Wpisy 3 448 674 – 3 448 773
27 grudnia 2018 05:54 → 27 grudnia 2018 08:35, 100 wpisów
Nic trzeba sie przygladac temu, co jak na pewno jest to duze zagrozenie bez dwoch zadań
Takich fal odbiornikow musi byc duzo bedzie wszedzie i bez watpienia bedzie to nagatywne
śmieszne to,jak mieli wprowadzić RODO,to wielkie demonstracje,ale teraz jak mają ich zabijać to cicho jest wszędzie,ale ciemny naród
Przy technologi 5 g krotkich dystansach przesylanie jest a to.oznacza zageszczenie i pełno tego to jest straszne
Mamy przedstawicieli ktorzy powinnni nas reprezentowac i chronic ale widzimy jak to w praniu wychodzi sami ci posłowie mowili ze jak bylo wprowadzenie czegos jak np leku tu sa referencje jest okey przedstawiciel koncernu chodzil prfity okey glosujemy i tak ze wszystkim
Od dawna wiadomo z przykroscia to pisze taka kolonia a spoleczenstwo obojetne wiekszosci na wszystko nic ich nie obchodzi niech sie dzieje co ma sie dziac
Mulag masz rację,ale po co głosować na idi...,ja głosowałem teraz na ruch narodowy,bo tych PIS-owców już mam dość
Komorowski jeszcze by się tam znalazł,Kwaśniewski,Wałęsa,Lech Kaczyński też za podpisanie umowy lizbońskiej
K. 4 p 80 ciekawe co tam ts na 14h da te losowanie wczoraj wieczorem mm dla mnie dziwne
hej doktore przepisz coś na chroniczną niechęć rannego wstawania do roboty
Krasnalka.
Doktor.
ja gram jeden zakład swój z profilu lub z maszyny
ale nic mi nie idzie
ale nic mi nie idzie
Nic nowego brak kontaktu z rzeczywistością żaden specjalista nie pomoze nie dziwię się takim objawa takich przypadkow dużo nawet kanarkowi w klatce odbija
Krasna to nie moja wina jak by co zazdroscilem zdeka ci śniegu ale nie aż tak byś go nie miała
Krasna moze tych co dziś z radością poszli idą beda szli do pracy
Krasna ja od 1 stycznia będę miał Razem 62 dni nikt nic nie wie co z zaległym 1 dzień urlopu to dramat
Chciałbym żeby za 35 dni zapłacili ale Szanse są takie jak z samym urlopem w niemalne dni zadne