Wpisy 3 448 087 – 3 448 186
26 grudnia 2018 18:00 → 26 grudnia 2018 19:32, 100 wpisów
lotto u mnie już dawno nie istnieje jeszcze zakład mini ważny i tyle tej zabawy płatnej ale zawsze zostaje bez płatne typowanie
Mulag smutno mi stwierdzić Ale nigdy w Mini nie wygrasz jak przestaniesz grać
jacun mialem w pn 3/9 w plusie ze stawka x2 nie pomyslalem o tobie by ci zrobic fotke ani tez 5/9 w pn jaka mialem ani tez wczoraj wieczorem 4/8 jesli lubisz takie male wygrane postaram sie jak cos bede mial zrobic foto jak bedziesz dam skan o ile bede mial
jak miałem wygrać to już bym wygrał dałem rady grać tylko w mini i się cieszę że tylko w to trzeba mieć silną wole by nie dać sobą manipulować, będę typował też fajna zabawa
hi all
tak zanosi się zmiana zamieszkanie w 2019 każda zł potrzebna będzie i tak braknie
wygrałem w mini pierwszy raz
20,70zł za 30 zł
przez neta w dodatku
nowy rozdział trzeba dr zrobić stopień naukowy i zacząć ą ę chyba nie Forsami pasuje udawać jak elita nie ą ę
ogólnie powinno być ok na turniej 4 skoczni według mnie ekipa stabilna
ale jest poprawa bo 2 wcześniejsze poszło 270zł na mini i nic nie było
czyli jest progres
no przez neta się nie da
a ja po pijaku do kolektury nie bede jechał
zapodałem za te 2dychy kupony na wieczór na mini
puszcze systema jutro- pojutrze na 2 losowania zobaczymy co będzie, ale nie wiem za ile
Muchomory.
3 418 091 "gryks" odnośnie tego jesteś tutaj jedynym osobnikiem chwalącym się tak gównoanymi wygranymi..
Mulag-teraz szynke się je z majonezem,Na Wielkanoc z Chrzanem,
Koniec świąt i pustki w portfelu,pauza do 10tego,z graniem też
Witojta!!!
Na kim,jak na kim-ale na Owczym Pędzie zawsze można polegać...>[1}
To jakaś panemia
Na kim,jak na kim-ale na Owczym Pędzie zawsze można polegać...>[1}
To jakaś panemia
Ciekawe zdarzenie:
2 x taka sama kumulacja.
2 x taka sama kumulacja.
Na NOWA -leci kabaret
Oj oj dwa razy podskoczyłem nie wiefziałem co ze soba zrobic ale to rylko sekundy chrzan naealiłem
W Niemczech już po losowaniu Lotto.
Mógłby i TS też wcześniej losować.
Mógłby i TS też wcześniej losować.
galik zajrzyj za jakis czas do siebie w KG
Gonzaga wygrasz aż... 2 złote.
Gonzaga.
Podnoszę prognozę na Twoją wygrana o 100%.
Wygrasz 4 złote.
Podnoszę prognozę na Twoją wygrana o 100%.
Wygrasz 4 złote.
Szerszen jesli sie tu pojawisz to zajrzyj na @ tam masz adres do mnie w sprawie tego prezentu od mikolaja
3 448 151 tak ?a dzieki a co tam takiegoi sie stalo znowu cos trafilem a niewiem o tym?
3 448 151 ktore to typowanko piszesz i w czym w mini czy w MM?
Gonzaga.
A tak na poważnie.
Traf 10/10 w MM.
A tak na poważnie.
Traf 10/10 w MM.
Arczi "nie" ale z braku laku jakiś czas temu rozpisałem twoją dwudziestkę i wpadło kilka 7/9..
Przerwa.
3 448 127. za duzo wkladasz w mini kasy graj zawsze pojedynczym zakladem za 1,25 gr nie wieej nie pchaj TS owi wiecej kasy niz sam od niego wyciagasz to jest tzw, zelazna zasada , nie dajj mu wiecej zarabuiiac niz on daje tobie, graj tak jak ja i wygrywaj tak jak ja albo i wiecej jak ja
3 448 157. adi1125 to fajnie ze Ci tak wyszło tak trzeymaj
3 448 157. adi1125 ale w czym to zrobiles w ktorej grze w mini czy w multi oto mi chodzi ktore liczby rozpisywałes?
3 448 159
w mini zagrałem z neta ... raczej nie gram w to
tylko MM mnie interesuje ale puszce systema w mini w nowym roku tak za pare tysięcy
JAK TO MÓWIĄ ALBO GRUBO ALBO WCALE
P>S> myślę nad sys 8 na 10 losowań 3-4 zakłady więc 700zł x 4 lub x3
w mini zagrałem z neta ... raczej nie gram w to
tylko MM mnie interesuje ale puszce systema w mini w nowym roku tak za pare tysięcy
JAK TO MÓWIĄ ALBO GRUBO ALBO WCALE
P>S> myślę nad sys 8 na 10 losowań 3-4 zakłady więc 700zł x 4 lub x3
3 448 107. 1405259_40 to zawsze dobre i to tez jest, dlatego mowie nie inwestujcie wiecej kasy w gre niz wygrywacie pozwolcie tesowii stracic wiecej niz przegracie
arczi można też nie grać napewno wtedy nic nie stracisz
kto nie ryzykuje ten nie wpier/..ala szynki
najważniejsze aby wiedzieć na ile można ponieść straty moje to max 3tys na miesiąc więcej nie mogę
3 448 162 Aaz tak grubo to ja bym tak nie wysyłał poniewaz czuje ze poplyniesz na tym bardzo , i wtedy wspomnisz moje slowa ze dobrze mowilem, , ale tesik sie ucieszy jak mu taka kasa wplynie i to w systemiku, , o
oczywiscie daj CIBoże abys trafił ale zobaczysz jak na tym popłyniesz dlatego ja bym nieryzykował az tak a ja sprubuje ten twoj systemik odzyskac jednym ukladzikiemnm okej?
oczywiscie daj CIBoże abys trafił ale zobaczysz jak na tym popłyniesz dlatego ja bym nieryzykował az tak a ja sprubuje ten twoj systemik odzyskac jednym ukladzikiemnm okej?
ja gram i straty max 3tys na miesiąc
puszczenie kuponów na chybił za 100zł to tak samo jak zgubić tą stówe
wolę grubo co tydzień niż codziennie za złotówki
3 448 172. 1405259_40 2018-12-26 (19:27)
to bardzo duzo tracisz miesiecznie aile zyskujesz miesiecznie z wygranych?
to bardzo duzo tracisz miesiecznie aile zyskujesz miesiecznie z wygranych?
krasnalek ja gram i mam
Nigdy nie bylem w Bialymstoku
obracam ok 5tys
w miesiącu
Krasnalka.
Mają zamknąć ul. Sienkiewicza.
Mają zamknąć ul. Sienkiewicza.
różnie bywa ale zawsze systemy rozpisuje w MM . teraz myślę w mini zainwestować