Wpisy 3 449 490 – 3 449 589
27 grudnia 2018 22:23 → 27 grudnia 2018 22:47, 100 wpisów
Gabriel nie pisz precz z Komunią bo może jeszcze raz dostaniesz zegarek albo jowej wigly
Witam wszystkich
Dopiero teraz o tym pomyślałem dziś wysłałem lotto i mini na chybił trafił niestety trafiłem na jakąś awarie maszyny otrzymałem kupony gdzie ponad 75% ich nie widać jakby brakło tuszu widać tylko ledwo numer kolektury i mały numer pod tym noi tez w 90% ten jakby kod kreskowy
Wiec nie mam teraz jak sprawdzić tych kuponów nawet i 5 zloty poszło sobie?
Dopiero teraz o tym pomyślałem dziś wysłałem lotto i mini na chybił trafił niestety trafiłem na jakąś awarie maszyny otrzymałem kupony gdzie ponad 75% ich nie widać jakby brakło tuszu widać tylko ledwo numer kolektury i mały numer pod tym noi tez w 90% ten jakby kod kreskowy
Wiec nie mam teraz jak sprawdzić tych kuponów nawet i 5 zloty poszło sobie?
3 449 496. jacunn
Mi-chal powiesz, że pani Jadzia z budki zawinęła Ci w pukona kaszanke
Nom właśnie nie jutro jak będzie dobre światło dodam na profilowe
Mulag człowiek mądry po szkodzie babka powiedziała że niby i tak można ten kupon sprawdzić
Mulag człowiek mądry po szkodzie babka powiedziała że niby i tak można ten kupon sprawdzić
3 449 513. panoramix jaka kase licze za co?
Gabriel to masz wałek żebyś większy jazgot robił na wiecu pt Lotto kumulacja od miesiąca w Lotto non stop 6 Milionów
Odnoszę wrażenie, że możliwość gry przez Internet jakoś nie zwiększyła sprzedaży lotto
juz nic nie zwiększy sprzedaży w TS chyba że dadzą w promocji mortadelę
3 449 526. jaka wygrana i gdzie bio nic niewiem zebym cos gdzies trafil
Już widze jak pani Jadzia z budki kroi mi dwa duże plastry mortadeli za wysłany kupon stawka razy 100
lepiej niech dają cukierka czekoladowego za kupno zakładu za każdy jeden cukier o słodzi gorycz porażki każdego dnia miesiąca i roku to zwiększy obroty w przeciwnym razie będą spadać
Tomi patrz ta na mój profil użytkownika Multipasko i jest i Lotto z Plusem do 2019 roku
https://www.youtube.com/watch?v=cNTaFArEObU&list=RDMMeuMNVyuqmwo&index=6
Lotto to największa orkiestra świata Miliony cymbałów i kilka bębnów
Jestem wierny aż po kres w portfelu takich na świecie jest niewielu czyli ja i Forsami
dobra myśl Panoramek Jutro poprossze Panią Jadzie jak mi da kupona ...a gdzie negatyw ?
z tą wygraną ja mi kolega opowiadał jak z tymi wujkami lub ciotkami przy chrzcie że dadzą prezenty jak iglice opadną
https://www.youtube.com/watch?v=wC4kqc04Hjc&index=7&list=RDMMeuMNVyuqmwo
z/bede zamówiłem online flaszke Lukne w lodówke czy już przysłali
Panie Panowie Szczególnego Bogatego Zdrowego Trafionego Nowego 2019 Roku a tego sterego 2018 lejemy w dziób
Krasnalu, zapytaj Paska jaka kiecka na Sylwestra lepsza w kratke czy w Paski ?
tak zostawił mi Tor po walce w etnie oddał mi jak co to ci dam niech te budynki pseudo urzędników się zachwieją
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
ja w piżamie będę jestem zawsze rano wieczorem i na noc szkoda czasu na przebieranie się
Cobyśmy żyli w niebie jak anieli i niech się każdemu coś ocieli
Pasko ? Mógłbyś tak zrobić że pyk i tylko my we dwóch na portalu ? Mam pytanko
pozostaje podsumować 2018 jakie zyski straty ilu wrogów przybyło ile przyjaciół jakie aktywa i pasywa
Pasko Kciałem sie zapytać bo Ty masz dane osobiste Szukam dziewczyny na Sylwestra Chciałem podać namiary
3 449 578. GABRIEL