Wpisy 3 439 574 – 3 439 673
15 grudnia 2018 14:59 → 15 grudnia 2018 16:08, 100 wpisów
Zastanawiam się czy grać w multimedialne czy skupić się tylko na mini
to moze sportowo przy takim trafieniu o 14h jak masz metliczek petliczek
14,17,18,37,38,47,60,61,78,80
to są z chybika i nic mi się nie widzi
to są z chybika i nic mi się nie widzi
dudzia weź sobie 6A liczb z powtórek i 6B liczb kolejnych i dodaj np: 12 do każdej z 6B i tak będziesz mieć 12 liczb do wyboru
IOIO czasami 1 puszczam
co nie wejdzie
kombinuję na ns. losowania
czasem wychodzi
co nie wejdzie
kombinuję na ns. losowania
czasem wychodzi
czyli np: 3,6,9,10,13,15 =6A i kolejne 23+12=35 28+12=40 itp
raz wzialem 7 z chybika i weszlo pierwsze 5
moglem je szybko przepisac i miec 700
moglem je szybko przepisac i miec 700
dudzia z powtorek masz odemnie 13,15 pisane wczesniej wez je pod rozwage odpowiedzialnosci nie biore
16,61,71 może taka trójeczka
trzeba grac na numery najmniejszego ryzyka i zawsze brac kazika
3 439 606 ..... a to z tego ze mam do tych liczb jeszcze 14 innych i mam ochotę znowu wygrać ... teraz tak 2,5 bańki minus podatek
bo 1,4 mln już się rozeszedł
oczywiście zainwestowane ... nie przechulane
Forsami ... nie pomagasz
powodzenia Forsa..
ja puszcze mini przez neta pare zakładów
nie wiem , narazie nic nie trafiłem
Żeś Ty jeszcze znowu nie wygrał to się dziwię Chłopie System w Mini nawet z 10 liczb uklad z wszystkich 42 liczb i niema bata Widziałeś kiedyś niedawno u Arczibalik 73 w stałych Mini 5/10 a później po wygraniu w Mini robimy akcję na Lotto ja bym tak zrobił ale system oczywiście
forsami nie grałem nigdy . teraz tak przez neta puszczam to min
mini
I niech te wszystkie bajki o ustawkach i kominach magnetyczny ch..idą między wiersze tyle..do wieczora pozdrawiam serdecznie
ja ostatnio zagrałem w mini lotto systemem na 7 skreśleń i nic nie weszło
Jacunn tylko nie pisz że mini to w sklepie odzieżowym bo wiesz dokładnie że piszę o mini lotto
Forsami, jutro będziesz pisał, że znów 9 milionów dla Ciebie. Stale jedna śpiewka.Zmiien płytę. A szóstka dzisiaj padnie w Raciborzu.
Na kuponie szesciozakladowmym.
IOIO........debiut 2018-12-04
785 wpisów ostatnio: 2018-12-15
tyle 785 wpisów przez 11 dni potrafi tylko Sebastian_M
.
785 wpisów ostatnio: 2018-12-15
tyle 785 wpisów przez 11 dni potrafi tylko Sebastian_M
.
W każdej ktatce po jednej liczbie.
4,28,29,31,35,45,49
Wysyłajcie ww liczby systemem po kilka razy bo tam jest 6 w Lotto Plus.
Makler, czy nie masz przyjemniejsze go zajęcia od śledzenia Sebastiana.?Juz mdli od tych uwag.
Kobiety na tym portalu są bardziej inteligentne od facetów plotkarzy.
jedynie mdli od oslich wpisow i takich wielonikowcow jak ty z tego co widze jak kun z klapkami to samo nadajesz ile jeszcze masz nickow zdeklowanych
Banan, czosnek, Sebastian to najwięcej wyrazów na czacie. Mnóstwo inteligentnych Portalowiczow olalo czat i typowania.
spadam na skoki mdli od tych nickow malpazilona bartszb i tylko arczibalik wspanialy niby nowi a wszystko wiedza tak jak to cos z poradnia zdrowia chyba z tamtad nadajesz nadajecie
Gryks76, i co Ciebie czubie to obchodzi?Czy Tobie ubywa z portfela jeśli jakiś Sebastian pisze? Jestes bolkiem do potęgi ntej. Kapucha.
coz ma niski poziom wartsci wydaje mu sie ze jak bedzie szukal glupszych to sie podbuduje od fetysz
Piajzdu
3 439 646. Malpazielona 2018-12-15 (15:52) Tyłko Szczęśliwe Miasta
to sobie graj i szukaj naiwnych w swojej rodzinie
to sobie graj i szukaj naiwnych w swojej rodzinie
czubek mysli ze wszyscy sa tacy sami wszyscy do okola niego wolaja czubek i mysli ze tak jest wszedzie ma pelno nickow i na jedno kopyto nadaje wymioty ide na skoki zaraz pod jakims durnym nickiem wejdzie i napisze gdzie bedzie wygrana brawo dla kolegi z portalu lub inne wymioty
A ten gryks to już masakra na tym portalu to jakiś dziwny czlowiek