Wpisy 3 446 065 – 3 446 164
24 grudnia 2018 14:49 → 24 grudnia 2018 17:32, 100 wpisów
7,17,77 to liczby doskonałe, prawie tak jak 6,16,66
plus 36 nie poszedl na 63 ale spadl na 62 kazdy to wiedzial nie
ktoś się rodzi 25-tego i ktoś umiera...+ 7,17,77
Wesołych Świąt...
Co kolejki w sklepiku 12 osób przedemna i każdy pukony za 10 zł za 50 za 400 ja za 20zl na te dni wolne dziś jutro wysłałem dziadek w keno jakoś 60 parę złotych wybierał puścił 4 lotto
Teraz obiadek kawka jakiś film w łóżeczku cudne lenistwo zasluzone
Przypomniałam sobie siedząc w wanie o starym przysłowiu
Kto w Wigilię kompie się w miedzi ten nie siedzi w biedzi
polecam kąpiel z bilonem
Kto w Wigilię kompie się w miedzi ten nie siedzi w biedzi
polecam kąpiel z bilonem
mam na dziś kupon z maszyny ma multi 9/9 ale sprawdzę po losowaniu
jesli numer byl dlugo liderem przedzialu i nie wchodzil a zmienil sie lider to teraz wejdzie zalegly, tak bylo z 1 nowym liderem a wszedl 4
Wigilia to nie jest czas, gdy jest prezentów moc Wigilia to nie jest czas, gdy potraw sto na stole Wigilia to przepiękny czas, Bożonarodzeniowy czas, Gdy siedzimy wszyscy w kole, i MAMY bliskich przy stole.
Pare lat temu może z 4 koleś nakupil szampany po to by że swoją w sylwka się kąpać
tak samo z 14 nowy lider a wchodzi 15, super zasada super kasa
Teraz:
najcieplejsze miejsce i najzimniejsze w Europie.
Hiszpania: +18.
Pod Uralem: -36. Klimat się... ociepla.
najcieplejsze miejsce i najzimniejsze w Europie.
Hiszpania: +18.
Pod Uralem: -36. Klimat się... ociepla.
zmykam suszyć włosy na głowie
i stół przygotowywać
Wraz z nadchodzącymi Świętami Narodzenia Pańskiego składam Ci najserdeczniejsze życzenia pokoju, Bożej Radości i Miłości w tym szczególnym czasie. Wierzę, że Nowonarodzone Dzieciątko pobłogosławi Tobie i Twojej Rodzinie w Nowym Roku. Niech w każdym dniu dane Ci będzie odnaleźć Boga, a wraz z nią szczęście.
i stół przygotowywać
Wraz z nadchodzącymi Świętami Narodzenia Pańskiego składam Ci najserdeczniejsze życzenia pokoju, Bożej Radości i Miłości w tym szczególnym czasie. Wierzę, że Nowonarodzone Dzieciątko pobłogosławi Tobie i Twojej Rodzinie w Nowym Roku. Niech w każdym dniu dane Ci będzie odnaleźć Boga, a wraz z nią szczęście.
Krasna te zimy teraz to nie zimy nie to co kiedyś lara 80 te 70 te śnieg po pachy - 30cale 3 miechy to było to a teraz - 1 i już opatuleni po uszy
Mega 2 rumy 4 whyski 6 zubrowki 4 krupnika 2 absolwenty 1 koniak 4 wina Carlo rosi 2x brendy 1 likier szampan wychodzi 27 jak nic podstawa na stole
To prawda Gryks,jest minus 2 a ludzie opatuleni jak Eskimosi
Zastanawiam w czym oni będą chodzić jak będzie minus 20
Zastanawiam w czym oni będą chodzić jak będzie minus 20
Jacun ciężko będzie nazwać wtedy chodzeniem jak wszystko na siebie wloza
No... Koniec promo na 9 liczbwięc trza grac na 4 liczby 4 lisów maszynajak busa będzie gdzieś czynna w swieta
przypomnialo mi się jak byłem bajtkiem na choince dziadkowie dawali świece zapalali jak już wszyscy byli kolacyja wszyscy jedza a tu coś tufi a tu choinka się pali może był to rok 1980
magia świąt zaczyna działać, że się wraca do wspomnień z dzieciństwa...
fajne te wspomnienia
za niedługo 1-sza * pojawi się na niebie...
też uciekam
7/10 z mojej prawie nowej statystyki to juz 50-ta 7/n10
a jeszcze mam zamiar podwyzszyc ratio
np. 5/5 juz jest 30
a jeszcze mam zamiar podwyzszyc ratio
np. 5/5 juz jest 30
3 446 107
Wesołych Swiat
No ja pamiętam jak kuzyn w zwara się zrobiła na lampkach i też dym był... Te przewody tak paskudnie postykane, moje wczoraj lutowalem
Ja juz półtorej godziny po wigili