Wpisy 3 446 080 – 3 446 179
24 grudnia 2018 14:58 → 24 grudnia 2018 20:04, 100 wpisów
Co kolejki w sklepiku 12 osób przedemna i każdy pukony za 10 zł za 50 za 400 ja za 20zl na te dni wolne dziś jutro wysłałem dziadek w keno jakoś 60 parę złotych wybierał puścił 4 lotto
Teraz obiadek kawka jakiś film w łóżeczku cudne lenistwo zasluzone
Przypomniałam sobie siedząc w wanie o starym przysłowiu
Kto w Wigilię kompie się w miedzi ten nie siedzi w biedzi
polecam kąpiel z bilonem
Kto w Wigilię kompie się w miedzi ten nie siedzi w biedzi
polecam kąpiel z bilonem
mam na dziś kupon z maszyny ma multi 9/9 ale sprawdzę po losowaniu
jesli numer byl dlugo liderem przedzialu i nie wchodzil a zmienil sie lider to teraz wejdzie zalegly, tak bylo z 1 nowym liderem a wszedl 4
Wigilia to nie jest czas, gdy jest prezentów moc Wigilia to nie jest czas, gdy potraw sto na stole Wigilia to przepiękny czas, Bożonarodzeniowy czas, Gdy siedzimy wszyscy w kole, i MAMY bliskich przy stole.
Pare lat temu może z 4 koleś nakupil szampany po to by że swoją w sylwka się kąpać
tak samo z 14 nowy lider a wchodzi 15, super zasada super kasa
Teraz:
najcieplejsze miejsce i najzimniejsze w Europie.
Hiszpania: +18.
Pod Uralem: -36. Klimat się... ociepla.
najcieplejsze miejsce i najzimniejsze w Europie.
Hiszpania: +18.
Pod Uralem: -36. Klimat się... ociepla.
zmykam suszyć włosy na głowie
i stół przygotowywać
Wraz z nadchodzącymi Świętami Narodzenia Pańskiego składam Ci najserdeczniejsze życzenia pokoju, Bożej Radości i Miłości w tym szczególnym czasie. Wierzę, że Nowonarodzone Dzieciątko pobłogosławi Tobie i Twojej Rodzinie w Nowym Roku. Niech w każdym dniu dane Ci będzie odnaleźć Boga, a wraz z nią szczęście.
i stół przygotowywać
Wraz z nadchodzącymi Świętami Narodzenia Pańskiego składam Ci najserdeczniejsze życzenia pokoju, Bożej Radości i Miłości w tym szczególnym czasie. Wierzę, że Nowonarodzone Dzieciątko pobłogosławi Tobie i Twojej Rodzinie w Nowym Roku. Niech w każdym dniu dane Ci będzie odnaleźć Boga, a wraz z nią szczęście.
Krasna te zimy teraz to nie zimy nie to co kiedyś lara 80 te 70 te śnieg po pachy - 30cale 3 miechy to było to a teraz - 1 i już opatuleni po uszy
Mega 2 rumy 4 whyski 6 zubrowki 4 krupnika 2 absolwenty 1 koniak 4 wina Carlo rosi 2x brendy 1 likier szampan wychodzi 27 jak nic podstawa na stole
To prawda Gryks,jest minus 2 a ludzie opatuleni jak Eskimosi
Zastanawiam w czym oni będą chodzić jak będzie minus 20
Zastanawiam w czym oni będą chodzić jak będzie minus 20
Jacun ciężko będzie nazwać wtedy chodzeniem jak wszystko na siebie wloza
No... Koniec promo na 9 liczbwięc trza grac na 4 liczby 4 lisów maszynajak busa będzie gdzieś czynna w swieta
przypomnialo mi się jak byłem bajtkiem na choince dziadkowie dawali świece zapalali jak już wszyscy byli kolacyja wszyscy jedza a tu coś tufi a tu choinka się pali może był to rok 1980
magia świąt zaczyna działać, że się wraca do wspomnień z dzieciństwa...
fajne te wspomnienia
za niedługo 1-sza * pojawi się na niebie...
też uciekam
7/10 z mojej prawie nowej statystyki to juz 50-ta 7/n10
a jeszcze mam zamiar podwyzszyc ratio
np. 5/5 juz jest 30
a jeszcze mam zamiar podwyzszyc ratio
np. 5/5 juz jest 30
3 446 107
Wesołych Swiat
No ja pamiętam jak kuzyn w zwara się zrobiła na lampkach i też dym był... Te przewody tak paskudnie postykane, moje wczoraj lutowalem
Ja juz półtorej godziny po wigili
Wszystkim zdrowych i pogodnych świat Bożego narodzenia
A tym którzy nie obchodzą
Życzę miłego i spokojnego wieczoru
A tym którzy nie obchodzą
Życzę miłego i spokojnego wieczoru
2 tyg. temu napisałem @ SebastianowiM że daję Jemu na czacie spokój!!! to mój
ni mniejszym oświadczam TO na czacie
ni mniejszym oświadczam TO na czacie
Zb wracaj od sąsiadki muszę ci coś powiedzieć
17 nie oznacza tylko + ale też zbłąkanego wędrowca...
Miłego wieczora
3 446 165.
3 446 165.
2 zeta to też wygrana...