Wpisy 344 866 – 344 965
15 czerwca 2011 16:12 → 15 czerwca 2011 17:30, 100 wpisów
jandzia, jocia
w oleju lnianym jest mało omega 3; ja dodaję 3 łyżki dziennie tranu do potraw
w oleju lnianym jest mało omega 3; ja dodaję 3 łyżki dziennie tranu do potraw

spook a ja czytałąm ze w łąsnie olej lniany ma te kawsy w dobrych proporcjach
z trnaem uwazaj..spook..obciąza wątrobę !! to wszystko zalezy od producenta .., jandzia ma rację 

jandzia
w oleju lnianym są omega 3 i 6 w proporcji 1:1 a w tranie są tylko omega 3; jak się chce oczyścić organizm z omega 6 to chyba lepiej przyjmować tylko omega 3; takie jest moje rozumowanie
w oleju lnianym są omega 3 i 6 w proporcji 1:1 a w tranie są tylko omega 3; jak się chce oczyścić organizm z omega 6 to chyba lepiej przyjmować tylko omega 3; takie jest moje rozumowanie

spook musisz sobie bardzo dokłądnie poczytac w necie na ten temat i tona wielu forach czy stronkach o tej tematyce.Nie warto bez dokładnej wiedzy zażywać czegokolwiek.Nasz organizm do delikatny mechznizm

Witam ponownie

jocia

za typowanie
jandzia

spook

jocia

za typowaniejandzia

spook

Gala

jandzia nie przejmuj się bo ja też

jocia a teraz czekam na
samochód już w garażu

samochód już w garażu

andromeda

Ryszard > ok
ale z pewniaczkiem dzisiaj nie wyszlo..bolała mnie glowa od rana..taki prezencik dostałam..
ale z pewniaczkiem dzisiaj nie wyszlo..bolała mnie glowa od rana..taki prezencik dostałam..
Gała w takiej wersji to raz udało mi sie aż 6 kaw zaparzyć serio

o kurcze,jeszcze kupony nie wysłane
na piechotę

na piechotę

jocia tak bywa z tymi pewniaczkami

ok.. juz zmykam z chatu... nie mam ochoty na czytanie love story .. papa..
też uciekam wysłąc kuponiki dzis wysyłąm 2 dyszki w mm 1 jokera i 1 kaskadę
jocia
a gdzie idziesz?

a gdzie idziesz?
jandzia

to i ja idę wysłać bo jak wypiję
to zapomnę

to zapomnęmax73 jaki ty odwazny jesteś, tak miedzy wódę a zakaskę się ładowac hmmmm 

powyżej jest napis-najlepsza strona o tematyce lotto-nie jeden już dał sobie spokój z tą stronką;szkoda gadać..
chyba że was bawi czytanie cudzych romansów,bo około 70 osób na forum i jakoś nikt nie pisze tylko czyta te głupoty
masz rację max
można troszke..ale bez przesady , bo to robi sie niesmaczne i tyle , tym bardziej,ze Gała ma narzeczoną - mnie to razi , nie tylko mnie. Ja chyba tez zrezygnuję z typowania na MP, jak tak dalej pójdzie.
można troszke..ale bez przesady , bo to robi sie niesmaczne i tyle , tym bardziej,ze Gała ma narzeczoną - mnie to razi , nie tylko mnie. Ja chyba tez zrezygnuję z typowania na MP, jak tak dalej pójdzie.Wszystko jest dozwolone ,ale w granicach normy,można pisać na gg jak ma sie potrzebe..Nie mówie że p.Andromeda mi przeszkadza nie znam jej,ani Gały..ale zwolnijcie troche..
Max73 zgadzam się z Tobą.. na tak prywatne wątki można można ustalić prywatne meile... bez widownigała > wiekszosc na tym forum przyznaje nam racje,wiec nie grox palcem..
Andromeda..żarty rozumiem,ale nie na takie forum..
Wielu dobrych typerów juz zrezygnowala z MP
Andromeda..żarty rozumiem,ale nie na takie forum..
Wielu dobrych typerów juz zrezygnowala z MP
jocia akurat nie tylko my o tym tu piszemy..ten typer co znił tez duzo o tym mówił
niusia a Ty to może zapodasz jakiegos pewniaka?co???pokaż na co Cie stać...

andromaeda , gała > niedobrze mi sie robi .. od tych ozorów, cerduszek,ust.. nie w tym miejscu i nie w tej formie
andromeda.. czasami typuję chciałam czegoś nauczyć się od bardziej doświadczonych w cyferkach..kiedyś Darek Witkowski mi pomógł i wydrałam7z 9

od razu lepiej

to ładny wynik,szybko to ci parzenie idzie