Wpisy 3 443 068 – 3 443 167
19 grudnia 2018 18:07 → 19 grudnia 2018 19:43, 100 wpisów
drapek, pamiętasz deki'ego ? trochę utarł mi nosa - ostatnio wturlało mu się nieźle na skromnej staweczce, ale i tak pozostaję przy swoim - wolę dwa różne zakłady niż stawka i .
graja ludzie babka przy mnie brala zdrapke 20zl , pierwszy milion
moze se wezme tego paczke 3 na 15 wygrywa napewno
moze se wezme tego paczke 3 na 15 wygrywa napewno
Dziś kupiłem 4nowe zdrapki po 20zł- na czysto zarobiłem 40zł- z czego straciłem 21 na mm i inne zdrapki- resztę mam na multimedialne na 9liczb
po dwie dychy drapiesz ? no fiu fiuuuuu
a, ja - jak poprzednie promo "wykorzystywałem' - tej dziękuję - wolę wysłać skromną ósemkę
a, ja - jak poprzednie promo "wykorzystywałem' - tej dziękuję - wolę wysłać skromną ósemkę
R36 widziałem kiedyś u korna 5/9 i 6/9 dekiego z jakąś stawką, a teraz coś większego mu wpadło?
zobacz moje 200 zl w zdrapce wyczute wahadlem , osobisty rekord
Ja zdrapki za 2dychy do dziś nie drapałem z 1,5roku- wczoraj sprzedała 8 z paki i tylko 1*20 było, więc moja chciwość zwyciężyła- w pozostałych 7losach musiało być min.120zł- więc ryzykowałem
Janusz gratki- widziałem jakiś czas temu, kiedyś w mp miałem 500zł, ale to ze 3l temu, w tej edycji 1*100, generalnie kupuje tylko krzyżówkę po 3 i 5 i te linie; resztę losów b.rzadko
calkiem inaczej sie drapie paczke jak na otwarcie znajdujesz stowke, mozna z 10 drapnac w ciemno
ale ja mimo ze bylem na plusie 170 zl nie drapalem paczki juz dalej
gg spoko mając pewną wiedzę można podjąć ryzyko
zerknij tam, w skany, jakiś czas temu...
zerknij tam, w skany, jakiś czas temu...
moze wezme na swieta paczke swiateczny kalendarz albo cos nowego ale chcialbym zeby multi za to placil
zamiast kupowac za 150 zl, wystarczylo ze bym to dal na multi i w tym dniu mialbym 1100 bez drapania
Janusz, w zdrapkach są nagrody losowe i gwarantowane- przejrzyj na forum świat zdrapek- to się dowiesz więcej
200 w mp jest nagrodą losową i w takiej paczce nie ma szans np.na główną nagrodę jednocześnie
200 w mp jest nagrodą losową i w takiej paczce nie ma szans np.na główną nagrodę jednocześnie
nie chcialem zeby mnie namierzyli , wazne ze zdrapka 24 w paczce
A wiesz drapek - z kolei ja spotkałem się z paczką prawie całą z pustaków i odwrotnie - w jednej prawie wszystkie były z kasą - trochę dziwne nie ?
Nie ma sensu zasłaniać numerków zdrapki- kolektor musiał by mieć i rewers zdrapki by ją mógł wypłacić
A konsekwencje takiego czynu byłyby chyba przykre dla kolektora
A konsekwencje takiego czynu byłyby chyba przykre dla kolektora
tu chodzi o to ze ja te paczki mam do dyspozycji i oddaje pelne kiedy chce a kiedy chce to se drapie
Dzisiaj gracz kupił 10 zdrapek po 30 zł, zapłacił karta. Drapal na miejscu. Wszystkie wylądowały w koszu.
Megazakrywajac zdrapke pokazujesz że nie jesteś uczciwykto ci zabierze ewentualną nagrodę?
R36- u jolki nie było jeszcze takiego przypadku, by ktoś kto kupi całą pakę np.mp za 250zł, otrzymał tylko np 70zł zwrotu zamiast obiecanego min.120zł
Często są klienci co drapią paczkami kalendarz, premię777, xxl i mp i o domniemanym ujęciu jakiejś kwoty nie ma mowy- ale jak miałeś taki przypadek to ja bym w TS taką pakę reklamował; choć z drugiej strony- np.kwoty gwarantowanych zwrotów w zdrapkach nie są przez TS ujawniane
Często są klienci co drapią paczkami kalendarz, premię777, xxl i mp i o domniemanym ujęciu jakiejś kwoty nie ma mowy- ale jak miałeś taki przypadek to ja bym w TS taką pakę reklamował; choć z drugiej strony- np.kwoty gwarantowanych zwrotów w zdrapkach nie są przez TS ujawniane
Skaner ci nie pomoże, pod rząd może być 10-11losów pustych (oprócz wielkiej zdrapki)
może pomoże żelazko ? tylko trzeba dobrze temperaturę nastawić i z dobrej strony pocisnąć
drapek, no właśnie - to nie były absolutnie całe paki, to pewnie było z takiej serii, jak w ...107
jak za drapke dac 20 zl to lepiej wyslac 2-3 numery 8 stawek
128-432 do raczki
128-432 do raczki
Gryksio jestem
gdzie leziesz
Żona zabladzila
nie to
Do roboty??
Byłam w sklepie
Ty cholero już byłeś
Zonka ci mogła kupic
Ja piję monte santi naleciało mnie dzis
Jutro po hujankę
Kupiłam sobie dziś płaszczyk i buty na sylwestra
Gryksio ty nie dzisiejszy
Nie kum kum
Santi to wino a hu...to zielone co się stroii
ja hm wczorajszy zebym byl ropucha no zaba to moze i bym kum a ja zwyczajnie nie paniemaju
Tak gdzie rok temu fajnie byli, więcej nas idzie
Było...
Kieckę mam jak rzymianka zwiewną piękna
A ty gdzie na bal??? Bo chyba nie doma
zbigniew jak to przeczyta to caly wieczor cala noc nie bedzie o niczym pisal tylko i zwiewnej rzymiance
No i komentował moje lata i wygląd
musze sie przed pusciem upic bo jak maja mi disco polo puszczac to na trzezwo nie zniose
Gryksio wyrażaj sie
U mnie nie ma disco polo, ale też sołtys organizuje, pani Hojarska, jarzysz z sejmu???
Była posłanka jakie mam wtyki
Gryksio to tak tancujesz czy jesz???
Nara
rok temu koledze wesele rozkrecilem bo stypa dawalo nie ma ze 4 litery na siedzenia 4 litery maja sie ruszac paaaaaaaa
Zb podglądacz
Gryksio ty jak ja
Tak
Ni ma siedzenia. Pierwsza na parkiecie
Albo Idę na tańce albo siedzę w domu
Gryks widziałem w realu Islandorca dziś
Oj będzie komentarz...
Wkleilam z wesela
Co wiedział z km gada
Co by...