Wpisy 34 401 – 34 500
27 listopada 2008 09:52 → 28 listopada 2008 10:33, 100 wpisów
ale pewnie grasz tylko u buka?
typowanie to super zabawa lepsze niż picie alkoholu czy ćpanie i nie ważne czy trafiłem 10/10 i co mi tam stres mam go gdzieś.
Podaje obiecane systemy do gry w NIE wychodzace liczby,oto one:5 liczb 10 zakladow 2 skreslenia. 6 liczb 20 zakladow 3 skreslenia. 7 liczb 21 zakladow 2 skreslenia. 8 liczb 28 zakladow 2 skreslenia. 11 liczb 10 zakladow 2 skreslenia(nie jest to system pelny tylko taki sobie stworzylem).7 liczb 7 zakladow 6 liczb (aktualnie jest w grze).Niestety musi to troche potrwac zanim wylonie najlepiej oplacalny sposob gry,tylko mam problem czym sie kierowac,wielkoscia progow progresi,wielkosca wygranych,czestotliwosca wygrywania bez wzgledu na progi.I badz tu chlopie madry,do kazedej gry musze stworzyc tabelki max do 7 progu niestety ale do 7 a nie do 15 wiec nie jest tak zle.Pozdrawiam.
Mój drogi GRACZ,
JUż tu kiedyś pisałem.
NIE muszę nikomu udowadniać,że wygrywam.
Graj tak jak JA na 7 mki i ich pochodne,a efekty będą.
Nie byłem na tym czacie,to Ci się muszę przyznać,że wyedy więcej wygrywałem.
A celem pojawnienia się tu ,to tylko to,aby podzielić się z wami jakąś tam wiedzą.
pozdrawiam Cie.
JUż tu kiedyś pisałem.
NIE muszę nikomu udowadniać,że wygrywam.
Graj tak jak JA na 7 mki i ich pochodne,a efekty będą.
Nie byłem na tym czacie,to Ci się muszę przyznać,że wyedy więcej wygrywałem.
A celem pojawnienia się tu ,to tylko to,aby podzielić się z wami jakąś tam wiedzą.
pozdrawiam Cie.
Gracz.
Pani piekielna,obecnie chmurka .
Też pioczyła,że to blew.
Dopiero jak wysyłam jej numery,zaczęła odnosić sukcesy.
I wielu innych graczy.jak mila,czy wiktoria 200.
Pani piekielna,obecnie chmurka .
Też pioczyła,że to blew.
Dopiero jak wysyłam jej numery,zaczęła odnosić sukcesy.
I wielu innych graczy.jak mila,czy wiktoria 200.
witam wszystkich.kogucik19 a w expresa to masz moze jakies numerki.ml mnie wkurza bo ostatnio to nawet 2 zl niemoge wygrac.chyba musze przestac bo jakies ciemne chmury sa nademna.pozdrawiam;)
KAJA tak bardzo bym ci chcial pomoc ale ciagle pytasz najwiekszego (z facetow) pechowca co do liczb,nie smial bym ci podac liczb do zadnej gry.Poradzilem paru osobom wczoraj aby poslali parzyste w multi,i wiesz mialem wiekszego stresa niz to ja bym gral,bo radzic jest latwo zwlaszcza nie za swoja kase,ale byc za te rady odpowiedzialnym to juz niestety nie jest takie fajne.Poprois kogos innego prosze,i przykro mi ze nie moge pomoc,A moze wyslesz taka parke 54,55 ze NIE wyjdzie,zastanow sie.
Szanowny GROMIE nie tlumacz niedowiarkom ze, tak mozna wygrac bo i tak nie wierza,i zawsze beda kwestionowac twoje sukcesy,sam sie przekonalem o tym i dlatego sobie gram nie chwalac sie nikomu bo po co.Ja Ci gratuluje i ciesze sie ze sie udaje Tobie wygrac z ta piekielna machina jaka jest lotto.Serdecznie pozdrawiam,i wspolczuje ci bardzo z powodu obciecia budrzetu przez zone.
SZczerus.
Nie wiem czy to pytanie do mnie odnośnie Buka.?
Nie jeszcze nie gram.
Dostałem wsparcie od Kogucika i mam zamiar zagrać od Grudnia.
Poradził mi jak grać więc chce spróbowac.
pozdrawiam.
Nie wiem czy to pytanie do mnie odnośnie Buka.?
Nie jeszcze nie gram.
Dostałem wsparcie od Kogucika i mam zamiar zagrać od Grudnia.
Poradził mi jak grać więc chce spróbowac.
pozdrawiam.
Szanowny Gromie! Nie chodzi o to, że jestem kolejnym niedowiarkiem...
ale gdybym był w stanie wyciągnąć z gry choćby 3000 zł miesięcznie (a co tu już wogóle mówić o 9000!) to nie traciłbym 8 godzin dziennie na przeglądanie nudnych papierków w pracy a to wszystko za 2100...
nie wnikam też w Twoje sprawy rodzinne ale mnie żona całowała by po rękach gdybym jej tyle kasy przyniósł a nie jeszcze obcinała budżet...
Pozdrawiam
ale gdybym był w stanie wyciągnąć z gry choćby 3000 zł miesięcznie (a co tu już wogóle mówić o 9000!) to nie traciłbym 8 godzin dziennie na przeglądanie nudnych papierków w pracy a to wszystko za 2100...
nie wnikam też w Twoje sprawy rodzinne ale mnie żona całowała by po rękach gdybym jej tyle kasy przyniósł a nie jeszcze obcinała budżet...
Pozdrawiam
Kogucik nikt nie powiedział że nie wierzy, a propo sam mam niezłe wygrane jeśli chodzi o multi, gram na 16liczb , zakładów 5 skreśleń 10 na miesiąc wydaje 250zł i wygrane są w granicach 400-6000zł. chodz i są miesiące bez zwrotu, raz udało mi się w ciągu jednego miesiąca w 2007 roku zgarnąć 9/10-2 razy, 8/10-6 razy, kilkanaście 7/10. każdy ma swój sposób , raz jest się dużo na plusie innym razem coś sie traci.Taki jest multi.
Gracz.
Ja się nie gniewam,że mi obcina.
Jest to dla mnie większ mobilizacja,żeby myśleć pozytywnie i lepiej typowac.
A jak bym miał do dyspozycji 500zł miesięcznie,to byłbym więcej rozżutny,wiedząc,że tyle mogę przegrac.
NIe bój sie to wszystko jest celowe.
Pozdrawiam Cię i życzę CI sukcesów.
Ja się nie gniewam,że mi obcina.
Jest to dla mnie większ mobilizacja,żeby myśleć pozytywnie i lepiej typowac.
A jak bym miał do dyspozycji 500zł miesięcznie,to byłbym więcej rozżutny,wiedząc,że tyle mogę przegrac.
NIe bój sie to wszystko jest celowe.
Pozdrawiam Cię i życzę CI sukcesów.
Czy regularne zarabianie w lotto nie jest wbrew logice i wbrew tej grze?
Przeciez znajac sposob na zarabianie nawet 1 zł miesiecznie (ale pewnej złotówki) lotto bo odpowiednim zwiekszeniu stawki jest skończone... ale osoba z taką wiedzą jest na celowniku rządu...
Przeciez znajac sposob na zarabianie nawet 1 zł miesiecznie (ale pewnej złotówki) lotto bo odpowiednim zwiekszeniu stawki jest skończone... ale osoba z taką wiedzą jest na celowniku rządu...
GROM mam prośbę.
jestem nowy na tym chat-ie. czy jest szansa abyś podał te cyfry: 7 i ich pochodne
z góry dziekuje
jestem nowy na tym chat-ie. czy jest szansa abyś podał te cyfry: 7 i ich pochodne
z góry dziekuje
Folek 23.
oczywiście,że Ci podam .
To Zadna tajemnica.
chwilę proszę poczekać.
oczywiście,że Ci podam .
To Zadna tajemnica.
chwilę proszę poczekać.
Folek 23.
Są to liczby zawierające siódemkę,lub będące jej pochodnymi,takie jakwielokrotności,...14,21,28,35,42,49, lub takie,których składniki dają w sumie..7,16,25,34,43,52,..oraz 61,63,17,18,29,Do tego doliczam z innych powodów liczby..13,9,10,15,40,
To wszystko.
pozdrawiam
Są to liczby zawierające siódemkę,lub będące jej pochodnymi,takie jakwielokrotności,...14,21,28,35,42,49, lub takie,których składniki dają w sumie..7,16,25,34,43,52,..oraz 61,63,17,18,29,Do tego doliczam z innych powodów liczby..13,9,10,15,40,
To wszystko.
pozdrawiam
Do wpisu 34402. Nie wiem lim jesteś zw 712, ale to niewinne z pozoru typowanie, a w konsekwencji granie, nie różni się niczym od picia czy też ćpania, ponieważ w jednakowym stopniu uzależnia, a z czasem staje się nałogiem i zgubą. Niszczy psychikę, rujnuje finansowo. Jedno co go wyróżnia, to to że jesteś trzeźwy, ale to jeszcze bardziej wzbudza nieufność żony czy partnera życiowego, czy nie tracisz kasy na zdrady.
Nie łudźmy się: w tej grze niema wygranych!!!!!
Nie łudźmy się: w tej grze niema wygranych!!!!!
Dziekuje koguciku za dobre checi.ale dlaczego uwazasz ze ty jestes najwiekszym pechowcem.Jak narazie to ja mam najwiekszego pecha.I co do tych numerkow ktore mi polecasz to niemam pretensji jak nie wygram.pozdrawiam;}
krykus
a ile masz zamiar inwestowac bo ja jestem ze Zgierza
a ile masz zamiar inwestowac bo ja jestem ze Zgierza
W swoim wpisze odnioslem sie tylko do wpisu GRACZA1987 nr.34403 i nic wiecej.KAJA moge ci podac parki ktore NIE wyjda,1-3, 1-7, 3-52, 7-52 pamietaj kurs na to zdarzenie to 1,49 wiec policz sobie wszystko.Pozdrawiam
P.S bardzo dobrze to ująłeś gracz 1987 we wpisie 34414, bo do póki nie wygrasz to gra w M.L jest w pewnym sensie pozbawiona logiki.
Z kolei dziwi nieco postawa kaja.
Skoro uważasz się za pechowca, a jednocześnie uważasz, że parki od innego pechowca mogą zwiększyć twoje szanse na wygraną, to coś tu nie pasi.
Jeszcze raz przeanalizuj swoje wypowiedzi na czacie.
Pozdrawiam.
Z kolei dziwi nieco postawa kaja.
Skoro uważasz się za pechowca, a jednocześnie uważasz, że parki od innego pechowca mogą zwiększyć twoje szanse na wygraną, to coś tu nie pasi.
Jeszcze raz przeanalizuj swoje wypowiedzi na czacie.
Pozdrawiam.
Dzien dobry!
TOTO
Chodzi mi o wpis 34397.
Mam nadzieje,ze nie masz mnie na mysli?
:-)
TOTO
Chodzi mi o wpis 34397.
Mam nadzieje,ze nie masz mnie na mysli?
:-)
To co napisałem, nie jest skierowane ani do ciebie kaja, ani do kogucika.
Jest to dywagacja natury ogólnej, w tym sensie,że nie opłaca się grać na liczby które nie wejdą ponieważ mają bardzo niski kurs, który jest tak obliczony, aby w dłuższej perspektywie czasu nie przynosił zysku graczom, a jedynie bukmacherom, bo jedynie oni organizują takie zakłady.
Gry losowe, są tak zkalkulowane, że przeciętny gracz niema szans na wygraną, ale tego nikt nie chce przyjąć do wiadomości, bo ma "nadzieję", a nadzieja napędza ten biznes.
Gdyby można było łatwo wygrać, nie było by nawet prezesa T.S, nie mówiąc o innych zarządzających, bo każdy by wygrał po 50 milionów i mieszkał na wyspach zwanych "rajskimi".
Do tego trzeba jednak dojrzeć, a póki co graj ale z umiarem, ostrożnie, sporadycznie i za nadtto nie rób sobie nadzieji na dużą wygraną.
Powodzenia.
Jest to dywagacja natury ogólnej, w tym sensie,że nie opłaca się grać na liczby które nie wejdą ponieważ mają bardzo niski kurs, który jest tak obliczony, aby w dłuższej perspektywie czasu nie przynosił zysku graczom, a jedynie bukmacherom, bo jedynie oni organizują takie zakłady.
Gry losowe, są tak zkalkulowane, że przeciętny gracz niema szans na wygraną, ale tego nikt nie chce przyjąć do wiadomości, bo ma "nadzieję", a nadzieja napędza ten biznes.
Gdyby można było łatwo wygrać, nie było by nawet prezesa T.S, nie mówiąc o innych zarządzających, bo każdy by wygrał po 50 milionów i mieszkał na wyspach zwanych "rajskimi".
Do tego trzeba jednak dojrzeć, a póki co graj ale z umiarem, ostrożnie, sporadycznie i za nadtto nie rób sobie nadzieji na dużą wygraną.
Powodzenia.
Maksiu78: nie, ale sądzę, że też ja mogę się mylić. Bo jest kilka dużych nieścisłości gdy się przyjrzy mini chata.
Na dziś typuję dużo czterdziestek w DL.
Na dziś typuję dużo czterdziestek w DL.
mnie się udało nie trafić żadnej z 7 wybranych , ile by z tego mogło być?
Mam prośbę do was bo już pewnie nawet PASKO się śmieje i nie tylko...my chcemy coś wygrać,a nie wywodzić że CO TY NA MNIE NAPISAŁEŚ,A TAMTEN MNIE OBRAZIŁ ITD...jak dzieci w przedszkolu.Wystarczy raz napisać i dość,ile można? Trzeba typować PEWNIAKI a nie marnować swój czas.Bez obrazy i pozdrawiam serdecznie LOS MILIONOSÓW...
witaj OPA mam pytanie jak idzie sprzedaz LOS MILIONOS w twojej kolekturze?
Ja Ci moge erka powiedziec ze w pytalem kobiety z kolektury i mowila mi ze ani jednego jeszcze nie sprzedala...
;)
;)
Z ostatniej chwili:
Obroty T.S będą w tym roku rekordowe i wyniosą ponad 3,3 miliarda złotych
To da organizatorowi prawie 200 milionów czystego zysku
Możliwe to było dzięki wysokim kumulacjom w D.L
Tylko co z tego ma szary gracz?
Obroty T.S będą w tym roku rekordowe i wyniosą ponad 3,3 miliarda złotych
To da organizatorowi prawie 200 milionów czystego zysku
Możliwe to było dzięki wysokim kumulacjom w D.L
Tylko co z tego ma szary gracz?
Jak to co?!
Codzienną - nie ważne, że złudną - nadzieje na polepszenie właśnie tego szarego życia...
Codzienną - nie ważne, że złudną - nadzieje na polepszenie właśnie tego szarego życia...
Ja tam wolę szklankę piwa!
HOP,HOP,HOP Szklanka piwa!!!!!
To przynajmniej w 100% PEWNE!!!!
HOP,HOP,HOP Szklanka piwa!!!!!
To przynajmniej w 100% PEWNE!!!!
witaj gracz1987 a jesli mozna wiedziec to skad jesteś. Totalizator strasznie namawia kolektorow do sprzedazy Los milionos tylko kto da chetnie 20zl, chyba przesadzili z cena. Brak zainteresowania.
jestem z małego miasta - 10 tys mieszkancow.
w los milionos musi byc okreslona liczba wykupionych zakladow zeby losowali?
mi sie wydaje ze jednak ludzie beda kupowali... fajnie rozpoczac nowy rok z milionem na koncie;)
w los milionos musi byc okreslona liczba wykupionych zakladow zeby losowali?
mi sie wydaje ze jednak ludzie beda kupowali... fajnie rozpoczac nowy rok z milionem na koncie;)
ja z niewiele wiekszego bo ok 40tys, i niby jak mowia bogatego hi(chyba w emerytow) A co do rozpoczecia roku zmilionem w kieszeni to pewnie ze byloby miło ale..... No moze to sie jeszcze rozkreci blizej konca roku
wiem ze jest ograniczona ilosc losow ale sprzedaz nie moze miec wplywu na losowanie no bo co zrobiliby ludzie ktorzy wydali 20zł i nie mialoby byc losowanie bez sensu
KAJA a czy wyslalas wczoraj parki ktore ci podalem bo jak tak to wszystkie byly wygrane,a ty sie nie chwalisz ze wygralas.Pozdrawiam.
Moim zdaniem miasto nie ma znaczenia, to i tak od nas zalezy czy kupimy taki los czy tez nie :) Ja jestem z duzego miasta i najgorzej mnie i wszystkich mieszkancow boli to, ze odebrano nam wojewodztwo a nasz prezydent nic ztym nie zrobil...no coz jak na wazne miejsce ktore w nim sie znajduje nie powinno byc to dopuszczone ale coz....:/ to dawno i niewazne...:)
KOGUCIKU czy byłbyś tak uprzejmy przyjac na jutro moje gg i podac mi jakieś parki na jutro,ale to tak po 22 albo jutro rano?? :) Ten twoj cel....
dziekuje z gory
KOGUCIKU czy byłbyś tak uprzejmy przyjac na jutro moje gg i podac mi jakieś parki na jutro,ale to tak po 22 albo jutro rano?? :) Ten twoj cel....
dziekuje z gory
CHMURKA nie ma sprawy tylko nie kumam o co chodzi.Moje gg 6918272.Moze wiecej mi napiszesz o co chodzi Pozdrawiam.
KOGUCIKU odezwe sie po 22 :) chodzi abys gdybys oczywiscie moglpodac mi kilka parek, tak jak kajce(bo jej napisales i akurat te parki wylosowano :]) a chcialam wlasnie jakies pewne parki na jutro :) ale to juz po dzisiejszym losowaniu sie odezwe pozdrawiam
Witam dzisiaj wysylam nastepujace liczby,powtórka ze wczoraj ale z jedna zmiana:
3,14,25,33,36,47,63,69,73,77 x 2
Pozdrawiam!!!!
3,14,25,33,36,47,63,69,73,77 x 2
Pozdrawiam!!!!
witam wszystkich
na dziś
[6]9,15,47,56,61,68
[7]z maszyny 37,40,52,65,69,78
EL z maszyny 3,12,26,32,37
życzę wszystkim bez wyjątków wysokich wygranych!!!
na dziś
[6]9,15,47,56,61,68
[7]z maszyny 37,40,52,65,69,78
EL z maszyny 3,12,26,32,37
życzę wszystkim bez wyjątków wysokich wygranych!!!
34382. PASKO:
Proszę o stanowczą interwencję wobec wpisu 34381 użytkownika o nicku "GROM" , który nawet nie wie o tym , że ta strona multipasko.pl jest poświęcona przecież grom - co napisałem w odpowiedzi dla "shiksa" , a co stało się pretekstem do kolejnego już wybicia szamba w Gdańsku , w formie absolutnie niedopuszczalnej wypowiedzi użytkownika "GROM" !!!
edi8 2008-11-27 (04:32)
34383. c.d.
Te poprzednie w/w "wybicie szamba" w wykonaniu "GROMA" miało miejsce w pamiętnym nocnym chórze z "marasem" , "kogucikiem19" , "malagorzka" i "ERO-666" ....po którym to ja zostałem zbanowany z mini czatu.
edi8 2008-11-27 (04:44)
Proszę o stanowczą interwencję wobec wpisu 34381 użytkownika o nicku "GROM" , który nawet nie wie o tym , że ta strona multipasko.pl jest poświęcona przecież grom - co napisałem w odpowiedzi dla "shiksa" , a co stało się pretekstem do kolejnego już wybicia szamba w Gdańsku , w formie absolutnie niedopuszczalnej wypowiedzi użytkownika "GROM" !!!
edi8 2008-11-27 (04:32)
34383. c.d.
Te poprzednie w/w "wybicie szamba" w wykonaniu "GROMA" miało miejsce w pamiętnym nocnym chórze z "marasem" , "kogucikiem19" , "malagorzka" i "ERO-666" ....po którym to ja zostałem zbanowany z mini czatu.
edi8 2008-11-27 (04:44)
Serdecznie zegnam szanownych kulkowiczow bo zrobilo sie nie milo .Do jutra.Pozdrawiam
Faktycznie,zrobiło się nie miło.
Powodzenia w dzisiejszych losowankach.
Do jutra prawdziwi gracze.
Pozdrawiam.
Powodzenia w dzisiejszych losowankach.
Do jutra prawdziwi gracze.
Pozdrawiam.
Jeśli chodzi o LOS MILIONOS,to myślę że warto zagrać,jest o wiele większa szansa wygrania.My Polaki łudzimy się kumulacjami a może wygrać tylko kilku jeśli nie daj boże trafi kilkudziesięciu-dopiero krew by zalała,a tu nawet 100 tys wygrać na pewno nie jeden by chciał...POZDRAWIAM
U nas LOS MILIONOS kupują i to sporo...nawet nie dla siebie,a komuś...POZDRO
GRACZ 1987 jakoś ta kolektorka słabo się stara...w sprzedaży LOS MILIONOS
OPA pracujesz w kolekturze ze tak zapytam ?
Potrzebuje 9 pewniaków;zapodajcie po jednej liczbie kto jest na czacie,wezme pierwszych dziewięc i na trzy losowanka zapuszcze,moje nie wchodzą to może paskowiczów wejda
nie mam skype krykus tylko gg
9,14,28,46,72,77 taka 6 w fortnie solo i w systemie 3/6 wysłałem dziś
Rembiszewski tak po prostu odchodzi ? A ja liczyłem że odejdzie w sposób spektakularny podczas transmisji
losowania z okrzykiem "A mi to lotto ! " A może po dwudziestu latach prowadzenia i grania w końcu trafił i nie lubi rozgłosu ?
losowania z okrzykiem "A mi to lotto ! " A może po dwudziestu latach prowadzenia i grania w końcu trafił i nie lubi rozgłosu ?
Do Admina:
kolejny dzisiaj raz - w oparciu o istniejący REGULAMIN FORUM - zwracam się z prośbą o interwencję wobec autora wpisu 34381 , "GROMA" - oraz o usunięcie w/w wpisu!
Przypominam , iż w języku polskim rzeczownik "gry" przybiera w liczbie mnogiej w celowniku ( komu , czemu ) formę "grom" i takiej to , prawidłowej formy użyłem - po czym ten , nie mający o celowniku zielonego pojęcia emerytowany żołnierz - dał tu pokaz swego chamstwa i prymitywizmu , choć ja o meritum tematyki strony multipasko.pl napisałem , że jest ( komu, czemu ) "grom poświęcona"....
kolejny dzisiaj raz - w oparciu o istniejący REGULAMIN FORUM - zwracam się z prośbą o interwencję wobec autora wpisu 34381 , "GROMA" - oraz o usunięcie w/w wpisu!
Przypominam , iż w języku polskim rzeczownik "gry" przybiera w liczbie mnogiej w celowniku ( komu , czemu ) formę "grom" i takiej to , prawidłowej formy użyłem - po czym ten , nie mający o celowniku zielonego pojęcia emerytowany żołnierz - dał tu pokaz swego chamstwa i prymitywizmu , choć ja o meritum tematyki strony multipasko.pl napisałem , że jest ( komu, czemu ) "grom poświęcona"....
NO i troszku szkoda, rozpiska na EX 5/17 wypadły 4 ,piąta obok.Także 4 trójki,jak będzie trójka w granicach 20 zł to lux...
tomcio1972 dzisiaj zmęczyło mnie piwko, lecz proszę o namiary na gg.
GG 161343 bede dostepny od 9 rano do 11.30
edi. Tym razem to już napisałeś trochę po tym jak wpis skasowałem...
c.d.
PASKO: proszę też o usunięcie nowego tematu założonego na forum przez użytkownika "KOŃ" ...
PASKO: proszę też o usunięcie nowego tematu założonego na forum przez użytkownika "KOŃ" ...
Kumulacjia !!! Ja dzis tylko parki po 2 liczby w zakładach :( 40,46/5,37/5,15 może w sobote ? Tak nawiasem to co wyprawia na czacie edi8 i jest bezkarny .Moim zdaniem sam admin jest edim8 I sam nakreca swój czat ! do jutra pozdro pascowicze !
Witam.czy wszyscy dostajecie z maszyny numery obok tych wylosowanych?mam tak zawsze.Jak skoryguję to losują następne.
To jak tam było ? Jak nie padnie w sobotę szóstka ... ile dodadzą przez graczy...którzy zagrają...więcej...więcej
MARIO basen u nas już jest,ale hotelowy,jeszcze nie byłem,nie chce się,z resztą samemu nie ma ochoty...pewnie i tak sadzawka,może zapytam o robotę, z 8 stów pewnie dadzą,ha ha.
MILA jakich czwórek ? Weszły 4/17 z rozpiski w EX,szkoda że jedna obok,jeśli byłoby 5/17 - czwórka by wyszła i kilka trójek.
Popis totalnego chamstwa i prymitywizmu , w postaci wpisu 34381 został przez Admina strony usunięty , zaś żółta kartka autorowi wpisu , GROMOWI już przyznana.
Najsmutniejsze w tym wszystkim jest jednak to , że można w słowie: "grom" ( pisanym małą literą bo będącym celownikiem liczby mnogiej od słowa gra ) odszukać swój nick "GROM" - którego NIGDY inaczej przecież tu nie napisałem jak dużą literą a od czasu pierwotnego nocnego wybicia szamba ( w chórze z "marasem" , " kogucikiem19" , "malagorzka" , "ERO_666" )- wcale nie pisałem , bo wiem ,że nie ma do kogo!
42-letni , emerytowany polski żołnierz a poległ na nieznajomości celownika.
WSTYD I HAŃBA!!!
.....................................
PASKO napisał:
34381. [mocno obraźliwy wpis w kierunku edi8 - usunięto]
Ps. Grom - mam nadzieję, że to ostatni raz. Żółta kartka...
Grom 2008-11-27 (00:43)
......................................
Najsmutniejsze w tym wszystkim jest jednak to , że można w słowie: "grom" ( pisanym małą literą bo będącym celownikiem liczby mnogiej od słowa gra ) odszukać swój nick "GROM" - którego NIGDY inaczej przecież tu nie napisałem jak dużą literą a od czasu pierwotnego nocnego wybicia szamba ( w chórze z "marasem" , " kogucikiem19" , "malagorzka" , "ERO_666" )- wcale nie pisałem , bo wiem ,że nie ma do kogo!
42-letni , emerytowany polski żołnierz a poległ na nieznajomości celownika.
WSTYD I HAŃBA!!!
.....................................
PASKO napisał:
34381. [mocno obraźliwy wpis w kierunku edi8 - usunięto]
Ps. Grom - mam nadzieję, że to ostatni raz. Żółta kartka...
Grom 2008-11-27 (00:43)
......................................
i w koncu czlowiek zarobiony warto bylo czekac na trojeczke 11, 44, 45
Witam,
gratuluje osobie która pisała na czacie, że będzie wysyp 40 :)
ja zagralem taka piateczke:
41, 42, 44, 45, 47
i niestety 47 nie siadlo:(
gratuluje osobie która pisała na czacie, że będzie wysyp 40 :)
ja zagralem taka piateczke:
41, 42, 44, 45, 47
i niestety 47 nie siadlo:(
WITAM.BRAZIL podales mi ta trojeczke wczesniej,ja nie czekalem,a widze ze bylo warto.wczoraj puscilem z automatu 19,20 49.i sam 33 45 62x4 i tak dobrze.pozdrawiam
Witam.Jak widze zoltaczka ogarnie caly czad juz nie dlugo,BRAZIL a jak dlugo czekales na ta trojke o ktorej piszesz,jezeli oczywiscie chcesz sie podzielic ta informacja,pytam z ciekawosci,mam nadzieje ze choc rano bylo nie milo to juz bedzie lepiej ale to za chwile sie okaze.Dzis zagramy na NIE wychodzace ze zbioru 50tek ,oraz zestaw z 5 liczb 10 zakladow na 2 liczby,bo on narazie jest jeden z leprzych i przynosi dochod.Jezeli sie zrobi nie milo to sie porzegnam ,i dam sie wypisac innym.
Najsmutniejsze jest to ze ludzie wartosciowi z ktorych rad z powodzeniem wielu juz korzystalo zostalo tak potraktowanych przez admina,o ktorym mialem o niebo leprze zdanie a ktore to zdanie zmienilem o 180 stopni.Przykre to ale prawdziwe.Az strach cokolwiek napisac teraz bo albo zolta kartka albo ban zaczelo sie polowanie na czarownice,oj bedzie wesolo,bedzie a tu sobota,niedziela,i niektorzy beda mieli wolne,wiec i my potencjalni kartkowicze tez sie na czacie nie pojawimy.Czyli sie sami zbanujemy na 2 dni wyreczajac admina.
"koguciku19":
Po twoim zarzucie wobec mnie skierowanym , iż dokonałem plagiatu twojej metody gry ,jako swoją ją prezentując - użytkownik "cymbał" a następnie ja , zwróciliśmy się do ciebie o dowody w tej sprawie w postaci twojego wpisu , który NIBY splagiatowałem swoim nickiem podpisując .
A TY MILCZYSZ...
Wobec rangi PUBLICZNIE postawionego mi zarzutu - brak w/w dowodu w tej sprawie z twojej strony dziś do godziny 22.00 , stanie się powodem mojego zwrócenia się do ADMINA strony o dożywotnie zbanowanie ciebie z tego forum - na mocy obowiazującego REGULAMINU FORUM , wobec inkryminowanego mi publicznie przez ciebie "koguciku19" przestępstwa karnego jakim jest plagiat.
NIESTETY, sam tego chciałeś...
edi8
Po twoim zarzucie wobec mnie skierowanym , iż dokonałem plagiatu twojej metody gry ,jako swoją ją prezentując - użytkownik "cymbał" a następnie ja , zwróciliśmy się do ciebie o dowody w tej sprawie w postaci twojego wpisu , który NIBY splagiatowałem swoim nickiem podpisując .
A TY MILCZYSZ...
Wobec rangi PUBLICZNIE postawionego mi zarzutu - brak w/w dowodu w tej sprawie z twojej strony dziś do godziny 22.00 , stanie się powodem mojego zwrócenia się do ADMINA strony o dożywotnie zbanowanie ciebie z tego forum - na mocy obowiazującego REGULAMINU FORUM , wobec inkryminowanego mi publicznie przez ciebie "koguciku19" przestępstwa karnego jakim jest plagiat.
NIESTETY, sam tego chciałeś...
edi8
Wpis nr 34483 moim zdaniem jest wpisem i obrazliwym i prowokujacym wobec Szanownego GROMA ,kogo obchodzi kto kim byl lub jest, co to za pisanie takich mozna by powiedziec poufnych informacji o kims z kad taka wiedza adminie i ciebie to nie szokuje nie zastanawia,ty to tolerujesz ,to w koncu kim ty jestes,kolezenstwo i stronniczosc maja swoje granice a ty juz wyczerpales i przekroczyles te granice,ale wolnosc Tomku w swoim domku w koncu to ty zalozyles ta strone,i ty jestes panem w swoim domu a my tylko skromni goscie ,i kazdego masz prawo nie wpuscic bo to ty dobierasz sobie towarzystwo,z ktorym bedziesz sie czul jak najlepiej,Czuwaj jednak zeby kiedys nie bylo momentu ze bedziesz czekal na odwiedziny a tu nikt nie przyjdzie,i przygotowany torcik zjesz w samotnosci.No nie zawsze ,bedziesz mial jednego goscia,wiec smacznego.
ZACHOWUJECIE SIĘ JAK DWA UJADAJĄCE PSY!!!!
PISZE TAK BO JUŻ NIE IDZE TEGO ZNIESC!
NIKOGO JUZ NIE OBCHODZA WASZE OSOBISTE SPORY!!!
PISZE TAK BO JUŻ NIE IDZE TEGO ZNIESC!
NIKOGO JUZ NIE OBCHODZA WASZE OSOBISTE SPORY!!!
I zrobilo sie nie milo wiec zegnam,pozdrawiam wszystkich GRAJACYCH i zycze sukcesow.
Żadna z w/w informacji nie ma charakteru poufnego , ponieważ ich źródłem jest sam "GROM" we wpisach na nini czacie tak się właśnie prezentujacy: jako 42-letni , emerytowany żołnierz z Gdańska.
Tak więc "koguciku19" , znowu kłamiesz!
Zajmij się jednak lepiej dowodem w swojej sprawie - tego NIBY mojego plagiatu , bo bomba zegarowa pod twoim kuprem już cyka...
Tak więc "koguciku19" , znowu kłamiesz!
Zajmij się jednak lepiej dowodem w swojej sprawie - tego NIBY mojego plagiatu , bo bomba zegarowa pod twoim kuprem już cyka...
pozdro Jopek, szkoda trzeba bylo poczekac troszku, dzisiaj chyba czas na 71 a do tego dorzuce 79 i 72
siemka brazil,na te liczby nie licze,moze sie myle zobaczymy.dzisiaj typuje 18,22.31x4 i wierze ze wejda.pozdrawiam
dwudziestek powinno troche wejsc ale zobaczymy czy 22 bo ostatnio troche chodzilo
witam kogucika.postawilam na parke 7-51 i wygralam.dzieki tobie .pisales ze jestes pechowcem a ja mysle ze tak nie jest.moze dzisjaj mi tez podasz jakies parki a ja sobie napewno wybiore i wysle.pozdrawiam;}
Cześć,
wiecie może skąd się teraz bierze wyniki multilotka w pliku? Bo zrobiłem sobie 2-miesięczną przerwę w graniu i widzę, że zamknęli przez ten czas stronę hyzlotto.pl.
Pasko a może ty byś zrobił jakąś jedną bazę z tymi wynikami? Bo przecież masz je na stronie, tylko że podzielone na miesiące...
wiecie może skąd się teraz bierze wyniki multilotka w pliku? Bo zrobiłem sobie 2-miesięczną przerwę w graniu i widzę, że zamknęli przez ten czas stronę hyzlotto.pl.
Pasko a może ty byś zrobił jakąś jedną bazę z tymi wynikami? Bo przecież masz je na stronie, tylko że podzielone na miesiące...