Wpisy 3 438 274 – 3 438 373
13 grudnia 2018 16:03 → 13 grudnia 2018 18:04, 100 wpisów
Platforma uczci rocznicę stanu wojennego wprowadzając komunistów z powrotem na ulice Warszawy
Wśród nich pisowiec piotrowicz i jemu podobni również z peiSu będący wtedy wladni
Nie cierpię zaklamanca hipokryty wtedy menda a teraz się wybielaja jak jemu podobni
Zbyt mało zawartych zakładów na lotto.Prosze grać więcej tak by kumulacja wyniosła chociaż 3700000 zł.
dziś pierwsze zakłady przez internet w mini lotto zapodałem
3 438 283. pod jakim nikiem pisze sebastian ktos cos wie?
to było 53 57 dawno temu teraz strajk
a poważnie Arczi to wiesz a jak zwykle udajesz jak to nie wiesz jak zwykle
3 438 291. Mulag nic nieudaje naprawde nie wiem aby tu sebastian gdzies miał byc, ,dlatego pytam bo piszecie wkółko sebastian to sebastian tamto, a ja go tu wcale nie widze z tego co mi wiadomo to sebastian ma bana i niemoze tu wejsc wcale, wiec kto z was mowi prawde?
Sebastian wiecznie żywy
jesli tu faktycznie by był to zapewne bym o tym wiedział pierwszy ale niestety nic na ten temat mi niewiadomo aby tu miał gdzies byc, no chyba ze tylko siedzi i czyta to co tu piszemy, ale niewidze aby sie udzielał jak kiedys, zato ktos tu napisał ze gryks 76 to chyba sebastian jest tak?
a tak to kiedy się spotkają Gryks z Sebastianem fajna walka by była tylko nie wiem czy Gryks umie walczyć oglądną bym chętnie nawet bym pakiet wykupił za 1000 zł poważnie warto
Gryka często pisze do Pasko to by się dogadał by mu czat udostępnił wideo ale to takie pewne jak wygranie 6 z6 czyli nigdy
3 438 293. niewiem co bylo dzis pisane bo dopiero co tu przedchwila wszedlem na czat,widze ze chyba mnie tu wiele zeczy omineło dzisiaj co? ja nie siedze tu non toper jak inni ,wiec nic niewiem aby tu gdzies byl sebastian,a jestem za tym aby kolega tu jednak wrocił , bo stronka jest dla wszystkich a nie tylko dla wybranców z pod ciemnej gwiazdy
a tak to kiedy się spotkają Gryks z Sebastianem fajna walka by była tylko nie wiem czy Gryks umie walczyć oglądną bym chętnie nawet bym pakiet wykupił za 1000 zł poważnie warto ja daję 1100
3 438 304. to wiem ze duzo jest tu donosicieli typu bolek i donosza tam gdzie trzeba wedlug nich
przewiń nie udawaj to się do wiesz wiele nie trzeba przewijac czat masz wszystko na tacy kto jest tu piszącym Sebastianem Arczi nie wystawiaj mojej cierpliwości na próbę okey przewiń czat a będziesz wiedział
3 438 306. uwazam ze nigdy do takiego spotkania niedojdzie bo obaj koledzy by sie pozabijali na wzajem
3 438 307. arczibalik73 2018-12-13 (16:53) schleisen-tylko mini lotto
3 438 304. to wiem ze duzo jest tu donosicieli typu bolek i donosza tam gdzie trzeba wedlug nich
jutro masz u ciebię urząd skarbowy
i to odemnie
jutro masz u ciebię urząd skarbowy
i to odemnie
Mulag daj spokój przetronowany jest wysoko rzucasz i może nie złapać
3 438 308. mulag podaj mi nr wpisu na kg ,jesli wiesz to na 100%
dawniej to było w twarz rękawiczką i jak ktoś podniósł to miał jaja a tu tylko pyskówki na czacie
3 438 310. zbigniew g wiesz co mi moze urzad skarbowy zrobic skoczyc i oblizac ja nie place podatkow bo wedlug panstwa nie istnieje wogóle juz od 6 lat,
3 438 318. arczibalik73 2018-12-13 (16:59) schleisen-tylko mini lotto
3 438 310. zbigniew g wiesz co mi moze urzad skarbowy zrobic skoczyc i oblizac ja nie place podatkow bo wedlug panstwa nie istnieje wogóle juz od 6 lat, kiepski ferdynat
3 438 310. zbigniew g wiesz co mi moze urzad skarbowy zrobic skoczyc i oblizac ja nie place podatkow bo wedlug panstwa nie istnieje wogóle juz od 6 lat, kiepski ferdynat
pierwsa litera to I reszta już zgadniesz nie kombinuj Arczi bo myślenie masz także mi tu nie pitu fitu jak to zaskoczony a kto a co he he Arczi nei wiem ale ale nei rób sobie jajc
jeszcze może piszesz z Sebastianem na małpie a tu se tak na pisze pamiętaj arczi ja umie wejsć w psychikę i myślenie drugiego człowieka wiedziałem że wyskoczy jak filip z konopi po moim wpisie ten kto to czyta to wie ale na razie nie piszę ale pisał klika minut wstecz
3 438 317. mulag nie bede sie cofał x wpisow podaj mi tylko numer wpisu i nic pozatym podaj mi to na kg, piszesz ze ioio to niby by miał by byc sebastian?chyba sobie zartujecie
Bayer Full - Majteczki w kropeczki (Kankan Version 2018 - Hit 25-lecia)
Arczi ale to będzie kosztowało dwa hektary pół ornych chyba cie na to nie stać ale poważnie podałem ci pierwszą literkę a ty co Arczi Arczi nie ładnie się tak bawić ale ci lubię i dla tego nei amm nic przeciw
ja z tego co wiem to sebastiana niema na czacie pod zadnym nowym nikiem, bo ma bana jak mi kiedys napisał na @, i wiem ze tu nie moze wejsc,a wy tu cały czas piszecie sebastian to tamto itd.
dlatego zapytałem o sebastiana i naprawde nic nie udaje, nie wiem to nie wiem, tak samo czy gryks76 np nie jest kobieta tego tez nie wiem? kto mi to udowodni ze jest facetem?
Dobra zmieńmy temat na otwieram temat jak tam przygotowania na święta co zamierzać mieć w garach jakie jadło będziecie jeść pierwszego wywołuje do odpowiedzi Arcziego proszę długo napisać będę czytał z ciekawością
islandorka mam pewien problem dziś jestem sam w domu
jak coś to wiesz
tego najwięksi Filozofowie nie wiedza Arczi czy kobieta czy facet a może to i to
oczywiscie bez obrazy w stosunku co do gryksa76 , zeby nie było ze chciałem go czyms obrazic, poprostu akurat mi jako pierwszy przyszedl na mysl, ja tego goscia szanuje i nie jestem tu jego wrogiem, choc on mnie moze i tak tez tu i postrzega, ale naprawde co złego to nie ja prosze co do mojego wpisu tu w stosunku co do osoby gryksa nierobic sobie jaj z tej osoby, bo ja sobie jaj z niego nierobie, a tylko tak podałem to jako przyklad
sam w domu jak kewin sam w domu czy już złodziej są na posesji Zbigniew sprawdź okna i drzwi pozatykaj rury od kranów by się nie prześlizgli
3 438 331. czosnek i rybka to podstawa umnie na swieta,i barsz czerwony z uszkami
coś mi się wydaje że na święta w polsacie bedzie zbigniew sam w domu
3 438 342 umnie zawsze jet 12 dan według tradycji
ale czosnek musi byc i rybka,ale czosnek polski nie chinski
to okey pamiętaj na święta używaj młotka srebrnego tego nowego co ci ciocia klocia dała na święta 2005 roku
Mulag widziałes kiedys aniola który nie je czosnku i rybki oraz 12 potraw minimum na świeta
3 438 347. tak to chyba ten z filmu z TV co?
a co sądzisz Arczi o Barszcz Sosnkowskiego czy na wigilie może być w sam raz
Nic kolejnego trupa przewieźli do kostnicy jeszcze chwilkę i formalności muszę spisać
ide cos przygotowac sobie do jedzenia bo zglodnialem od wczoraj nic niejadłem jeszcze
widzę że oszczędzasz z pewnością ny na wigilię nie brakowało i dobrze święta bez jedzenia to nie święta
3 438 350 no widze ze masz ciekawe zajecie, yeraz juz wiem dlaczego forsami uciekl od pracy,
ktoś musi jak nie ja to ktoś inny a płacą dobrze wręcz bardzo dobrze
3 438 351 nie ze oszczedzam na jedzeniu poprostu jakos tak mi sie niechciało jesc poprostu zreszta ja i tak mało jem ostatnio mnie warto brac na wyzywienie jak ktos kiedys mi powiedział juz to, cwicze i spalam to co zjadłem i bardzo dobrze i tak trzeba trzymac
być ślepym widzieć udając że się nie widzi nie wie jaki to ptak zapomniałem a może tempota tak zapewne
3 438 357. gryks76 jesli to domnie jest ta aluzja to jest nie na miejscu
zkim
3 438 355.nie no oczywiscie ze ktos musi , wiadomo zadna praca nie chanbi, a wiesz co spisz date urodzenia i date smierci i obstaw te liczby napewno wyjda, a zmarlemu zapal swieczke i pomodl sie za niego
szkoda ludzi ktorzy na zbyt szybko odchodza niedoczekawszy choc i swiat
a nagorzej jest jak ktos odchodzi podczas swiat przy wigilijnym stole, takie swieta sie bardzo dlugo zapewne pamieta, miał ktos kiedys taki przypadek ze ktos z jego rodziny odszedł w tym czasie akurat z tego swiata i przeszedł na druga strone?
Co to 2 strona nie ma czegoś takiego ludzkość wsio wymyśli wymyśli nazwy które nie mają nic wspólnego z tym czego nie rozumieja czymś nie wyjasnionym a nas otacza spotyka doświadcza
3 438 357.o tego ptaka co piszesz to chyba chodzilo Ci o pterodaktyla co?
a jesli chodzi o mnie to slepy nie jestem mam sokoli wzrok i szybko nazbyt kojarze fakty tez i te kryminalne tez ,TY jeszcze nie zdazysz pomyslec o czyms a ja to juz wiem np. liczby do gier, tylko nie raz sie nad nimi zastanawiam czy je wysłac czy nie? i wiesz co robie? te liczby ktore wymysle odrazu wysylam i dlatego ostatnio czesciej moze i trafiam, nie bawie sie w jakies tam mapki programiki i duperele, tylko gram tym co mi wpadnie na mysl nie zioram na czyjes numerki choc wszystkim zycze i tez i wysokich wygranychi chcialbym aby wszyscy wkolo mnie tez wygrywali, a niech sie innym tez i polepszy zycie a czego nie, bo tam gdzie kiedys pojdziemy po śmierci juz niczego nie wygrasz, tam niema gier i wygranych,wiec poki mozesz to graj tutaj i wygrywaj jak najwięcej tego zycze wszystkim, z calego serca, ja juz wygrałem kiedys a wiecie co ,wygrałem zycie, w pore mnie lekarze uratowali w szpitalu, a jedna noga bylem juz po drugiej stronie mozna tak powiedziec,ale jestem tu teraz i zyje choc moze nie oplywam w jakis milionach ale jakos zyje i ciesze sie tym co mam a to jest najwazniejsze zycie
a jesli chodzi o mnie to slepy nie jestem mam sokoli wzrok i szybko nazbyt kojarze fakty tez i te kryminalne tez ,TY jeszcze nie zdazysz pomyslec o czyms a ja to juz wiem np. liczby do gier, tylko nie raz sie nad nimi zastanawiam czy je wysłac czy nie? i wiesz co robie? te liczby ktore wymysle odrazu wysylam i dlatego ostatnio czesciej moze i trafiam, nie bawie sie w jakies tam mapki programiki i duperele, tylko gram tym co mi wpadnie na mysl nie zioram na czyjes numerki choc wszystkim zycze i tez i wysokich wygranychi chcialbym aby wszyscy wkolo mnie tez wygrywali, a niech sie innym tez i polepszy zycie a czego nie, bo tam gdzie kiedys pojdziemy po śmierci juz niczego nie wygrasz, tam niema gier i wygranych,wiec poki mozesz to graj tutaj i wygrywaj jak najwięcej tego zycze wszystkim, z calego serca, ja juz wygrałem kiedys a wiecie co ,wygrałem zycie, w pore mnie lekarze uratowali w szpitalu, a jedna noga bylem juz po drugiej stronie mozna tak powiedziec,ale jestem tu teraz i zyje choc moze nie oplywam w jakis milionach ale jakos zyje i ciesze sie tym co mam a to jest najwazniejsze zycie
ten czat już dawno nie ma nic wspólnego z liczbami tylko śmieci elaboraty
Kojarzysz jakoś tu na stronie ci nie idzie dalej nie czytam i tak rzuciłem okiem miłego Pisania