Wpisy 3 443 099 – 3 443 198
19 grudnia 2018 18:32 → 19 grudnia 2018 21:41, 100 wpisów
Megazakrywajac zdrapke pokazujesz że nie jesteś uczciwykto ci zabierze ewentualną nagrodę?
R36- u jolki nie było jeszcze takiego przypadku, by ktoś kto kupi całą pakę np.mp za 250zł, otrzymał tylko np 70zł zwrotu zamiast obiecanego min.120zł
Często są klienci co drapią paczkami kalendarz, premię777, xxl i mp i o domniemanym ujęciu jakiejś kwoty nie ma mowy- ale jak miałeś taki przypadek to ja bym w TS taką pakę reklamował; choć z drugiej strony- np.kwoty gwarantowanych zwrotów w zdrapkach nie są przez TS ujawniane
Często są klienci co drapią paczkami kalendarz, premię777, xxl i mp i o domniemanym ujęciu jakiejś kwoty nie ma mowy- ale jak miałeś taki przypadek to ja bym w TS taką pakę reklamował; choć z drugiej strony- np.kwoty gwarantowanych zwrotów w zdrapkach nie są przez TS ujawniane
Skaner ci nie pomoże, pod rząd może być 10-11losów pustych (oprócz wielkiej zdrapki)
może pomoże żelazko ? tylko trzeba dobrze temperaturę nastawić i z dobrej strony pocisnąć
drapek, no właśnie - to nie były absolutnie całe paki, to pewnie było z takiej serii, jak w ...107
jak za drapke dac 20 zl to lepiej wyslac 2-3 numery 8 stawek
128-432 do raczki
128-432 do raczki
Gryksio jestem
gdzie leziesz
Żona zabladzila
nie to
Do roboty??
Byłam w sklepie
Ty cholero już byłeś
Zonka ci mogła kupic
Ja piję monte santi naleciało mnie dzis
Jutro po hujankę
Kupiłam sobie dziś płaszczyk i buty na sylwestra
Gryksio ty nie dzisiejszy
Nie kum kum
Santi to wino a hu...to zielone co się stroii
ja hm wczorajszy zebym byl ropucha no zaba to moze i bym kum a ja zwyczajnie nie paniemaju
Tak gdzie rok temu fajnie byli, więcej nas idzie
Było...
Kieckę mam jak rzymianka zwiewną piękna
A ty gdzie na bal??? Bo chyba nie doma
zbigniew jak to przeczyta to caly wieczor cala noc nie bedzie o niczym pisal tylko i zwiewnej rzymiance
No i komentował moje lata i wygląd
musze sie przed pusciem upic bo jak maja mi disco polo puszczac to na trzezwo nie zniose
Gryksio wyrażaj sie
U mnie nie ma disco polo, ale też sołtys organizuje, pani Hojarska, jarzysz z sejmu???
Była posłanka jakie mam wtyki
Gryksio to tak tancujesz czy jesz???
Nara
rok temu koledze wesele rozkrecilem bo stypa dawalo nie ma ze 4 litery na siedzenia 4 litery maja sie ruszac paaaaaaaa
Zb podglądacz
Gryksio ty jak ja
Tak
Ni ma siedzenia. Pierwsza na parkiecie
Albo Idę na tańce albo siedzę w domu
Gryks widziałem w realu Islandorca dziś
Oj będzie komentarz...
Wkleilam z wesela
Co wiedział z km gada
Co by...
Z którego roku
Zb ha ha aktualne calkiem
Kij ci w oko
Lecę pracować 2 zmiana
Cześć, co robicie?
Aaa widzę jecie- pewnie morlińska 93% mięsa /momu
Aaa widzę jecie- pewnie morlińska 93% mięsa /momu
Drapek jak robiłeś w Animexie w Dębicy to pozdrawiam a nazywała się Woźny Mistrzyni Vu Dang
W Strasburgu nie było żadnego zamachu, posłuchajcie
https://youtu.be/OvGrEUJZu18
https://youtu.be/OvGrEUJZu18
9,12,15,17,20,28,29,37,42 w Mini bez szans.
8,13,16,21,31,36,41,40
Forsami, ja nie z dębicy-ale czytałem na czacie wasze eposy o animexie
I mam takie pytanko- za dw.pkp w dębicy były kiedyś zakłady mięsne i sklep firmowy- czy one są jeszcze do dziś?- zdaje się że koło nich dawno temu trolejbus kursował, może nawet z samej róży
I mam takie pytanko- za dw.pkp w dębicy były kiedyś zakłady mięsne i sklep firmowy- czy one są jeszcze do dziś?- zdaje się że koło nich dawno temu trolejbus kursował, może nawet z samej róży
Mini 1 systemem 7
Moj bilans tego roku to 7/9 w mm i 4/5 mini- i parę wygranych poniżej 200zł
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102