie musisz mi nic podawać - ciekaw jestem tylko całej sytuacji... Kilka razy szedłem wypłacać zdrapkę - krzyżówka -starłem za dużo o literkę i doo-paa bla-da...
Wszystko okazywało się zazwyczaj pomyłą z mojej strony...
Działa to jednak w dwie strony... wczoraj szedłem odebrać dychę - a były dwie... Ciekaw jestem, co będzie u Ciebie
Tak nawiasem - teraz po wprowadzeniu tych nowych, lepszych możliwości - gry na kasie fiskalnej w realach - miałem taką przygodę - miałem trójkę i NIE CHCIELI mi jej wypłacić na stacji benzynowej...
Usłyszałem -
"Panie, ja tam nie wiem, nie mogę, a w ogóle, co to jest..." i tak dalej... Przygotowani są, jak cholera

Spokojnie - nie musisz mi nic podawać - ciekaw jestem tylko całej sytuacji... Kilka razy szedłem wypłacać zdrapkę - krzyżówka -starłem za dużo o literkę i doo-paa bla-da...
Wszystko okazywało się zazwyczaj pomyłą z mojej strony...
Działa to jednak w dwie strony... wczoraj szedłem odebrać dychę - a były dwie... Ciekaw jestem, co będzie u Ciebie
Tak nawiasem - teraz po wprowadzeniu tych nowych, lepszych możliwości - gry na kasie fiskalnej w realach - miałem taką przygodę - miałem trójkę i NIE CHCIELI mi jej wypłacić na stacji benzynowej...
Usłyszałem -"Panie, ja tam nie wiem, nie mogę, a w ogóle, co to jest..." i tak dalej... Przygotowani są, jak cholera

teraz juz wychodze od godz 21:30

Robal 36.Pomyłki z mojej strony nie było.Była akurat
zmiana i były dwie kolektorki,obie stwierdziły że wygrana jest
,a maszyna twierdziła że nie ma.Poczekam do jutra.
zmiana i były dwie kolektorki,obie stwierdziły że wygrana jest
,a maszyna twierdziła że nie ma.Poczekam do jutra.
Pstryknij fotę i umieść na stronie - to podstawa...
I obciąż sqrwieli - odsetkami ... I domagaj się zwrotu kasy za straty - przecież za te dwa zeta mogłabyś zagrać dziś w kaskadę, nie ? Albo nawet w Jokera
I obciąż sqrwieli - odsetkami ... I domagaj się zwrotu kasy za straty - przecież za te dwa zeta mogłabyś zagrać dziś w kaskadę, nie ? Albo nawet w Jokera

Słusznie.Robal 36.

Mrugam, ale z drugiej strony - czytałem, jaki to perfekcyjny system mają, jaki to on sprawny i bezbłędny...
Bo, tu nie chodzi o te dwa zety
Hej, obserwatorzy z ramienia teesa
to jak ? Teraz, jak się ktoś nie zgłosi po wygraną - to każdy będzie mógł twierdzić, że to była jego, a tylko maszyna źle numery odczytała ?
Bo, tu nie chodzi o te dwa zety
Hej, obserwatorzy z ramienia teesa
to jak ? Teraz, jak się ktoś nie zgłosi po wygraną - to każdy będzie mógł twierdzić, że to była jego, a tylko maszyna źle numery odczytała ?
Ile takich numerów może być w skali kraju ?
Ktoś, kto nawet nie ogląda Sz.P. dziwne zachowanie prowadzącego, albo anoreksji pierwszego stopnia, tudzież telezakupy, ale zmieniłam stylistkę i idzie do kolektury i prosi : - "proszę sprawdzić" i słyszy
- "ale tu - nic nie ma"
He, chyba zacznę po koszach grzebać, to może być niezły bizness

Ktoś, kto nawet nie ogląda Sz.P. dziwne zachowanie prowadzącego, albo anoreksji pierwszego stopnia, tudzież telezakupy, ale zmieniłam stylistkę i idzie do kolektury i prosi : - "proszę sprawdzić" i słyszy
- "ale tu - nic nie ma"

He, chyba zacznę po koszach grzebać, to może być niezły bizness

A fujarki macie??

chociaż...
cholera wie, kto będzie prowadził...
kto był rano ? Bo - porażka
cholera wie, kto będzie prowadził...
kto był rano ? Bo - porażka

i ponownie
juz wróciłem

juz wróciłem

Lila.Witaj