Wpisy 3 440 914 – 3 441 013
16 grudnia 2018 16:47 → 16 grudnia 2018 20:02, 100 wpisów
3 440 887. makler ile to jeszcze razy bedziesz przytaczał i to tu małpował co?, ja to juz znam na pamiec
nie widze tu wcale zadnego ignorowania blokady admina ,poprzez sebastiana, a to ze sebastian chce tu byc jak i kazdy to chyba jest okej co?chce tu byc jak kazdy inny z nas czy to jest złe?a to ze tworzy inne jakies niby nicki to powiem Ci tylko ze dlatego to robi poniewaz jak piszecie np do admina na niego aby go zablokował to on w miedzy czasie tworzy inny nick bo chce tu byc nadal, chyba to jest zrozumiale nie? co? dlatego tak tu jest, na stronceze sebastian stwiorzył tyle nikow bo co roz ktorys nik jego jest usowany czy blokowany, moze niech sie przyznaja tu wszyscy z ilu nicków tu korzystaja na stronce,bo np ja mam tu jedem nick tylko z ktorego korzystam i wieej mi nie potrzeba, jesli zostane na nim zablokowany to mnie niema tu na stronce nie tworze tu immych nickow a widze zze wiekszosc tu pisze zwielu nikow tez, to teraz nasowa sie zasadnicze pytanie jesli wyt mozeie to dlaczego sebastian niemoze miec kilku nicków co?
nie widze tu wcale zadnego ignorowania blokady admina ,poprzez sebastiana, a to ze sebastian chce tu byc jak i kazdy to chyba jest okej co?chce tu byc jak kazdy inny z nas czy to jest złe?a to ze tworzy inne jakies niby nicki to powiem Ci tylko ze dlatego to robi poniewaz jak piszecie np do admina na niego aby go zablokował to on w miedzy czasie tworzy inny nick bo chce tu byc nadal, chyba to jest zrozumiale nie? co? dlatego tak tu jest, na stronceze sebastian stwiorzył tyle nikow bo co roz ktorys nik jego jest usowany czy blokowany, moze niech sie przyznaja tu wszyscy z ilu nicków tu korzystaja na stronce,bo np ja mam tu jedem nick tylko z ktorego korzystam i wieej mi nie potrzeba, jesli zostane na nim zablokowany to mnie niema tu na stronce nie tworze tu immych nickow a widze zze wiekszosc tu pisze zwielu nikow tez, to teraz nasowa sie zasadnicze pytanie jesli wyt mozeie to dlaczego sebastian niemoze miec kilku nicków co?
3 440 900.forsami hejkawlasnie lejemy
czasami myślę o ilości whisky wódki,wina piwa które piję !
A potem wstydzę się i myślę o przestaniu picia.
3 440 913.jacun ja wiem od czego jest ta stronka i ze tu sie powinno raczej typowac liczby, i tak poniekad i tez jest,choc w wiekszosci widze ze tez robicie tu syf zasmieajac czat jakimis glupotami, typu mecze, skoki i inne zeczy jeszcze, jesli ma to byc czat poswieony liczbom tylko i typom liczb to czego nie robicie tego? , tylko piszecie o jakichs tam inych zeczach co mnie obchodzi jakis mecz gdzies tam w swiecie i jaki jest tam wynik, co macie z tych meczów ze ktos tam cos wygra , mnie to nie interesuje, tez zupełnie, ale czytam to co piszecie i nie krytykuje tego tez to toleruje ale nie toleruje donoscielstwa typu bolkomani, ,donoszac do admina na kogos zachowujecie sie jak nasz były prezydent, w czasie stanu wojennego,czy wszyscy chcecie byc postrzegani jako ten bolek, nieobrazajac zadnego tu bolka czy lolka tez z czatu
czasami myślę o ilości whisky wódki,wina piwa które piję !
Ale przychodzą na myśl tysiące robotników którzy codziennie pracują w destylarniach,gorzelniach winiarniach i hurtowniach.
Myślę o ich pracy i środkach do życia ich rodzin.
Pamiętam również tysiące rolników którzy hodują jęczmień żyto winorośl chmiel i żyją z tych upraw oni i ich rodziny!
Tam widzę swoją odpowiedzialność i obciąża to moje społeczne sumienie.
A potem mówię sobie." nie mogę przestać pić tych wszystkich alkoholi ponieważ oni polegają na mnie!"
przeczytajcie skopiujcie i prześlijcie swoim znajomym z sumieniem społecznym!
Ale przychodzą na myśl tysiące robotników którzy codziennie pracują w destylarniach,gorzelniach winiarniach i hurtowniach.
Myślę o ich pracy i środkach do życia ich rodzin.
Pamiętam również tysiące rolników którzy hodują jęczmień żyto winorośl chmiel i żyją z tych upraw oni i ich rodziny!
Tam widzę swoją odpowiedzialność i obciąża to moje społeczne sumienie.
A potem mówię sobie." nie mogę przestać pić tych wszystkich alkoholi ponieważ oni polegają na mnie!"
przeczytajcie skopiujcie i prześlijcie swoim znajomym z sumieniem społecznym!
Pacyfikacja kopalni "Wujek" Katowice pamiętają...
dobra ja teraz przechodze do typowan liczb i jak mi sie uda to i tez i puszczenia czegos jesli zdarze jeszcze przed 18 wysłac a jak nie to nie, robmy to wszyscy co do nas nalezy a nie robmy przytyki nnym i nie szerzmy miedzy soba nie nawisci, badzmy wszyscy bracmi dla siebie a nie wrogami, wszystkim zycze wiecej tolerancji dla innych i wysokich wygranych w zyciu w róznych aspektach zycia narazie wszystkim wysokich wygranych
Nawet koksiaki są przy kopalni, chociaż nie ma za zimno...
Arczibalik73, szkoda Twojego zdrowia. Wiele dobrego zrobiłeś dla portalu. Chorzy psychicznie tego nie docenią. Masz zwolenników wśród inteligentnych Portalowiczow.Nie reaguj na psycholi.Admin też jest nie w porządku.Niektorym daje zakaz pisania na czacie na 8 godzin a inteligentnych blokuje na stałe.Az ciśnie się na usta by mu coś powiedziec.Do niego to nie dociera.Bron Panie Boże by taki osobnik sprawował funkcję w aparacie sprawiedliwości.Bylby oceniany tak jak ten mniej niż zero.Mnie ten portal jest do niczego nie potrzebny.Czat to wielkie wysypisko śmieci.
Wpadnę na losowanie...
Na koniec powiem, że na portalu jest mnóstwo dzbanow.Niektorzy mianuja się przyjaciółmi , a okazuje się, że to puste dzbany.
3 440 927.
3 440 924. dziekuje za miłe słowa pod moim adresem,
Nie pisze konkretnie, a przez ogródek. Może kapisciarze to zrozumieją.Mam głęboko w ..to co niektórzy piszą.Sebadtian ( roj) , nie reaguj na idiotyczne wpisy.
Myślę że te liczby muszę jeszcze przefiltrowac ale na dziś mogą być jako sprawdzian
teraz gramy tylko w mini tak jak mowisz IOIO i tylko w to wygrywamy
A ja przeglądam tabelki mojei dochodzę do wniosku że ten co dobrze typuje trojkinie powinien grać na promocje
Dlaczego?
To proste grając na 3 liczby 3/3 5dyszek z ochlapem ale 2/3 2 zlnatomiast by 42 zł trafić grając na 9 liczb to trza trafić 6/9 co jest trudne... Ok będą płacić 84 zł ale nie ma czym się podniecac
Dlaczego?
To proste grając na 3 liczby 3/3 5dyszek z ochlapem ale 2/3 2 zlnatomiast by 42 zł trafić grając na 9 liczb to trza trafić 6/9 co jest trudne... Ok będą płacić 84 zł ale nie ma czym się podniecac
Arczialik73 powinniśmy może razem stworzyć system na 12 liczb i puścić to na 10 losowań. Co ty na to ?
Gwoli wyjaśnienia co do nazwy mojego Nicku, otóż jakiś bilde skojarzył to z kolorem stronki.Pochodzi on od przezwiska " małpa zielona".Kolega tak się zwracal po przyjacielski do swojego znajomego. Nikogo nie powinna interesować nazwa Nicku.Bwdzie kolejny Nick "niedlaidiotow".
Jak wygramy 5 w mini to będzie przykład dla innych że warto grać zespołowo
Malpazoelona masz rację tylko proszę cię nie kłóć się z Forsami ok ?
Podałem znajomemu 5 liczb na Mini.Oczywiscie nie wysłał, a ja miałem 5/6.
3 440 940dobre i to mi sie podoba takie wyjasnieniei to jest to
Wszystkie trafne liczby pochodziły z kilku zakładów na chybił trafił.Z każdego po pierwszej i ostatniej liczbie, skrwslilem 6 , padło 5
3 440 939. uwazam ze powinnismy grac zespolowo wszyscy razem,to prawda jest,: co zas chodzi IOIO do systemu az na 12 skreslen to czy masz kase aby cos takie puscic? bo ja nie mam, a ryzykowac tak to az bymm tak nie chiał bo totek to nie wszystko jest jeszcze,i mozna wiele stracic,lepiej grac na mniej liczb i trafic mniej lub cos wogole ale nieodzucam tej propozycji wspolnej gry
Ja się nie kłóce z Forsami, choć go znam.On nie wie z kim pisze.Po co kazał mi żreć sieczke? To on zaczepial.A teraz ostatnie slowo:
3 440 947. pogudzcie sie i zostancie bracmi inaczej kolegami prawdziwymi
Mijamy się na ulicy, a on nie wie z kim pisze.
Hmmm? Brat, brata w
3 440 949. to zaczep go na ulicy, porozmawiaj szczerze zapros na piwoko mozei zacznijcie razem moze sie dogadywac a nie sprzeczac o byle co?
3 440 956.
3 440 952.
3 440 953 tak trzymajcie
3 440 953 tak trzymajcie
Forsami ostatnio jest nerwowy to fakt ale trzeba trochę zrozumienia i będzie zgoda
3 440 961a lez mnie kolego tym wpisem rozbawił a co to sebastian to jest jakac zecz abym go wziol sobie i z nim atmosfere gdzies robil? co? j a niemusze nigdzie isc mi tu jest dobrze i atmosfera tutaj tez jest spoko jak niema ludzi ktorzy patrza jak tu komu tylko dogryzc
3 440 962. IOIO forsami to jest spoko gosc ja go lubie tak jak i Ciebie i mtu jeszcze pare osob, z czatu ktore sa madre i nieszukaja zaczepek a typuja liczby, dla tych osob, a to ze forsami sie moze i troche denerwuje to chyba normalne a TYIOIO nie denerwował bys sie jesli bys wiedział ze nastepny do wygranej jestes TY?
Małpa zielona jak nie lubisz płyty pt Lotto kumulacja 7 Milionów to zmień wykonawce a wulgaryzmów mi nie pisz Na moim KG. moja KG jest zawsze orwarta przecież wiem że masz starus VIP a a jak Ci coś nie pasuje to nadajesz z innego konta tobie się wydaje ze tyś mądry a kto inny nie
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
3 440 976. tylko traf
dzis gramy tylko na sucho umnie
3 440 978.daj Ci Bóg obys trafił
ja dzis nie zdazyłem isc wysłac mini ale to nic dzis odpoczynek a jutro zaczynam juz gre z pwrotem przygode z mini lotkiem, bo niemozna codziennie wygrywac nie?
Arczi ktoś by mógł zapytać a co to buk buk to takie drzewo no żartował em
kto zimę wpuścił do Polski a tak było pięknie piwko basen grill słoneczko Lotto kumulacja
3 440 983.
Szkoda Zagłębia Sosny... 0:2 z Lechem a czasu 30 minut z kawalkiem
gryks masz 8 h bananów
3 441 001. zbigniew g 2018-12-16 (19:29) Kęty
gryks masz 8 h bananów miało być za co
gryks masz 8 h bananów miało być za co
Arczibalik 73 Ja niedługo idę puścić Mini Jak chcesz to i tobie puszczę
3 441 008. IOIO 2018-12-16 (19:35)
A jak nie to zrób sobie przerwę do jutra
A jak nie to zrób sobie przerwę do jutra