Wpisy 3 441 213 – 3 441 312
16 grudnia 2018 23:25 → 17 grudnia 2018 09:44, 100 wpisów
Arogancki-- TY FLUSTRACIE do wszystkich cos pijesz walnij se raz a porządnie w ten Twój kaczy łeb
kacze opowieści były zawsze z rana w niedziele na czarno-białym telewizorze oglądałem oj było się działo
3 441 221
3 441 218. makler 2018-12-16 (23:54)
w koncu jestesmy typerami prorokami od.......... kaczych łbów
w koncu jestesmy typerami prorokami od.......... kaczych łbów
No cóż
Jak mawiają starożytni Rosjanie:Zimno,Ciemno i nawet w mordę nie ma komu dać...
To se idę
Jak mawiają starożytni Rosjanie:Zimno,Ciemno i nawet w mordę nie ma komu dać...
To se idę
Rothschildowie przeznaczyli 65 bilionów dolarów na skorumpowanie rządów oraz likwidację oponentów
https://www.youtube.com/watch?v=tXkrCSUc7jo
ks. dr hab. Piotr Natanek - Szalony czy Przebudzony. Udostępniamy, gdzie tylko można.
https://www.youtube.com/watch?v=TEzESVEkxQ4
https://www.youtube.com/watch?v=TEzESVEkxQ4
KAŻDE państwo chrześcijańskie które POZBYŁO się mądrych Żydów - tych potencjalnych noblistów - startowało do przodu jak rakieta, zaś kraje które z inicjatywy żydów wymordowały kler - ZSRR, itd. - coraz słabiej przędły. Przykładowo, średniowieczna Hiszpania - gwałtowny rozwój nauki i techniki umożliwił odkrycie Ameryki, Niemcy które wyprzedziły CAŁY świat o wiele dziesiątków lat, Włochy - szybki rozwój nauki i gospodarki, itd.
Jeśli naprawdę nie widzisz co jest grane... i jaka jest PRAWDA... to znaczy, że na pewno zamieniłeś się z koniem na łby.
Jeśli naprawdę nie widzisz co jest grane... i jaka jest PRAWDA... to znaczy, że na pewno zamieniłeś się z koniem na łby.
Interesujące to..........
Odnośnie tego filmu
Rothschildowie przeznaczyli 65 bilionów dolarów na skorumpowanie rządów oraz likwidację oponentów
Europoseł Ashley Mote nie doczekał się odpowiedzi na stawiane pytania,po swiom wystąpieniu został oskarżony o zdefraudowanie publicznych pieniędzy,edebrano mu immunitet eurodeputowanego i skazano go na karę 9 miesięcy więzienia
Europoseł Ashley Mote nie doczekał się odpowiedzi na stawiane pytania,po swiom wystąpieniu został oskarżony o zdefraudowanie publicznych pieniędzy,edebrano mu immunitet eurodeputowanego i skazano go na karę 9 miesięcy więzienia
Był w lochy razem ze Zbigniewem g to Zbigniew go na pewno odiwiednio wytresował
Pokazał mu Kabaret, Cyrk i Rodeo na 102
Pokazał mu Kabaret, Cyrk i Rodeo na 102
Miłego dnia
Weź tego referacika arczibalika do zagrody i tam razem się pocieszajcie lovelasy tak jak polak polaka
IOIO-ty sie puknij w pustą makówke-bo tu już jesteś kolejnym wcieleniem KLONA,a ZbigniewowiQ nie dorastasz do małego palca u nogi,Osiołek z szopki ma więcej mózgu niż ty,ZASTANÓW się na sobą!!Obrażać ludzi na tym ta strona nie polega !!!!!!!!!!!!!
Zamiast Liczbami się zaimować,to obrażaniem i opowieści dziwnej treści
zibi-co jest grane?????
Wpisy powyżej
Zamiast klapsa w pupe dostał w głowe jak przyszedł na świat i skutki opłakane
Trzeba sie skupić na Liczbach bo na Karpia trzeba wygrać od TS,a na razie to same wtopy,może dziś----
W morzu Karpia niema,coraz trudniej coś trafić widać po wygranych na całą Polske te wygrane to jakaś Paranoja,max,na 6 liczb,chociaż na 3 też jakaś opcja
Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana,tak mówi przysłowie----
Wszystkim Wysokich
Ja łykam wszystko i piwo i whyski,polska kuchnia też czysta wódka!!!-
Ide luknąć w mapki
Na czacie bez zmian.
Andreas3864 po twoich wypowiedziach widać że łykasz wszystko tak jak sam o tym piszesz
Andreas3864 idź na odwyk albo jedź do odmieńca i razem się pocieszajcie będzie wam raźniej
IOIO--SEBASTIAN-przestań pisać bzdety,cały dzień tu siedzisz weż się do roboty,jak ci sie w główke zrobiło ziazia to do lekarza ---wal sie na cyce matołku,bedziesz swoje ułomności przelewał na innych żeby się podbudować------Opuść tą strone koleine wcielenie KLONA
3 441 253. jestes śmieszny koles
Arczibalik73 witaj.
Tu śmieszny jest następny gostek i razem wypisują jakieś farmazony
Tu śmieszny jest następny gostek i razem wypisują jakieś farmazony
Tak do ciebie od małego mówią dziewczyny stworzony dla pociechy innych udręki bliskich a teraz referacik o miłości z ioio vel Sebastian m idę bo tych wypocin mydlanych dwoch troli nie da się czytać tu siedzieć
3 441 252. gryks76
Ioio jesteś oslem
bede apelował o okolejnego bana dla Ciebie gosciu ale nie na 8 H a na stałe jesli bedziesz tak nadal ludzi wyzywał na czacie
Ioio jesteś oslem
bede apelował o okolejnego bana dla Ciebie gosciu ale nie na 8 H a na stałe jesli bedziesz tak nadal ludzi wyzywał na czacie
A odmienić był w lochu przez 8 h i jeszcze nie nabrał pokory. Dobrze pisałeś że jemu by się przydało minimum miesiąc kwarantanny
3 441 282. IOIO witaj
widze to i czytam IOIO on i chyba uciekli zpsychiatryka razem bo widac ze po kopóła maja chyba nierówno Gryks czyzbys miał wertepy
widze to i czytam IOIO on i chyba uciekli zpsychiatryka razem bo widac ze po kopóła maja chyba nierówno Gryks czyzbys miał wertepy
Całymi dniami pisać Farmazony bzdety,---zaimować się innymi żeby zaistnieć i podbudować padniętą psyche,wcielać się w Koleinne Klony to coś nie TAK
3 441 287.
Wazl Sebastian m pod nickiem ioio i koniec czatu normalnego do tego jego pucus się udziela z referatami dziecka jak to było gdy Sebastiana atakuja bronię go gdy on atakuje siedzę cicho czyli głowka w piach jak strus
3 441 292. nie wiem ale nato wyglada
Trza iść zasmieca Sebastian m vel ioio znowu czat odpycha ludzi o to mi ho
3 441 297. gryks76 zacznij sie leczyc koles na nogi bo na głowe juz za póżno lub zmien lekarza bo ten cie oszukuje
Odmiencu opuść ten czat i daj ludziom typować bo przeszkadzasz na maksa .
I nie nazywaj Arczibalika73 strusiem bo on jest człowiekiem.
Staraj się żyć w zgodzie z ludźmi a nie ich atakować i wyzywać
I nie nazywaj Arczibalika73 strusiem bo on jest człowiekiem.
Staraj się żyć w zgodzie z ludźmi a nie ich atakować i wyzywać
kiedys miałem dobre zdanie o koledze gryksie76 teraz niestety juz tak nie jest, a szkoda bo był z niego spoko gosc ,teraz pokazuje jaka jest osoba naprawde,.wstyd gryks wstyd tu przynosisz sobie tym klepaniem głupot tu na czacie i obrazaniem mnie ,sebastiana i innyh, Twoje docinki sa nie na miejscu i zahowujesz sie tu tak glupio jak stado pedzacych kombinerek niewiem czym Ty chcesz tu zabłysnac bo chyba nie swoja głupota co?
3 441 302. ioio nie wyzywaj go od odmienców ,pokaz mu ze jestes od niego inteligentniejszy niz on sam jest
gryks76 mam dla ciebie propozycje nie do odrzucenia leć teraz do Pasko i sie poskarż na mnie i ioio ze CI dokuczamy bo chyba to najlepiej ci wychodzi nieprawda?czytałem twoje wpisy u admina wiele razy i wiesz do jakiego wniosku doszedłem ze jestes zwykly kapuś poprostu
Ja to sobie tak myślę że na niego nie ma już lekarstwa i co ma lekarz powiedzieć?
Oszukuje go a on wierzy że jest dobrze. Ale wszystko wychodzi w kontaktach międzyludzkich.
Oszukuje go a on wierzy że jest dobrze. Ale wszystko wychodzi w kontaktach międzyludzkich.