Wpisy 3 442 549 – 3 442 648
18 grudnia 2018 22:01 → 19 grudnia 2018 00:39, 100 wpisów
ja dzis w realu złapałem 3/5 w mini ponownie, ciekawe czy wpadnie mi w tym roku te 5/5 wte mini
to juz kolejna 3 w tym miesiacu
to juz kolejna 3 w tym miesiacu
dla wszystkich wygrywajacych i w szczegolnosci dla twoj kwiat, jacuna i gryksa 76
3 442 548. dusia
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 3 x EKSTRA PENSJA !
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 278 507,00 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
3 exp
forsami widziałes to w moich stałych w mini
Słyszałem taką bajkę że teraz jak jest Eurojackpot to LOTTO mają zlikwidować a szkoda tak się fajnie bujało w obłokach bo Eurojackpot to już kosmos a tam się nie wybieram...Przepowiedziała to sama Baba Wanga czyżby to nasza Zacna Wanda Co to nie chciała Niemca
Arczibalik lekceważysz zalecenia jak Cię Lubię tak masz klapsa za brak grania chyba się znasz na nartach żartach bo ja tyle lat gram a nigdy 4/5 w Mini nie miałem nie wspominając o 5/5
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 6 776 075,30 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Tak i po ptokach Baba Wanga dobrze przewidziała koniec Lotto i koniec Kumulacji
za 3 /5 w mini platne 16,90gr
forsami gram real dzis tylko 3/ chwyciłem ale kasy wygrałem normalnie szok
KUMULACJA LOTTO ROZBITA.
3/5 w mini złapałem w realu tam w stałych bylo by wiecej
3 442 564. Forsami myslałem ze za ta 3/5 w mini nie bedzie mniej niz 20zł a tu taki numer 16,90gr chwyt ponizej pasa
to w sumie dzisiaj wygrałem 19,90gr mormalnie majatek
dobra lece po wegiel do piwnicy
Arczi dzięki Totalizatorowi Sportowemu to się chociaż pośmiejemy bilety zapłacone jak do kina no wiadomo że nie za darmo bo 16,90
Trzeba się teraz przerzucić z Lotto którego upadek sama BabaWanga wróży na Albo Mini bo tanie albo Ekstra Pensja bo mało liczb bo inne gry to jakąś kiełbasę czuć tzn inna galaktyka Jak Eurojackpot. Jak ktoś niema oczu i pewnych rzeczy nie widzi to niech stanie w kolejce do transplantacji pomidorów ogórka kiszonego myślę że ludzie myślą
babcia, teściowa puka do drzwi, otwiera wnuczek
-oj,oj, to się tata ucieszy
babcia
=dlaczego ???
wnuk
- bo mówił - jeszcze babci do szczęścia brakuje
-oj,oj, to się tata ucieszy
babcia
=dlaczego ???
wnuk
- bo mówił - jeszcze babci do szczęścia brakuje
Jacunn ode mnie też miałeś gratki za 3/5 w Mini Ale Bar jest Wielki
Lotto najfajniejsza gra do likwidacji to kwestia czasu jak Twój Szczęśliwy Numerek jak Joker a co sobie myślicie czemu teraz niema kumulacji kilkunastu milionowych bo jest kaskada superszansa Eurojackpot co Wy ludzie tego nie widzicie Multi Multi 2x dziennie kaskada 2x dziennie mam wam to tłumaczyć jak dzieciom dla mnie to oczywiste dlatego gra Lotto upadnie wystarczy że ktoś zagra w eurojackpot za 12,50 mam 4 zakłady w Lotto bez plusa za 3 złote co...dalej mam wam tłumaczyć dlaczego nie ma tak dużych kumulacji w Lotto
Eeee tam!Trzeba by dopłacić
Forsami
Chyba udam się na GPWartościowych
Forsami
Chyba udam się na GPWartościowych
Forsami ja to rozumiem ,kasa ludzi rozproszyła się na inne gry. Dlatego nie ma tak częstych kumulacji
Jacunn Ty grasz jesteś na rynku że tak napiszę od kilku lat. A taki zwykły laik tego nie zrozumie że jak kupuje inne gry niż lotto to kumulacja nie rośnie Ale weź wszystkim laikom tłumacz jak mi ktoś zapłaci to się będę udzielał
Makler jesteś
forsami mysle ze niebedzie tak zle z tym lotto niewierze w to ze eurojackpot wygryzie lotto, najpierw by musiały byc wieksze wygrane i czesciej aby padały glowne wygrane w polsce, a tu padaja sporadycznie i te wygrane i nizszego stopnia, nie vto co w lotto, mysle i uwazam ze totalizator sportowy nie zrezygnuje z lotto na rzecz eurojakpota, poniewaz za drogo by to ich kosztowało zreszta lotto jest od chyba 1957roku ostatnio zapytałem kolegi u siebie w koilekturze jak jest tu z ta gra w euro jackpot powiedział mi ze prawie nikt w to niegra ze wola w keno grac i inne gry mowia za drogi interes a trafic ciezko, jest, i za drogo sie placi za kupon kolega jest kolektorem
tak ze mysle ze lotto nie zostanie zlikwidowane bo totalizator by wiele stracil na tej grze
tak ze mysle ze lotto nie zostanie zlikwidowane bo totalizator by wiele stracil na tej grze
Makler patrzeć na jego zestawy stałe w mini jak blisko był 5/5 drugi zakład
Jeśli ktoś uważa, że ktoś gra w realu tymi liczbami, które sa na profilach, jest w błędzie.
Chodzi o mini
Islandorka zostaly ci 2H bananie
Jeszcze 2 godziny i wychodzi na wolność
Za 117 minut
Szkoda, że mnie tu nie było bo zrobiłbym wszystko aby Isia wyszła za kaucją
Napisz coś gupiego posiedzisz z nią w jednej Celi.
Zibi, musimy się dowiedzieć dokładny adres Pasko i będziemy odbijać więźniów siłom
Zibi Bardzo lubię Isię ale aż takiej bliskości nie jestem jeszcze gotów Ty Zibi wiesz , jak Isia po tylu godzinach poszczenia musi być napalona na zex ?
Już widze to motto wyryte przez Isię na skalnym kamieniu w celi....Dla fajowskich kolesi z portala Pasko Isia hazardzistka
z dopiskiem....Zamknęli mnie przed samą Wiliją bom pacła gościa liliją
Jeżeli 56 minut islandorka
Jeszcze miało być
@Skromny odrzuciłeś: 14,31,42,35 i co? Wpadły! 4/21 to słaby wynik. postaraj się bardziej odrzucać hue hue