Wpisy 3 447 843 – 3 447 942
26 grudnia 2018 11:30 → 26 grudnia 2018 14:06, 100 wpisów
na diecie od wczoraj bo 24 była masakra
galik -
/w swoim imieniu, to piszę, bo akurat mnie, tym razem, nie sięgło/ - spoko,
nie Ty jeden
wystarczy trochę poprzewijać i widać różnych bajkopisarzy, cyrkowców, dziwadła i cymbały...
...niekoniecznie po spożyciu, co, z drugiej strony, nie stanowi żadnego wytłumaczenia i nie daje alibi
haha ha
/w swoim imieniu, to piszę, bo akurat mnie, tym razem, nie sięgło/ - spoko,
nie Ty jeden
wystarczy trochę poprzewijać i widać różnych bajkopisarzy, cyrkowców, dziwadła i cymbały...
...niekoniecznie po spożyciu, co, z drugiej strony, nie stanowi żadnego wytłumaczenia i nie daje alibi
haha ha
3447834. galik 2018-12-26 (11:23)
tak się upiłem, że nawet wczoraj...
no i wyjaśniło się - dlaczego bananiki były itd itd
a potem byli inni artyści - "popierający" Cię arcy - piszący na kogoś "kapo" i dalsze innych "produkcje"
i jest, jak jest
narka, powo
tak się upiłem, że nawet wczoraj...
no i wyjaśniło się - dlaczego bananiki były itd itd
a potem byli inni artyści - "popierający" Cię arcy - piszący na kogoś "kapo" i dalsze innych "produkcje"
i jest, jak jest
narka, powo
robal nie rób ze mnie pijaka,to przty święcie mi się zdażyło,a nigdy nie było tak żebym nie zatypował,ale teraz tak,no trudno,przegięłe,ale się poprawię
Góralska zabawa - Soul Group - Zespół na wesele - to na rozruszanie tej stronki,bo widzę że każdy skacowany
a jeszcze link, ale ze mnie przypał{{ok}
https://www.youtube.com/watch?v=tyaaJ2jQN1g
pier se piwo i siedze
Co zrobić z szerszeniem gdy go zobaczysz
Przede wszystkim nie panikować. Szerszenie atakują, kiedy czują, że zagrożone jest ich gniazdo. Jeden owad, jeśli nie jesteśmy uczuleni na składniki jego jadu, jest dla nas niegroźny.
Przede wszystkim nie panikować. Szerszenie atakują, kiedy czują, że zagrożone jest ich gniazdo. Jeden owad, jeśli nie jesteśmy uczuleni na składniki jego jadu, jest dla nas niegroźny.
No Święty w tym roku poszalał..
Wędki, kołowrotki, plecionki, waga, przynęt w cholerę.. Wędkarski sklep mogę otworzyć haha.. No ale żeby nie tak bez tradycji to kapcie i skarpetki też się znaleźć musiały..
Wędki, kołowrotki, plecionki, waga, przynęt w cholerę.. Wędkarski sklep mogę otworzyć haha.. No ale żeby nie tak bez tradycji to kapcie i skarpetki też się znaleźć musiały..
Trzeba z lokalizować gniazdo i szczaskac jaja
Tylko gdzie Sebastian może mieć gniazdo
Tylko gdzie Sebastian może mieć gniazdo
Dziś w nocy na żeraniu spalił się barak a w nim spaliło się 6 osób.
To są tragedie.
To są tragedie.
posłuchaj tego szerszeń,poprawi ci się chumor
posłuchaj tego szerszeń,poprawi ci się chumor
Szerszen dziekuje
witam wszystkich na czacie a w szczegulnosci Galika i szerszenia
3 447 859. ja nie dostałem nic ,ale nie placze z tego powodu umnie to jest normalka juz standardowo zdazyłem sie do tego juz przyzwyczajic ze wszyscy mnie maja gdzies w powazaniu, ale co tam u was słychac? jak wam mijaja swieta? zadawoleni jestescie z prezentów, i ze swiat?
Arczi podaj mi na @ adres bo spotkałem Mikołaja i dał mi dla Ciebie prezent ale nie zdążył zostawić adresu.
A to że dostaniesz go z opóźnieniem to nic nie szkodzi. Najważniejsze że dostaniesz
Arczi głowa do góry
Po co Ci są potrzebne kolejne pary skarpetek
Lepszym prezentem jest to ze się obudziłeś i kolejny dzień przed Tobą
Po co Ci są potrzebne kolejne pary skarpetek
Lepszym prezentem jest to ze się obudziłeś i kolejny dzień przed Tobą
3 447 893 umnie swieta jak co roku nuda jak diabli, oczywiscie wigilia jak wigilia u kazdego , atmosfera rodzinna do bani, kiedys bylo o wiele lepiej gdy byłem jeszcze małym chlopcem, poniewaz zawsze co roku wyjezdzałem z mama do jej siostry na swieta w opolskie tam zawsze bylo nas na wigili okolo 40 osob to byly swieta zawsze rodzinne,jak pamietam z latami to sie pomału konczylo coraz mniej osob juz spedzało te swieta razem,czesc osob juz przeszlona druga strone wiecznosci, czesc została ale tez pozakladali swoje rodzinkii powujezdzali z kraju, ,i o bliskich juz nie pamietaja, bo maja juz swoje rodziny, czyli wkradla sie tzw rutyna, kazdy sobie orze jak moze
Szerszen może być zły... Moj znajomy sam chciał ściągnąć gniazdozapadł w spiaczke
ciepło prognoza na 25 dni, listopad jako-tako sie sprawdził,chyba trochę luty przymrozi
https://pogoda.interia.pl/prognoza-dlugoterminowa-warszawa,cId,36917
galik powiem tak moje obecne swieta teraz sa do bani, tylko poprzez jedna osobe , powiem tak zakochałem sie w pewnej niewiascie bez opamietania , ona co prawde o tym nie wie i juz sie nie do wie, odemnie napewno,tego jest niestety odemnie mlodsza o 20lat przeszlo ale to juz historia jest, dziewczyna duzo w zyciu swoim tez przeszla, ostatnio kilka tragedji rodzinnych, w tym roku zmarli jej rodzice jedno po 2 w odsteoie kilku dni, dziewczyna została sama wmiedzy czasie zostawil ja tez i chlopak, chciałem byc dla niej kims kogo mogla by pokochac z kim mogla by dzielic troski swe i smutki, niestety panienka tak latała az sobie wylatała jakiegos przydupasa innego , ale coz kolejny zawod milosny umnie, , kiedys byłem o wiele szczesliwszy niz teraz, jestem od jakiegos czasu, powiem szczerze nic mnie nie cieszy juz, nic a nic, wszystko co robie to juz zwykla rutyna jest , niemam szczescia ani w milosci ani w niczym innym , i naprawde nic mnie juz nie cieszy,kiedys bylo o wiele lepiej czlowiek byl mlody przystojny a teraz co zostało pustka pustka w sercu,chorony rozne itd, poprostu szkoda gadac,
Arczi to smutne co piszesz,ale jedyna osoba która może to zmienić na lepsze
Jestes TY
I zamiast użalać się nad sobą , wejs życie za lejce i wio do przodu
Jestes TY
I zamiast użalać się nad sobą , wejs życie za lejce i wio do przodu
kiedys ta stronka byla tylko do typowania a teraz szkoda gadac pasko zrob z tym porzadek albo skasuj ta stronke bo tych wywodow roznych czytac sie nie chce
no tak
7,15,16,17,18
nic nie folgujesz nawet w święta nawijasz na maksa ,, moze masz racje
nawet nic nie mozna wygrac na domiar tego tylko same ochlapy wpadaja raz na jakis czas ,nmo ale coz zyje sie dalej , jakos bo cos trzeba onic nie, gram w tego lotka i powiem wam ze to moja jedyna jest rozrywka, taka, ta gra, nie chodze po balanagach bo mnie na to nie sie odwrocili , stac jest, nie pije alkocholi, nie pale swinstw, to i koledzy tez i odwrocili, bo poco ktos taki komus kto nie nadaje na tych samych falach co oni,kiedys bylo inaczej,i teraz jest inaczej,kiedys ludzie sie wiecej ze soba spotykali, bardziej sie lubili i kochali, bylo jakos skromniej, ale przytulniej i rodzinniej , teraz jest zwykla rutyna, pogon za pieniadzem ,nikt niema czasu dla nikogo, wszyscy wszystkich maja głeboko w powarzaniu, nawet w swieta z automatu dostajesz zyczenia wklepywane na wiadomosci na priv , nikt juz nie ssklada tych zyczen tak prosto z serca , zobaczcie co sie dzieje na faceboku np, ja ostatnio kontakt z rodzina to mam tylkoprzez faceboka, pomimo ze mam bardzo duza rodzine, w polsce i za granica, kiedys sie wszyscy spotykali razem przy stole teraz jedynie przez facebokaod to jest postep techniczny, nie ja sie nie uzalam nad soba wcale , poprostu straciłem juz na dzieje na cos kolwiek lepszego ,ma jakakolwiek zmiane, nieraz mam taka ochote polozyc sie spac i juz wiecej i nie wstac wiecej, tak mam tego zycia juz dosc, co bym sie nie chwycil czegos, to wszystko sie nie udaje, wszystko sue krzani, naprawde uwierzcie mi nic mnie juz nie cieszy jak kiedys, czuje sie nie tylko samotny ale i opuszczony, niekochany przez nikogo tez, a to jest najgorsze niestety,
kużwa znowu nie zdążyłem typnąć,Pasko czemu nie można do 14 -stej typować?
Dopisano wyniki Multi Multi
01,05,07,11,19,21,27,35,41,45,46,48,53,57,60,62,69,71,73,78
Plusem jest liczba: 71
01,05,07,11,19,21,27,35,41,45,46,48,53,57,60,62,69,71,73,78
Plusem jest liczba: 71
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 11338 zestawów od 1497 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 8 898 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 17 364 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- opolanin2 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- krolowamonet - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 380 zł = 25,33 x koszt gry
- SuperLelo - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 168 zł = 11,20 x koszt gry
- mmalg - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 88 zł = 8,80 x koszt gry
- haze19 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 418 zł = 8,36 x koszt gry
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 2196511
Wylosowany numer to: 2196511
Typowania Super Szansy
wladko wytypował(a) 1111111 - wygrana 10 złNOSFERATU wytypował(a) 5231711 - wygrana 10 zł
gawes22 wytypował(a) 3142111 - wygrana 10 zł
Netoperek123 wytypował(a) 5432111 - wygrana 10 zł
czecho1 wytypował(a) 1307511 - wygrana 100 zł
jarekvolvo wytypował(a) 7991311 - wygrana 10 zł
Nikka wytypował(a) 0811611 - wygrana 10 zł
BrandImage wytypował(a) 4270411 - wygrana 10 zł
dusia wytypował(a) 1603211 - wygrana 10 zł
stoneczka wytypował(a) 1111111 - wygrana 10 zł
3 447 914. jacun dzieki za te mile słowa uwiez mi ze wiele razy juz to robiłem ale nadal jest jak jest i zero postepu , najgorsze jest to cos jak zakochasz sie w kims nieodpowiednim, a ktos cie np olewa po całoscii wszystko cie wkolo wkurza i nie wiesz co masz ze soba zrobic, i wiesz ze co bys nie zrobil w tej sprawie to i tak wszystko bedzie na nie, najgorsze jest to kiedy widzisz ze nikt cie nie akceptuje, nikt sie z toba nie uklada i wszystko jest do nani, najgorsza jest samotnosc nie zycze tego nikomu co ja nieraz przechodze i czego doswiadczamm bo to naprawde jest złe, ja sie niepoddaje walcze z tym nadal, i sie niepoddaje , czekam na słonce po tzw burzy uczuc, mam nadzieje ze kiedys jeszcze sie domnie i szczescie usmiechnie i moze i ja bede jeszcze szczesliwy, narazie nie czuje zadnego szczescia, umnie panuje caly czas tzw zmrok w zyciu, i to jest najgorsze, czekam na słonce
Dopisano wyniki Kaskady - 01,05,06,10,11,12,13,14,18,20,21,22
Arczi to co napisałeś to prawda ,jest tak w większości rodzin w mojej tez.Ale czy to jest powód by się użalać ?
Nie!!!
Trzeba zakasać rękawy i iść do przodu
Nie patrzeć na innych,robic swoje
I tyle
Nie!!!
Trzeba zakasać rękawy i iść do przodu
Nie patrzeć na innych,robic swoje
I tyle
3 447 926. spokojnie ja tez niezatypowałem nic na dzisiaj bo niezdazyłem przed czasem blokowania typowania