Wpisy 3 438 376 – 3 438 475
13 grudnia 2018 18:09 → 13 grudnia 2018 19:34, 100 wpisów
Czym jest 2 strona łąkami mlekiem rzeka płynąca czy ogniem na pustyni ale ok ok
Czy kiedyś ktoś ci się z bliskich śnił za jakiś czas zmarł czy może przyśnil ci się po przebudzeniu telefon ze zmarł lub coś cię obudziło Zaspany 1 okiem widziałeś jak by ktoś bliski stał i znikł za parę h wiadomość że go nie ma lub pukanie w okno na 10 piętrze ps nie nabijam się
3 438 370 tak tu masz troche i racji co do tego czata ,poniewaz nie typujecie liczb ,tak jak kiedys gdy był tu jeszcze sebastian, tylko zajmujecie sie pierdolami różnymi, typu mecze, i szerzeniem nie nawisci do ludzi np jak domnie do sebastiana i jeszcze innych,moze tak nie jest? wszystko inne tylko nie liczby a pozniej piszecie ze liczby nieida wam w grze teza wiecie czego tak jest ,poniewaz zawsze jest cos za cos i le od siebie dajecie tyle tez dostajecieod losu, jak rolnik nie posieje to plonów tez i niezbierzedlatego wiecej prosze na czacie milosci do drugiego czlowieka, zrozumienia i godnosci dla innych a bedzie wam tez dane,jak i tym osobom co wygrywaja głowne wygrane gry
3 438 377. gryks76 tak miałem takie cos kiedys jak piszesz,tylko ze nie na 10 pietrze,a powiedz mi co bys zrobil jakbys szedl ulica i nagle obok Ciebie przechodzi osoba która znasz i ona idac sie do ciebie usmiecha, a ona juz nie zyje idziesz pare metrow dalej i widzisz na tablicy ogloszeń jej nekrolog a ty masz swiadomosc ze przedchwila sie mijaliscie,co zas tyczy sie mojego wpisu wyzej o wigili to moja prababcia zmarla przy stole wigilijnym tak,kiedys mi mama opowiadała, gryks czy wedlug Ciebie to jest tez jakis wymysł ze spotykasz kogos kogo juz niema miedzy zywymi tu na ziemi?
slyszałes kiedys o czyms takim jak medium? jedni w to wierza inni nie ale to jest kazdego wylaczna sprawa w co wierzy a w co nie
slyszałes kiedys o czyms takim jak medium? jedni w to wierza inni nie ale to jest kazdego wylaczna sprawa w co wierzy a w co nie
Fakt to nie miejsce na takie dyskusjie lepiej o liczbach forum jest od tego
3 438 381. dotam czym sie bym mial nakrecac co, a bajkopisarzem nie jestem i nigdy nie bylem,i nie bede nie pomylilem czatów dobra lece popatrzec co tam wyslac na wieczor zycze wszystkim owocnego myslenia nad liczbami i nad realnymi wygranymi
grajcie i wygrywajcie ide do moich duszków
grajcie i wygrywajcie ide do moich duszków
Powtarzam wiara nie ma tu nic wspólnego wg mnie z tym zdeka na dystans aczkolwiek znam kogoś takiego wiem jedno to coś co spotyka spotkac może nie każdego ten błysk ta energia lepiej zająć się liczbami
czasu juz coraz mniej i czas goni nas pomału,dlatego zajmijmy sie liczbami i tym co dzisiaj wyjdzie, a bedzie sie dzisiaj działo w grach oj bedzie sie dzialo, dzis 13ty jak zwykle szczesliwy numer wyjdzie nr 13
Wczoraj Zbigniew g nie.pozwolił puścić swoich typów w mini ale dziś już można. Puszcze jego liczby na dzisiejszy dzień
3 438 391. czy jestes sebastianem? odpowiedz tak lub nie ?
3 438 396. dzis mini bedzie w potrzasku zgadza sie ioio dzieki za mile slowa graj i wygrywaj,siej i zbieraj
Arczibalik73 nie mam na imię Sebastian. Dlaczego każdy mnie pyta o to imię?
3 438 394.nigdy niegraj czyimis liczbami bo przegrasz zawsze kresl i wysylaj tylko swoje liczby,poczuj pozytywne wibracje liczb ktore sie do ciebieprzyciagaja i nimi graja wtedy bedziesz wygrywał
Arczibalik73, wielllki szacun dla Ciebie. Masz duży wkład w ten portal. Jesteś bardzo życzliwy
Arczibalik73 ale te liczby które puszczał Zbigniew g to były z maszyny
3 438 400.okej rozumie,i juz CI to wyjasniam , poniewaz kazdy uwaza ze jestes sebastianem ktorego tu sie co nie którzy koledzy chcieli pozbyc z czata bo był dla nich niewygodna osoba, ja lubie sebastiana np, bo go znam dobrze i wiem jakim jest naprawde czlowiekiem,wszyscy jak kogos tu widza nowego to maja zaraz przeswiadczenie ze to nikt inny jest jak sebastian, i jeszcze jedno sebastian tu kiedys wystepował pod wieloma tez innymi nikami,i tez go tu niektorzy wprost i nie nawidza bo zadawał wiele pytan, ja uwazam ze sebastian jest spoko gosc i lubi zarty a tu wiekszosc ludzi nie zna sie widac na zartach i jest jak jest, oczywiscie nikt tu nikomu tez i niechce ublizac i nierobi tego, lubimy sie posmiac wszyscy tez prawda?choc sa tu ludzie tez ktorzy we wszystkich widza zlosc i niezyczliwosc ale coz takie jest juz zycie nigdy nikomu nie dogodzisz
3 438 408. dzieki za mile słowa ale to nie ja tu jestem tu nr1, tu wy wszyscy tworzycie ten czat i jestescie wszyscy wazni, razem z adminem,ma sie rozumiec ja tu jestem tylka mała czastka,na stronce ktora jest i za chwile moze jej niebyc
wiecie co zauwazyłem ze liczby na chybił trafil to jest niewypał jeszcze nigdy nic nie trafilem na chybił trafil dlatego gram tylko swoje liczby i zawsze twierdze ze jesli ma byc to bedzie nato co sam skresle tego jestem bardziej pewny niz tego chybil trafil
wiecie co zauwazyłem ze liczby na chybił trafil to jest niewypał jeszcze nigdy nic nie trafilem na chybił trafil dlatego gram tylko swoje liczby i zawsze twierdze ze jesli ma byc to bedzie nato co sam skresle tego jestem bardziej pewny niz tego chybil trafil
3 438 416 pewniak to 1
3 438 430 Ja tez jestem za jesli sie tak nie stabie to znaczy ze czat jest do bani
Nie znam człowieka ale jak jest w lochu to niech natychmiast wyjdzie
3 438 433.prawda
3 438 310. zbigniew g wiesz co mi moze urzad skarbowy zrobic skoczyc i oblizac ja nie place podatkow bo wedlug panstwa nie istnieje wogóle juz od 6 lat,
X. X. X. X. X
Jestes świadkiem koronnym
X. X. X. X. X
Jestes świadkiem koronnym
3 438 442.
uwaga dzis na liczbe 16 w MM
16 i 18
Doktor2p ja ciebie tu rzadko widuję a tak bardzo jesteś za tym aby go nie wypuszczac
co z tą 16-tką ?? że tak piszesz
u Janosika brak typowań na dziś?nic nie sprawdzone coś wiecie może
3 438 452.
bo kolega na innej stronce debiutuje chyba wiecej niz tu co?
bo kolega na innej stronce debiutuje chyba wiecej niz tu co?
3 438 455. uuuuuuuuuuuu czyzby janosik lage połozył na wszelkie gry
OI...jesteśmy otwarci na wszystkich i z tej strony i z tamtej i z jeszcze tej co powstaje
pytanie mam takie czy widzieliscie kiedys kogos takiego kto nie pracuje i placi podatki, kogos kogo niema wcale. komu nikt nie pomaga w niczym kogos kogo niema? nie zarabiam nie place nic no chyba ze tylko za gre jesli gram
może przegłosować każdą inicjatywę i cały kolektyw Mu skoczyć może
3 438 466
Prawie jak ja
Prawie jak ja
Arcz... to pozory... skarbowemu od zarobków tylko z dochodu oddajesz a pośrednie podatki za wszystkie zakupy płacimy
w życiu pewne są tylko podatki , wszystko inne to niewiadoma