Wpisy 3 448 643 – 3 448 742
27 grudnia 2018 01:27 → 27 grudnia 2018 08:06, 100 wpisów
O manipulacji przy technologii 5G - Zbigniew Gelzok.
https://www.youtube.com/watch?v=RwimkhMKFWg
ta ustawa ma wejsć 28 grudnia,czemu kużwa nikt nie gada o tym,przecież to jest zabijanie ludzi
https://www.youtube.com/watch?v=RwimkhMKFWg
ta ustawa ma wejsć 28 grudnia,czemu kużwa nikt nie gada o tym,przecież to jest zabijanie ludzi
będzie nowy holokaust na Polakach,żydzi będą się mścić,to wredny naród jest
5 g nie tylko w Polsce ale w innych krajach by moc korzystac z takiej technologi
Z pewnoscia jest szkodliwa i powoduje raka to całkiem inna częstotliwość
Mulag nie jest na całym świecie wprowadzona,tylko u nas ma to być,były jednostkowe ekperymenty w Holandii ,w Wielkiej Brytanii,ale u nas ma to wejść na powszechną skalę
Głowną przyczyna jest fakt ze te fale potrzebuja duzego zageszczenia a to oznacza ze co 75 metrow bedzie to bedzie oznaczac za duze zageszczenie w stanach zjednoczonych juz jest
Juz to robia od 90 reformy diswiadczenia ciecia socjalow eksperymenty ze zdrowiem to trwa od dawna
Nic trzeba sie przygladac temu, co jak na pewno jest to duze zagrozenie bez dwoch zadań
Takich fal odbiornikow musi byc duzo bedzie wszedzie i bez watpienia bedzie to nagatywne
śmieszne to,jak mieli wprowadzić RODO,to wielkie demonstracje,ale teraz jak mają ich zabijać to cicho jest wszędzie,ale ciemny naród
Przy technologi 5 g krotkich dystansach przesylanie jest a to.oznacza zageszczenie i pełno tego to jest straszne
Mamy przedstawicieli ktorzy powinnni nas reprezentowac i chronic ale widzimy jak to w praniu wychodzi sami ci posłowie mowili ze jak bylo wprowadzenie czegos jak np leku tu sa referencje jest okey przedstawiciel koncernu chodzil prfity okey glosujemy i tak ze wszystkim
Od dawna wiadomo z przykroscia to pisze taka kolonia a spoleczenstwo obojetne wiekszosci na wszystko nic ich nie obchodzi niech sie dzieje co ma sie dziac
Mulag masz rację,ale po co głosować na idi...,ja głosowałem teraz na ruch narodowy,bo tych PIS-owców już mam dość
Komorowski jeszcze by się tam znalazł,Kwaśniewski,Wałęsa,Lech Kaczyński też za podpisanie umowy lizbońskiej
K. 4 p 80 ciekawe co tam ts na 14h da te losowanie wczoraj wieczorem mm dla mnie dziwne
hej doktore przepisz coś na chroniczną niechęć rannego wstawania do roboty