Wpisy 3 434 909 – 3 435 008
8 grudnia 2018 17:32 → 8 grudnia 2018 20:07, 100 wpisów
Gryksio
Patrzę i myślę gdzieś jest ta jednostka zryte berety co to są wspaniali mam troche ziemi na pozbyciu może towarzysze wezmą jak im mało
nic nie wiem na ten temat bylem do 14h w pracy z olegiem wasylim i paroma innymi
isa pa ide bo to moze byc zarazliwe nawiedzone dewoctwem zapodaje
Tak tak demon siedzi cicho pod i niema nic do gadania towarzysze gdzieś jesteś cie wspaniali dziekujemy wam nasze druzja żeście nam w Katyniu w tył głowy strzelali ale jesteście wspaniali
Aidi Aipi ustalamy lokalizację Piłsudski zmartwychwstał oj będzie się działo
Takie cuda to ostatnio w Chinach powstają próby na embrionach a efekty są widoczne już teraz
zescie nam to ty miales strzal w glowe i zyjesz cud cud nie ma to jak zacofanie nic do przodu ty wogule czytasz co piszesz ide sie puscic od tej nienawisci odbija a jutro pobiegnie 24 grudnia bedzie taki zyczliwy cala prawda hipokryzja zenada jak dobrze ze juz nie jestem w tej zaklamanej sekcie kk paparapatej nic dziwnego ze z polakow lacha dra
Jak wysłać skan dowodu dowodu do lotto online żeby go zlapalo
szofer218 a to jest niezgodne z prawem wysyłanie TS dowodu skanu oni łamią prawo
Gryks 76 kto do Ciebie pisze w ogóle że się udzielasz nieznam Cię i tak Cię traktuje od pewnego czasu wpisów uważasz się za Ę Ą Halooooo Halooooo Ę Ą Pozdrawiam ja nie jestem jak ..myślisz że trafiłeś na durnia to zobacz w lustro i pozdrawiam serdecznie Nergala bo to twój bóg ...
Standing on the corner of
Stuart and the Avenue
Ripping up my transfer
And a photograph of you
You're a blur of my dead past and rotting existance
As I stand laughing on the corner of insignificance
Stuart and the Avenue
Ripping up my transfer
And a photograph of you
You're a blur of my dead past and rotting existance
As I stand laughing on the corner of insignificance
Witam Wszystkich
Ze skanowaniem dowodu różnie bywa i w niektórych przypadkach można go zeskanować
jednak ten kto go żąda nie może go używać do innych celów >>> w przypadku Lotto może go użyć do rejestracji na ilotto w celu potwierdzenia tożsamości gracza a następnie zniszczyć skan lub zakryć dane chronione prawem.
Natomiast jeśli chodzi o zatrzymanie ksera dowodu osobistego,to orzecznictwo stanowi że samo kserowanie jest czynnością jedynie techniczną ,która nie jest zakazana
Tutaj można dowiedzieć się więcej
https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-kserowanie-dowodow-osobistych-legalne-czy-nielegalne
Ze skanowaniem dowodu różnie bywa i w niektórych przypadkach można go zeskanować
jednak ten kto go żąda nie może go używać do innych celów >>> w przypadku Lotto może go użyć do rejestracji na ilotto w celu potwierdzenia tożsamości gracza a następnie zniszczyć skan lub zakryć dane chronione prawem.
Natomiast jeśli chodzi o zatrzymanie ksera dowodu osobistego,to orzecznictwo stanowi że samo kserowanie jest czynnością jedynie techniczną ,która nie jest zakazana
Tutaj można dowiedzieć się więcej
https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-kserowanie-dowodow-osobistych-legalne-czy-nielegalne
No... JestemPogoń pokonała ledwie 1:0 Zagłębie Sosnowiec ale zblizylo się do 4 najlepszych
ja gram dzisiaj na takie swoje stare cyferki co niewiele w tym roku dały
doktor tyle to zapewne muszą coś dać albo zabrać
trzeciej możliwości nie ma
trzeciej możliwości nie ma
Jeszcze 2 stowki do utopienia mam na grudzienale zagram delikatnie... We wtorek mini, multi... Może duzy
ale są jakieś promocje >>> tylko trzeba się udać do salonu
doktor przedłużam na krótko
doktor przedłużam na krótko
na 50 % nie zagram ni wacka. na podwojenie gram zawsze stawka razy 10, jak było ostatnio na 8 liczb