Wpisy 3 442 599 – 3 442 698
18 grudnia 2018 23:08 → 19 grudnia 2018 01:53, 100 wpisów
Makler jesteś
forsami mysle ze niebedzie tak zle z tym lotto niewierze w to ze eurojackpot wygryzie lotto, najpierw by musiały byc wieksze wygrane i czesciej aby padały glowne wygrane w polsce, a tu padaja sporadycznie i te wygrane i nizszego stopnia, nie vto co w lotto, mysle i uwazam ze totalizator sportowy nie zrezygnuje z lotto na rzecz eurojakpota, poniewaz za drogo by to ich kosztowało zreszta lotto jest od chyba 1957roku ostatnio zapytałem kolegi u siebie w koilekturze jak jest tu z ta gra w euro jackpot powiedział mi ze prawie nikt w to niegra ze wola w keno grac i inne gry mowia za drogi interes a trafic ciezko, jest, i za drogo sie placi za kupon kolega jest kolektorem
tak ze mysle ze lotto nie zostanie zlikwidowane bo totalizator by wiele stracil na tej grze
tak ze mysle ze lotto nie zostanie zlikwidowane bo totalizator by wiele stracil na tej grze
Makler patrzeć na jego zestawy stałe w mini jak blisko był 5/5 drugi zakład
Jeśli ktoś uważa, że ktoś gra w realu tymi liczbami, które sa na profilach, jest w błędzie.
Chodzi o mini
Islandorka zostaly ci 2H bananie
Jeszcze 2 godziny i wychodzi na wolność
Za 117 minut
Szkoda, że mnie tu nie było bo zrobiłbym wszystko aby Isia wyszła za kaucją
Napisz coś gupiego posiedzisz z nią w jednej Celi.
Zibi, musimy się dowiedzieć dokładny adres Pasko i będziemy odbijać więźniów siłom
Zibi Bardzo lubię Isię ale aż takiej bliskości nie jestem jeszcze gotów Ty Zibi wiesz , jak Isia po tylu godzinach poszczenia musi być napalona na zex ?
Już widze to motto wyryte przez Isię na skalnym kamieniu w celi....Dla fajowskich kolesi z portala Pasko Isia hazardzistka
z dopiskiem....Zamknęli mnie przed samą Wiliją bom pacła gościa liliją
Jeżeli 56 minut islandorka
Jeszcze miało być
@Skromny odrzuciłeś: 14,31,42,35 i co? Wpadły! 4/21 to słaby wynik. postaraj się bardziej odrzucać hue hue
Eniwo miałem w niedziele i w poniedziałek i nie zagrałem teraz czekam aż ta trójka wpadnie 22 23 59
Wiem, że rozbita. Teraz będzie następna i będzie się ciągnąć do Nowego Roku.
W Polsce ciężko się gra bo zimno mi bylo i w niedziele nie zagrałem a tu bec w poniedziałek nie zagrałem a tu znowu 3/3
Islandorka 40 minut i wychodzisz na wolność jak ją zabierali ludziska się śmiali chlop płakał oddać ja nie chciał
wytypować dobrą parkę 5,21 i jej nie zagrać to trzeba mieć pecha jak ja. Oczywiste oczywistości zagrać, nie omijać to będzie sukces. Nie zapominać o przebłyskach to taka rada dla mnie samej
Zbigniew a co dopiero jak zima do -20 zejdzie??? luty czeka tylko na to. niech już wprowadzą to multi na internety to będziemy grzać i typować
3 442 630.
3 442 673.
Skurczybyk, to nic innego jak coś takiego co ma cztery nogi , dwa rogi i się kurczy
3 442 677.
I pamiętaj Arczik, gdyby ktoś Ci próbował wmówić inaczej. Obraz na ścianie niczym się nie różni od nocnika bo to na ścianie i to na ścianie
Islandorka od 2 minut wolna
Zibi Ciekawe czy po Isię podjechał pod więzienie ojciec krzestny czarnym BMW
Ale, że Isia jest znana w półświatku to nie wiedziałem Już mi się Kobieta podoba
O godzinie 1 29 i 59 sekund skoczyła siedzieć
Na takim mrozie o godzinie 1.30 wypuszczają mogli by jej dać do rana
By się wyspala
A jak nią znowu zamkną za wybryki ze mną
Już nie jeden hiroł z Isią zadziroł i spoczywa sobie ładnie na dnie morza dokładnie
Idę spać... islandorka uważaj by cię na święta nie zamkli 

Majteczek