Wpisy 3 449 590 – 3 449 689
27 grudnia 2018 22:47 → 27 grudnia 2018 23:59, 100 wpisów
W Cocolino aby sie klient nie elektrezyzował i był przytulny jak baranek
Nima żartów jak u Turka Turek myślał że to żarty patrzy rano a tu kapelusz obdarty
Mi_Chal powiem ci że wszystkie tak bieleją tylko zawsze po losowaniu
Gabriel wywalaja jechoł chłop traktorem i wywalił. Na kierownice miednice
Krasnalek Liczę na Ciebie Lotto liczę na pomoc twą Liczę na Ciebie Lotto...
Hej..macie jakies liczby w multi lotka?
gram od 2 tygodni w multi, mini, extra pensje, dużego lotka z 500 zl poszłooo i ani trójki nic a nic ..
specjalnie liczby nie wpadają co chce...już robie w exelu tabelke które liczby poszly do góry a które spadają lub wchodzą nowe
Chudy byku to dobry jesteś ja gram 16 lat i jeszcze więcej nic ale za dyskotekę też się płaci a nic z tego nic. Najwyżej limo pod okiem brony w plecach
Gabriel,mam dla Ciebie dziewczynę.Jest nafoto profilowym.To ta blondynka, która daje buzi dziewczyn e
Gabriel, super blondynka
może macie programy wspomagające gry
bo "Cichy" tez za bardzo się nie sprawdza
System na Mini na 6 liczb wysłany 3 razy w różnych kolekturach.Ladna kasa
makler...ciagle są w ruchu
Chudbyk24,żadne programy, żadne zestawienia i pewniaki z czatu!
może Magic Dynamo lub książki o mentalności lub przewidywania liczb
Chudbyk24, to już choroba.Zadne książki, wahadełka i wróżki .Żadne portale o tematyce lotto .
no to jak skreślacie..przecież macie tez jakies systemy
Popatrz na zdrowych ludzi na umyśle.Oni nie typują lub rzadko typują a grają w realu i wygrywają.
W Mini dobry program to system 2x 10 liczb i 2 x z 11 liczb z zakresu wszystkich liczb w Mini 42 nie mam kasy Mulag to widział to jest niezły sposób
Chudbyk24, chcesz wygrać? Napisz do mnie na priv .
dobry program to szmal w portfelu i granie za duze stawki lub systemy codzienne
Chcecie, korzystajcie z systemów i tabel .Ja gram inaczej.
I tu jest jeden Kolega z Multipasko co bardzo dobrze typuje w stałych w Mini już miał tu nawet 5/10 widziałem osobiscie a i 4/5 się też zdarzały
Psycholozka napisalem
chcesz siana idź do bociana tylko o tej porze trzeba do afryki albo poczekac do wiosny
Ludzie ostatnia Kumulacja w Lotto w tym roku wszyscy Wygrywają dużo pieniążków Wszyscy grają w Lotto kumulacja w Lotto 8 Milionów
Dajcie spokoj..grasz i grasz i h...wygrasz
wygrać jest banalnie prosto szczególnie jak były duże komulacje ale na prawdę duże wygrana pewna jest tylko skąd mieć kaskę aż tyle
Psycholozka napisałem na priv ..
Chudy byku to jest Fakt nawet Mity my tu już wszystko przerobili teraz tylko się z tego śmiać
W mini zrobile stałe liczby i już dawno miałem 5/10 i co z tego , trzeba byłoby zdawać 315zl codziennie..
tak grali bogacze i wygrywali ale wszystkie kombinacje jakie były a ze była kumulacja wydał kilka milinów a dostał np. dwa więcej czysty zysk pewny nie loteria czy szczęście
Może spróbujmy zagrac w grupie..
tylko jak..?
Mulag dokładnie tu nie chodzi tu o jakieś nawiedzony slogan pt szczęście tylko system systematyczna gra inwestycja i wpada wygrana bez zbędnych podniet euforii i uniesienia bo innej opcji niema tylko na takie granie trzeba mieć kasę by wygrywać z premedytacją...
Na pierwszy plan i pod lupę brałbym gre właśnie w Mini bo tanie a systemem można grać i zależności od ilości liczb jeszcze nie jest tak drogi np jak Lotto z Plusem pomysły są ale do tego potrzeba siana od bociana
Mój teściu gra systemami i do 6 tys rocznie zgarnia
Mulag,,wszystkich kombinacji nie potrzeba,,parz-nieparz i dalsze kombinacje==5 kombinacji w nowo napisanym programie i kasa leci
Chudy Byku sam widzisz że nie są to jakieś kity z satelity tylko realne fakty a ludzie mają różne sposoby na gre i się im udaje i bardzo dobrze dla mnie znaczy to że jest to jak najbardziej możliwe .Coś raz trafić grubszego to było by na sprawy bieżące i można by zająć się na poważnie graniem.
?
Wróciłem z imprezy szkolnej a tu widzę znowu 3/3
Multi jutro sprawdzę i jeden zakład exp
Mini jutro sprawdzę miało być